FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DoGroba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DoGroba » 16 avg 2019, 09:56

Pozdrav svoj plavoj braci od novajlije, sutra slobodu rutinski kao i sve ove dosad

Evo jedna da se zapjeva

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 09:58

:salut:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

iguita

Post Postao/la iguita » 16 avg 2019, 11:01

Izgleda da je CAS popusitis , al za Dzemidzica i ostale.Decki iz saveza bez nervoze i prijetnji , molim lijepo.Licno vam se nista ruzno nece desit osim sto ce te se vratiti tamo gdje vam je mjesto.Neko u mirovinu neko u Triglav neko ..... Nije ocigledno ovo za vas.Zajahali previse.Mogli ste koliko hocete ali ne mozete dokle hocete.
Bit ce Zeljo Sampion.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2019, 14:17

https://sportsport.ba/fudbal/koldzo-o-t ... ini/329880

Necemo kod tebe graditi kamp odosmo kod Efendica komsije :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 avg 2019, 14:30

“Mi smo KAO favoriti a oni su KAO autsajderi...”

Ma samo pilati naopako, samo da nas niko ne dozivljava kao favorite.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Radovan2006
Kontakt:

Post Postao/la Radovan2006 » 16 avg 2019, 14:36

1,45 na nas sutra

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 avg 2019, 14:45

Amarova fora dobro ispade nema vađenja sutra :bow: :urnebes: kao da ako imamo remi ili poraz na to je mislio a mi znamo sta je to pobjeda nema vađenja idemo dalje sljedeći :tokralju:
Rodjeni su pitarske picke!

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 16 avg 2019, 14:58

Jel opet MojaTv prenosi??
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 avg 2019, 15:10

Fareus1921 je napisao/la:Jel opet MojaTv prenosi??
Da.
Ramović?

"Ko i svaki igrač koji nije u prvom planu ovisi o svojoj sudbini. Imamo ekipu koja ne igra loše bez njega. On mora sve performanse popraviti. To ste znali i da vam ništa nisam rekao i to vrijedi i za ostale. Ne igraju jer igraju bolji od njih".
:bih:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2019, 15:41

Moze li se raspaliti sutra “Sanja” ili jos nije skinuto prokletstvo do kraja? :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 avg 2019, 15:53

Kaže Amar, poštujem stavove, ali uz dužno poštovanje, zna se šta se desi kad neko ima stav :rol:

Braćo, sutra svi na Grbavicu!!!!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 15:56

Kako sam se isfuro kad sam vidio sliku s presice, reko zar već petak. Proleti sedmica ko dlanom od dlan :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 avg 2019, 16:04

Gori sutra. Svi braco manijaci, svi!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 avg 2019, 16:08

Sutra 8 milja, nosi plave sve do pobjede

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 avg 2019, 16:11

Admir74 je napisao/la:Kaže Amar, poštujem stavove, ali uz dužno poštovanje, zna se šta se desi kad neko ima stav :rol:

Braćo, sutra svi na Grbavicu!!!!!!
"Po mišljenju nekoga ko se pita". :bih:

Naprijed Željo ljubavi moja!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 avg 2019, 16:52

Ukoliko sutra upisemo 3 boda moze se reci da je start i vise nego dobar, skoro savrsen. Nije niko sa sigurnoscu racunao na sigurne pobjede u Kaknju, Zenici i protiv Zrinjskog. Mozda zato jesmo protiv Borca kuci, ali smo nadoknadili taj kiks. Potrebno je sutra potvrditi dosadasnje rezultate i ostati na vrhu tabele. Vrlo je vazno da Ermin uhvati neki kontinuitet igara jer ce sigurno sa svakom utakmicom biti bolji i spremniji. Kada on bude blizu svog maksimuma ekipa ce biti neuporedivo opasnija naprijed. Kada se na to doda i Stilic onda itekako imamo dobar napad. Dobra stvar je i sto Krpic zabija sanse koje mu se stvore, uz Stilu i Zeca ce ih imati jos i vise. Odbrana na celu s Ericem je do sad dobro odradila posao, vezni red takodjer, napad je najvise i stekao, ali ce i to biti bolje.
Situacija oko Ramovica je jasna i tu ne treba mnogo gubiti vrijeme. Ekipa je pokazala da i bez njega moze igrati i pobjedjivati, sto znaci da nam i nije toliko potreban. Meni je on pravo drag igrac i prizeljkivao sam da dodje dok je jos u Mladosti igrao, ali ovdje nije pokazao ni 10% svog potencijala. Stalno neke sitne povredice, pa onda neke i ozbiljnije, povrh svega i previse kartona. Ne znam da li je uspio uvezati kod nas 10 utakmica u nizu. Mozda je to prije bilo normalno da se stalno nesto mijenja, rotira i slicno. Skoro da i treneri nisu uspjevali uvezati 10 utakmica. Kontinuitet igara je veoma bitan. Tek nakon nekih 10 utakmica koje igrac odigra u nizu mozes reci da je dobar ili los. Sada imamo covjeka u klubu koji zna sta radi i kako se pravi ekipa. Postoji vec nekih 12-13 igraca koji imaju svoje mjesto i to je to. Ostali imaju neke druge uloge, ali se vrlo dobro zna ko, sta i gdje igra. Mijenjat ce se u slucaju povreda ili kartona. Nema tu nekog pametovanja. Onaj koji nije medju tih 12-13 glavnih igraca ili 3-4 zamjene mora bas, bas oznojiti guzove da upadne tu. Nekim je odjednom problem sto imamo trenera kojeg poluprofesionalni fudbaleri ne mogu praviti budalom. To se odmah u korjenu sasjece i gotova prica. Mozda je i greska u slucaju Ramovica, ali je i dobra poruka svima ostalim. Ukoliko se i pomisli da glume neke igracine, da nesto i nekoga bojkotuju, laju okolo bice udaljeni po kratkom postupku pa makar to bio Messi. Nije Ramovic nista veci ni bolji igrac od Cocalica ili Zebe koji su osjetili sta se desi kad glumis da si neki bitan faktor.

