Upravo tako da je Sane došao ovaj bi glabao klupu i dalje teško da će zamjeniti Riberyja. Samo zabije glavu u pod i piči naprijed negleda nisu gdje su mi saigrači kreativnih i kvalitetnih odluka nema za jedno krilofarinelli123 je napisao/la:Coman i Alaba imaju komunikaciju i razumevanje kao kad dva lika zajedno igraju PES u multiplejeru, pa svako igra svoje. Izgledaju loše u paru. Loš je finišer, nema kreativne ideje, predugo drži loptu i donosi pogrešne odluke. Kladim se da ga Lewandowski ne podnosi kao saigrača.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jos dva tri kiksa i kovac leti,davno sam prizivao Alegrija koji ne bi bio nimalo losa opcija.
Prosle godine nisam dramio oko trenera bila mu prva sezona,ali sada ovakvo nesto je nedopustivo,nit igre nit presinga o temi i idei da se ne prica, jos malo pa ce odzvoniti i Niku i Hasi,
Ako je ovo sa Couthinom tacno to me veseli,imamo sad poprilicno respektabilnu ekipu i vjerujem ukoliko trener bude umio da moze mnogo,al vec sa ovom tekmom pesimizam je postojan plaho.
Prosle godine nisam dramio oko trenera bila mu prva sezona,ali sada ovakvo nesto je nedopustivo,nit igre nit presinga o temi i idei da se ne prica, jos malo pa ce odzvoniti i Niku i Hasi,
Ako je ovo sa Couthinom tacno to me veseli,imamo sad poprilicno respektabilnu ekipu i vjerujem ukoliko trener bude umio da moze mnogo,al vec sa ovom tekmom pesimizam je postojan plaho.
VOLIM BAYERN
Znao bi bolje da mu trener zna napraviti situaciju 1 na 1, a ne da ga zabije u trojicu. Ipak on nije taj kvalitet da može driblati trojicu i asistirati. To što mu je Alaba kolega također ne pomaže.
- anelbavarac
- Kontakt:
Velika je misterija kako se neznalica provlacio sve dosad.
Ono ulijetanje Hoennesa u svlacionicu, kada smo svi cekali sa dobije nogu, dali su mu drugu sansu.
Tamburanje protiv Dortmunda, i ovaj kiks povecava pritisak na neznalicu, npr. kisk protiv Schalkea, bi ga mogao kostati.
Uglavnom s ovom igrom, ne pise mu se dobro.
Ono ulijetanje Hoennesa u svlacionicu, kada smo svi cekali sa dobije nogu, dali su mu drugu sansu.
Tamburanje protiv Dortmunda, i ovaj kiks povecava pritisak na neznalicu, npr. kisk protiv Schalkea, bi ga mogao kostati.
Uglavnom s ovom igrom, ne pise mu se dobro.
Ma ne tjera Comana trenere da ide driblati 3 igraca ako moze dodati loptu.
Daj nekom dodaj,vratit ce ti se lopta pa probaj nesto kad ih ne bude trojica na tebi.
On i kad ima jednog igraca predribla ga pa trazi jos 2 za driblat,od njega nema i nece bit nikad igraca.Nece biti nikad bolji ni od Gnabrya.
Daj nekom dodaj,vratit ce ti se lopta pa probaj nesto kad ih ne bude trojica na tebi.
On i kad ima jednog igraca predribla ga pa trazi jos 2 za driblat,od njega nema i nece bit nikad igraca.Nece biti nikad bolji ni od Gnabrya.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
After Coutinho, Hasan Salihamidžić has also confirmed that Mickaël Cuisance will join Bayern [Sky]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
E onda je to to što se tiče transfera, da, možda još zamjena za Lewu i Sanches da ide.
Hasane, vadi ga ako je kondoma bez!dirkules je napisao/la:After Coutinho, Hasan Salihamidžić has also confirmed that Mickaël Cuisance will join Bayern [Sky]
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anelbavarac
- Kontakt:
Sanjam dan da Eberl bude sportski direktor.
Covjek je madjonicar.
Covjek je madjonicar.
