mislim da je u pitanju svedska

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DOAJENA nema.Osim13 je napisao/la:Misliš?Heller je napisao/la: Ljubomoran si sto tvoj klub nema takvih navijača.
Losa izolacija dugih kablova je uglavnom slučaj.ItsRamiz je napisao/la:jel normalno da mi zvucnik bez da je nesto upaljeno na pc-u pusta neke strane radio stanice?![]()
mislim da je u pitanju svedska
Osim13 je napisao/la:Još kae "DA NAM SE VRATI DOAJEN"ASD je napisao/la:Na forumu definitivno.Mokes je napisao/la:Za godinu dana će City imati više navijača od Slobode.
S obzirom da svaki ima po 10 profila.
Jos malo pa ce i lazni profili poceti praviti svoje lazne profile.![]()
Pao brat. JTB pa poseban forum im je vrijedniji od kompletne historije kluba.Vjerovatno je tuzlacity2017 u onoj borbi za ovaj cilj, tj. za poseban forum privremeno ili duže suspendovan.
Tuzlacity2017 died for your sins.ASD je napisao/la:Pao brat. JTB pa poseban forum im je vrijedniji od kompletne historije kluba.Vjerovatno je tuzlacity2017 u onoj borbi za ovaj cilj, tj. za poseban forum privremeno ili duže suspendovan.
Doajen je najjači dok je pisao sa nickom sloboda72BosniaBoston je napisao/la:Ovaj staragarda se registrovao 2012.Jel to navijao za slobodu pa se prebaci sa simin han
Ne! Momak navija za Tuzla City još od Tunguske eksplozije.BosniaBoston je napisao/la:Ovaj staragarda se registrovao 2012.Jel to navijao za slobodu pa se prebaci sa simin han
Valja podnijeti taj kič na svom stadionu.Kulesza je napisao/la:
ASD idi na opšte diskusije TC, riješi ove što vrijeđaju Banoviće.
Obrisem i operem.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Sad si me podsjetio na Pabla EskobaraVolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Proguglaj Atletico Nacional iz Kolumbije.Worm je napisao/la: Sad si me podsjetio na Pabla Eskobara
Evropski model ulaganja u fudbal nema šta.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Coek je funkcioner PDA, to je gore od SDA, a SDA je stepenicu ispod VRS po najgorim nesrećama koje su zadesile BiH u zadnjih 50 godina.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.