PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
I Leeds je veliki klub, jednom su bili dobri hahahah plava mitomanija
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
"Starog", u tom i jest bit. Vadite se na staru slavu i taj Videoton, to je sve što vam je ostalo.BosniaBoston je napisao/la:Eto igraju trofeji na terenu a ne igraciskoroalen je napisao/la: Glupko mali, Celtic ima 100 trofeja više.![]()
Demantuješ svoju vrstu, smatraš vas najvećim BH klubom zbog trofeja a sad govoriš da je klub koji ima 14 trofeja veći od kluba koji ima 103 trofeja.![]()
A mi nismo samo veci zbog trofeja,nego i zbog veceg evropskog uspjeha pitaj nekog starog zeljovca kako je igrati europu kad kalendarski krene proljece
Ako igraju igrači a ne trofeji, naši igrači 3 - vaši igrači 0. Mi smo veći klub, hvala što ste priznali.

Čovjek je rekao "Celtic je NAJVEĆI klub koji je došao u BiH poslije rata", a ne "Celtic je doveo najbolji roster poslije rata". Najbolje igrače doveli su redom Newcastle, Atalanta, Borussija, Celtic. Al ova tri kluba kad skupe sve uspjehe koje imaju, nisu do koljena Celticu, nemaju ni 30% njegovih trofeja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako god, Celtic i Bate su jaci od Kiseljaka i FAMOS-a
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
20 godina haman proslo od tada i i dalje se ponosite istim stvarima. Zivite u proslosti i svima ce nam biti lijepo!zeljovac21 je napisao/la:U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
To niko ne spori, današnji Huddersfield je igrački tu negdje s ovim Celticom koji je gostovao na Koševu, al ako govorimo o veličini klubova, Celtic je među pet najtrofejnijih klubova na svijetu. 50ak liga, 40+ kupova, nekoliko liga kupova, liga šampiona...zeljovac21 je napisao/la:U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
-
- Kontakt:
Pa pricamo o evropskim klubovima iza rata...duplakruna46 je napisao/la:20 godina haman proslo od tada i i dalje se ponosite istim stvarima. Zivite u proslosti i svima ce nam biti lijepo!zeljovac21 je napisao/la:U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
-
- Kontakt:
A dobro drugacije je newcastleu u engleskoj i celticu u skotskoj ali najveci do sad jeste. Međutim niste vi nista doprinijeli da vam dođe Celtic to je više sreca sto ste ga izvukli u drugom pretkolu, da ste ga izvukli u trecem/cetvrtom to bi vec bilo nesto. Ovako ste mogli i dudelange izvuci a imali ste srece da igrate protiv Celtica.skoroalen je napisao/la:To niko ne spori, današnji Huddersfield je igrački tu negdje s ovim Celticom koji je gostovao na Koševu, al ako govorimo o veličini klubova, Celtic je među pet najtrofejnijih klubova na svijetu. 50ak liga, 40+ kupova, nekoliko liga kupova, liga šampiona...zeljovac21 je napisao/la:U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
Pa jest, glupa rasprava skroz...zeljovac21 je napisao/la:A dobro drugacije je newcastleu u engleskoj i celticu u skotskoj ali najveci do sad jeste. Međutim niste vi nista doprinijeli da vam dođe Celtic to je više sreca sto ste ga izvukli u drugom pretkolu, da ste ga izvukli u trecem/cetvrtom to bi vec bilo nesto. Ovako ste mogli i dudelange izvuci a imali ste srece da igrate protiv Celtica.skoroalen je napisao/la:To niko ne spori, današnji Huddersfield je igrački tu negdje s ovim Celticom koji je gostovao na Koševu, al ako govorimo o veličini klubova, Celtic je među pet najtrofejnijih klubova na svijetu. 50ak liga, 40+ kupova, nekoliko liga kupova, liga šampiona...zeljovac21 je napisao/la:U tom trenutku je newcastle bio jaci od ovog danasnjeg celtica. Kraj price. Celtic je veci klub ali igracki su slabiji od onog newcastla sa shererom i lua luom.
I ne bih ja to nazvao srećom drug.

Cuj nismo doprinjeli da nam dodje Celtik hahahahahhaha sad ima mjerilo koliko kola moras proci da bi dobio velikog protivnika hahaha mitomani 

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Dobro doprinijeli jeste samim tim sto ste u drugom pretkolu al kazem da je sreca sto ste Celtic izvukli, a mogli ste daleko neatraktivnijeg protivnika izvuci, dok u trecem/cetvrtom nema neatraktivnih, svi su jaki.
- Merakje1921
- Kontakt:
Joj uhljupa sa Koseva .. ebo vam celtic majqe, pogan Vjetnamska16022019 je napisao/la:I Leeds je veliki klub, jednom su bili dobri hahahah plava mitomanija
- Merakje1921
- Kontakt:
Pa u Skotskoj bi i vi uhljupi osvojili trofeje16022019 je napisao/la:"U to vrijeme " je sasvim dovoljno. Pricamo o velicini kluba a ne o nekom vremenu mitomane. Porediti Celtik i Newcastle kao klubove moze samo fudbalski amater. Celtik je sad los igracki ali ce uvijek biti veci klub o Newcastlea.
Ma puca mi qrac koji je veci klub, al znam da bi vise raje doslo da ste igrali sa NewCastlom nego sa tim Celticom, moje misljenje
A sto vi ne osvajate titulu u BiH evo vec 6- 7 godina kad je to tako lagano haha
- Merakje1921
- Kontakt:
Ne treba ti puno mozga da bi shvatio post..16022019 je napisao/la:A sto vi ne osvajate titulu u BiH evo vec 6- 7 godina kad je to tako lagano haha
- BosniaBoston
- Kontakt:
3 sezone smo bili drugi jbg nekad se ne da.Al ove sezone drugacija prica16022019 je napisao/la:A sto vi ne osvajate titulu u BiH evo vec 6- 7 godina kad je to tako lagano haha

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prica o mozgu lik kojem dokoljenko sefuje hahahha
- Merakje1921
- Kontakt:
Jeste, ja tebi sefujem, budi miran pseto16022019 je napisao/la:Prica o mozgu lik kojem dokoljenko sefuje hahahha
Dokoljenko ima velike planove s tobom, stranka avatara te prati.Merakje1921 je napisao/la:Jeste, ja tebi sefujem, budi miran pseto16022019 je napisao/la:Prica o mozgu lik kojem dokoljenko sefuje hahahha
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo prosli Ferencvaros,Club Brugge ,Bologna
Sretan zrijeb pa izvukli Celtic
Hajd pobjedite i izbacite nekog renomiranog protivnika
Sretan zrijeb pa izvukli Celtic
Hajd pobjedite i izbacite nekog renomiranog protivnika
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.