Divim se vama koji ste povjerovali da će doći. Još ako odr u Madrid to će biti prskanje po klubu dosad neviđeno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
evo tjesim ga, bit ce dobroharden je napisao/la:jel ziv drug leorey, da mu nije pozlilo nakon sto je propao Ney?
Kae Romero da je operacija Neymar sada skoro mrtva.Coutinho was key to the Neymar deal. [rac1]
sad mi ga je jos vise zao, bas nije njegov danSarrifufna je napisao/la:evo tjesim ga, bit ce dobroharden je napisao/la:jel ziv drug leorey, da mu nije pozlilo nakon sto je propao Ney?
Nekom propadne transfer Neya nekome Sanea. Mala je razlika, mora se priznatiSaurman je napisao/la:Ja nisam na aparatima ali znam ko sigurno jest.Ništa od Neymara.
Pa Sane se povrijedio zato je i propao transfer a ovaj vaš pionir nije htio ići kao razmjena za kakadua.BoixosNois1899 je napisao/la:Nekom propadne transfer Neya nekome Sanea. Mala je razlika, mora se priznatiSaurman je napisao/la:Ja nisam na aparatima ali znam ko sigurno jest.Ništa od Neymara.
Posudba prika eto njega nazad slijedeće sezone.jasmin10 je napisao/la:Coutinha uvalise Bayernu.
harden je napisao/la:rex kakav je to jezik allahu, štaima u svedskoj
koliku platu je cou imao kod vas?
12 miliona neto.harden je napisao/la:rex kakav je to jezik allahu, štaima u svedskoj
koliku platu je cou imao kod vas?
Ovo je vjerovatno prvi i zadnji slučaj u svijetu fudbala da igrača od 150 mil šalješ na posudbu.let3 je napisao/la:Z
140 miliona plate igraca, da bi ga slali na posudbe![]()
bravo maloumnici
nije ni cudo što je Barca predmet sprdnje širom svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.