Roma now value Dzeko at €25M and will only accept offer with Icardi included
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Nema ništa od transfera Icardija u Romu, ovi kokuzi jednostavno nemaju love za njega. Oni max mogu ponudit Džeko i 30 mil a mi im možemo samo odgovorit sa srednjim prstom na to.
P.S. Ramires je u Jiangsuu nešto tako srao i kao kaznu je čitavu prošlu sezonu odgledao sa tribina. Sa Suningom nema zajebancija i ne bi me iznenadilo da i Mauro tako završi ako mu agent ne bude u stanju pronaći novi klub. Lahko se igrati agenta kad ti je klijent najtraženija roba na tržištu pa te sami klubovi kontaktiraju hajd da sad vidimo kuravu kad ga niko neće šta će isposlovat.
P.S. Ramires je u Jiangsuu nešto tako srao i kao kaznu je čitavu prošlu sezonu odgledao sa tribina. Sa Suningom nema zajebancija i ne bi me iznenadilo da i Mauro tako završi ako mu agent ne bude u stanju pronaći novi klub. Lahko se igrati agenta kad ti je klijent najtraženija roba na tržištu pa te sami klubovi kontaktiraju hajd da sad vidimo kuravu kad ga niko neće šta će isposlovat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Rodrigo iz Valencije za 60 mil u Atletico (inače centarfor koji je prošle sezone zabio 8 golova u LaLigi). Jel još uvijek neko misli da je puno 60+ bonusi za Lukakua koji je svemirski brod za ovakve?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ja stvarno neznam, zasto ovi nasi ne istoce pare za Olma i imas veznog boli glava!
To za prelazak Rodriga u Atletico je daleko od sigurnog, a naravno da je puno 60 plus bonusi za LukakuaBiscione je napisao/la:Rodrigo iz Valencije za 60 mil u Atletico (inače centarfor koji je prošle sezone zabio 8 golova u LaLigi). Jel još uvijek neko misli da je puno 60+ bonusi za Lukakua koji je svemirski brod za ovakve?
Trunks je napisao/la:To za prelazak Rodriga u Atletico je daleko od sigurnog, a naravno da je puno 60 plus bonusi za LukakuaBiscione je napisao/la:Rodrigo iz Valencije za 60 mil u Atletico (inače centarfor koji je prošle sezone zabio 8 golova u LaLigi). Jel još uvijek neko misli da je puno 60+ bonusi za Lukakua koji je svemirski brod za ovakve?. Nije ni trebalo doći do tog transfera.
Lukaku vrijedi 100m, s obzirom kakvi panjevi se placaju po 60m.
Dolazi izgleda čobančina Biraghi.
Spominje se nesto Jovic na posudbu ako ne dođe najveca Conteova zelja i top 5 napadac svijeta Dzeko.A sve su prilike da nece jer se Roma sjetila da treba zamjenu i ne stignu kao nac nego oni mislili uzet Icardija i poslat Dzeku i tri i pol kile krumpira.
Spominje se nesto Jovic na posudbu ako ne dođe najveca Conteova zelja i top 5 napadac svijeta Dzeko.A sve su prilike da nece jer se Roma sjetila da treba zamjenu i ne stignu kao nac nego oni mislili uzet Icardija i poslat Dzeku i tri i pol kile krumpira.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 16 avg 2019, 22:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarrifufna
Baci pogled na vijesti o Dzeki u zadnjih 10 min.SiamoNoi je napisao/la:Dolazi izgleda čobančina Biraghi.
Spominje se nesto Jovic na posudbu ako ne dođe najveca Conteova zelja i top 5 napadac svijeta Dzeko.
pocasni precjednik @ FK Formula
Izgleda ko da je usred talačke krize.Pustite čovjeka da se bori za trofeje J*** vas škrte.
Ma samo ovo još i dosta.
#Ausilio OUT
A bio sam voljan cijele sezone nosit Dzekin avatar.
Nista,moze i Dibalica.Al samo ako se ispriča Retardu što mu je kopirao proslavu golova.
Nista,moze i Dibalica.Al samo ako se ispriča Retardu što mu je kopirao proslavu golova.
Šta je ba ovo? Ovo su vjerujem 100% neki predpregovori za Chiesu.Inter are expected to bring in Cristiano Biraghi on loan with option to buy, with Matteo Politano and Federico Dimarco joining Fiorentina
#Ausilio OUT
Ne jedan,nego dva čobana iz Fiorentine 
Daj Kostulju,proper čobančinu,a ne ova dva mekušca.
Daj Kostulju,proper čobančinu,a ne ova dva mekušca.
*bte jos samo 6 dana traje rok, a nama su veznjak i špic pod moranje.. 
#Ausilio OUT
Do 2.9. traje mercato...
P. S. Radja svakim potezom pokazuje zasto je otjeran. Bilo mi je zao, al njegovo glupiranje pokazuje da je Conte dobro odlucio.
P. S. Radja svakim potezom pokazuje zasto je otjeran. Bilo mi je zao, al njegovo glupiranje pokazuje da je Conte dobro odlucio.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dzekina tema na aparatimaInter are calm after Dzeko's decision to renew contract with Roma. Marotta has as many as seven alternatives in mind
Ja bi bacio vecinu love na jos jednog veznjaka, a za napad sta ubodemo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

Lukaku - Alexis - Lautaro - Esposito/Llorente
Još veznjak, pretpostavljam Vidal, and thats it...
#Ausilio OUT