Sto se tice ovih gore spomenutih 12-13 igraca koji imaju mjesto oni su to zasluzili na neki nacin, isto tako mogu ostati bez njega pa ce krv propisati da se vrate gdje su bili. Toliko je to jednostavno.
Eric, Stevanovic, Kemo, Sipovic,Stanic, Bojo, Dado, Mesa,Veseli, Asim, Krpic i Ermin. Oni ce uglavnom igrati zavisno od taktike i formacije. Pored njih su tu jos Mujezinovic, Zajmovic, Bogicevic i Hajdar koji ulaze s klupe po potrebi. To bi bilo to sto se tice nase ekipe. Svi ostali imaju sansu kroz prijateljske i treninge da se nametnu i izbore za malo paznje. Onda to valja opravdati i na terenu. Bice i kup utakmica. Svako dobije svojih 5 minuta i sve je do igraca. Nema nista na lijepe oci.
Tako cemo do kraja polusezone vrlo dobro znati na koga i koliko mozemo racunati, gdje nam treba pojacanje i osvjezenje. To su najvise jedan ili dva igraca. Tako se pravi ekipa. Vjerujem da bi mnogi voljeli da smo otjerali 10 igraca doveli novih 15, pa na polusezoni od 15 12 otjerali i tako dalje. Toga vise nema.

Potrebna je podrska ekipi i klubu u narednim utakmicama, nakon nekog vremena opet gledamo ekipu koja zna da igra. Svi na Grbavicu podrzimo Zelju i da upisemo novu, mozda i najvazniju pobjedu u ovoj sezoni.
Cuva Bog Zelju svog!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 avg 2019, 17:11

Sutra dolazi najgrublja ekipa na balkanu i sire.Sutra dolazi ekipa koja je nase igrace gadjala ciglama.Dakle u kost u koljeno u plecku samo tako cemo ih smirit.Znaci ne stedit ni sekunde a Zec se mora dobro cuvat da ga neko ne povrjedi i u slucaju povoljnog rezultata odma na klupu.Ocekujem tesku pobjedu i sudiju koji ce svirat na nasu stetu.Vidjecete da ce nas sudija sutra odrat.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 avg 2019, 17:20

Ramovića su koštali lobotomci koji su mu punili glavu sa "neće On još dugo", pričali mu sve i svašta pa im on hudnik povjerovo. Bijednici, rovare protiv Želje i pokusavaju srusiti atmosferu u svlačionici a smarali mjesecima sa pricama o bojkotu, nagovarali navijače da tuku igrače. Ne brini se Rama, "kartoteka" ce tebe u prvih jedanaest. Ako te ne bude "loza zatezala".

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 avg 2019, 17:36

Ma bitno je da se sad svako mora dobro namuciti da ima mjesto u timu. Ukoliko nema neki kvalitet iznad ove lige. Neki sto odigraju dobro jednu utakmicu po sezoni imaju minutazu u skladu s tim sto pokazuju. Zato vise nema setkanja po terenu, pa i taj Zec koji im je bio posljednja nada da seru po dovedenim igracima u 70. i nekoj minuti istrci sprint preko 50 metara i namjesti gol. Toliko je nespreman i zapusten.
Cuva Bog Zelju svog!

iguita

Post Postao/la iguita » 16 avg 2019, 17:39

Dokoljenko je napisao/la:Ramovića su koštali lobotomci koji su mu punili glavu sa "neće On još dugo", pričali mu sve i svašta pa im on hudnik povjerovo. Bijednici, rovare protiv Želje i pokusavaju srusiti atmosferu u svlačionici a smarali mjesecima sa pricama o bojkotu, nagovarali navijače da tuku igrače. Ne brini se Rama, "kartoteka" ce tebe u prvih jedanaest. Ako te ne bude "loza zatezala".
ISTINA 100 POSTO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 24 gosta.