Završava jeftino urin iz katetera sa UKCS-a.alan_kardec je napisao/la:dvoguza od marku? štae to dan te yebo![]()
, liči li na pivu uopšte
Hazime, imamo bingo !harden je napisao/la:Bingo?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Završava jeftino urin iz katetera sa UKCS-a.alan_kardec je napisao/la:dvoguza od marku? štae to dan te yebo![]()
, liči li na pivu uopšte
Hazime, imamo bingo !harden je napisao/la:Bingo?
Heller je napisao/la:Pozdrav i za tebe prijatelju moj desničarski.ArtVandelay je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Da hoće krepat svi političari a mi im pišali po leševima
Heller voskrese, vaistinu voskrese!
Do godine u Kn... Ålandu.ArtVandelay je napisao/la:
Do godine JackTheStripper.
Nema etikete majke mi, ne pitaj otkudalan_kardec je napisao/la:dvoguza od marku? štae to dan te yebo![]()
, liči li na pivu uopšte
Normalno, najbolje uloženih 1.7 KMHeller je napisao/la:Prije bila dvoguza tog bisera.
Osime piješ li meteor
Znam da staklena ima i u Mostaru, radila Pivovara posebne flase za Velez.coelho41 je napisao/la:Unski Biser samo ima u Bingoovima u Krajini, nemaš ga kupit nigdje osim u tom dijelu države. Pio sam ja, ništa specijalno, ali drinkable.
Unski Biserharden je napisao/la:Znam da staklena ima i u Mostaru, radila Pivovara posebne flase za Velez.coelho41 je napisao/la:Unski Biser samo ima u Bingoovima u Krajini, nemaš ga kupit nigdje osim u tom dijelu države. Pio sam ja, ništa specijalno, ali drinkable.
Logično da idemsljivo je napisao/la:Osime, ideš li na otvaranje SFF-a?
De mi reci al polako, nisam još skontao. Nez kako da se ponašamHeller je napisao/la:Vidi ko je sve u moderaciji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.