-
korisnik32
- Kontakt:
Nadam se da neće Barca odustati od posudbe, pošto su večeras izgubili, Suarez napustio utakmicu zbog povrede a ni Messija nije bilo zbog povrede.
Ne sviđa mi se što je bilo šta Hasan izjavio. Nadam se pozitivnom po Bayern na kraju u ovom slučaju.
Ne sviđa mi se što je bilo šta Hasan izjavio. Nadam se pozitivnom po Bayern na kraju u ovom slučaju.
Imas pravo za Niku i Sanchesa, od rijeci do rijeci sve tacno. Renata mi je stvarno zao, mozda bi on i postao neki igrac da ga ne yebu svi. Da je Nijemac ne bi ga bog istjerao iz prvih 11. Nit mu daju da igra niti hoce da ga prodaju, syebat ce mu karijeru.Stefan Effenberg je napisao/la: Ima li taj igrac potencijal za najvisi domet?
Coman me stvarno razocarava sve vise i vise, mozda sam ja previse ocekivao od njega? ali ovo je stvarno lose. Imam osjecaj da ce Gnabry izrasti u kompletnijeg igraca, ovaj Coman stvarno kao da bez mozga igra. Spusti glavu i zabij se u trojicu, ako kojim slucajem prodjes centriraj spustene glave napamet, ni ne pogleda gdje mu je igrac. Vise osjecaja za pas ima fakin Visca. Ni zavrsnica mu se nije popravila bog zna sta, kad god ide 1 na 1 dobijem flesbekove one sanse za titulu prosle sezone sto je promasio.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 avg 2019, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anelbavarac
- Kontakt:
Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Davace mu platu 12 mil. godisnje.
Kako god da odigra sanse, da plate taj iznos na kraju sezone su minimalne.
Bice kao sa Jamesom.
Bice kao sa Jamesom.
Zvanicno.FC Bayern and FC Barcelona have agreed a deal in principle for the transfer of Philippe Coutinho on loan with an option to buy.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 17 avg 2019, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
korisnik32
- Kontakt:
Možda bude keš i Alaba za Kutinja.anelbavarac je napisao/la:Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Bice kao sa Jamesom.
Ko je ovaj Mickaelck?
edit: sasam gugl'o, nece ovaj 10min u sezoni odigrati.
edit: sasam gugl'o, nece ovaj 10min u sezoni odigrati.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 17 avg 2019, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa done deal je, prije Brazze je potvrdio i glasnogovornik Barcelone, nije on prvi.coelho41 je napisao/la:Opet Hasan izlijeće s izjavama, na ZDF-u je sve izblebetao o transferu, ja nisam vidio nijednog sportskog direktora da je ovako glup ko naš.
- Sarrifufna
KHR je potvrdio i prije Brace, tokom trajanja tekme.
Sve Bosnjo kriv u pm.
Sve Bosnjo kriv u pm.
pocasni precjednik @ FK Formula
Kako se coBra razgoropadio. Mislite da je Messi slučajno večeras bio van stroja? 
41.21.1.
Haha pa nema hasan pojma, kakvi levati vode barcu mogo je lagano isposlovat ne 120 nego 50 miliona opciju kupovinekorisnik32 je napisao/la:Možda bude keš i Alaba za Kutinja.anelbavarac je napisao/la:Navodno opcija otkupa za 120 mil. na kraju sezone.
Bice kao sa Jamesom.
Nasa uprava pravi bruke epskih dimenzija, ova genijalna stvar koja se desila bajernu, da dobiju top klasnog igraca koji je maradona za npr sanea, da vidite kakav ce biti pa onda ga mozes i otkupiti za realnu cijenu danas, mogao je to hasan i genjalnije, barcelonu vode najveci glupani u historiji fudbala, pripremajte ugovore o posudbi i za grizmana i dembelea i njih cete moci uskoro isprobati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
korisnik32
- Kontakt:
Svi nešto kivni na ovu našu upravu, pa ovi iz Barce su još gori. Oni igrača vrijednog 140 miliona € šalju na posudbu. Ovakav potez još uvijek nije nigdje zabilježen, lakrdija od uprave
We are also delighted to announce the imminent signing of Michaël Cuisance from Borussia Mönchengladbach.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.