FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Slijedeci je Eberl iz Gladbacha.
Treba poslati Liverpoolu ponudu 100mil za Kloppa, ne dovoditi igrace nikakve.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Coutinho ce biti novi james, nije krilo jer nema brzinu a vezna linija s njim i alkantarom ce biti propuh. Iskreno ne razumijem ovi potez pogotovo sto je otkup ugovora preskup za nase standarde.
Ako se nastavi igrati 4-3-3 muller moze napustiti klub, krilo nije a u vezi ce prednost imati goretzka, tolisso kutinjo i Thiago, muller ce biti neki back up za lewu sto smo se uvjerili da on nije vise puta.
Renato vjerojatno odlazi nakon dolaska cuisancea, iskreno ne znam sto smo dobili s tim transferom, ne moze odmjeniti javia kao klasici zadnji vezni a prednjih veznih ima sasvim dovoljno a igrat ce manje od sancheza
Zao mi je al mislim da smo se totalno po gubili u strategiji selektiranja momcadi, ovo sto se radi nema nikakve logike
Mijenjajuci stopere konstantno dobit ce se situacija u kojoj niti jedan nece imati stabilnost, zadnja linija je najosjetljiviji dio ekipe i ovakve rotacije nemaju nikakvog smisla
Coutinho ce biti novi james, nije krilo jer nema brzinu a vezna linija s njim i alkantarom ce biti propuh. Iskreno ne razumijem ovi potez pogotovo sto je otkup ugovora preskup za nase standarde.
Ako se nastavi igrati 4-3-3 muller moze napustiti klub, krilo nije a u vezi ce prednost imati goretzka, tolisso kutinjo i Thiago, muller ce biti neki back up za lewu sto smo se uvjerili da on nije vise puta.
Renato vjerojatno odlazi nakon dolaska cuisancea, iskreno ne znam sto smo dobili s tim transferom, ne moze odmjeniti javia kao klasici zadnji vezni a prednjih veznih ima sasvim dovoljno a igrat ce manje od sancheza
Zao mi je al mislim da smo se totalno po gubili u strategiji selektiranja momcadi, ovo sto se radi nema nikakve logike
Mijenjajuci stopere konstantno dobit ce se situacija u kojoj niti jedan nece imati stabilnost, zadnja linija je najosjetljiviji dio ekipe i ovakve rotacije nemaju nikakvog smisla
Kutinjo kao desetka sa levom ispred i trojicom veznjaka iza je top, kao i ofanzivni vezni u 4 4 2, sa tri veznjaka iza sebe i dva napadaca ispred je takodje odlican, obje te formacije su bez klasicnih krila gdje ste i najdeficitarniji, znaci kovac ako umije moze izvuc najbolje iz coua, i sakriti nedostatak krila romb formacijomschickeria je napisao/la:Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Valjda nije tokmak ko valverde, a sto se tice uprava, ne u bajernu, u cijeloj njemackoj u svim bransama ne mozes naci veceg glupana od predsjednika barce, to je epska budala koja ce biti zabiljezena kao takva u historiji nogometa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ista utakmica kao 2008 kad smo otvarali kontra HSVa, tada je Klinsman sa nikad lošijim Bayernom otvorio sezonu 2:2-
Večeras smo opet gledali najlošiji Bayern(igrački) u ovom desetljeću.
Nema poštenog igrača, nema ko s klupe ući, nema zadnjeg veznog, Tijago to ne može igrati ponovilo se 100 puta.
Sad sam ozbiljan, strategija je promašena, od sredine terena koja je bila najbolja u Evropi dugi niz godina, imali smo opcija da radimo šta hoćemo, izmišljamo formacije koliku raznovrsnost i kvalitet smo tu imali.
Danas Gorecka, Toliso nisu ono što nama treba, nisu igrači klase niti će ikad biti, nisu tip veznjaka koji zna stati na loptu, to su klase od igrača, Efenberg i Švajn, ova dvojica su trkači koji sa loptom nisu na ti, bolje bi prošli kao bekovi.
Sančez nakon 3 godine se nije dokazao, i 4.je počeo, večeras bez prilike, a trebao je ući da nešto pokrene jer Toliso i Miler su bili bez ideje.
Još na sredini terena nam ostanu Martinez koji je na 80% svojih najboljih izdanja, dosta istrošen, i takav je naš najbolji veznjak.
I Tijago koji je osmica, dosta dobar, ali zakaže u najbitnijim utakmicama.
I dolazi Kvizanc, koji prošle sezone u Gladbahu nije odigrao ni 5 utakmica, čudna politika kluba.
Odbrana se pojačala, ali fali tu nešto, fali iskustva, fali i visine. Pavarda vuče naprijed rođeni bek.
Isti takav je i Hernandez više za beka.
Najbolje kad bi prodali Alabu, a doveli nekakvog iskusnijeg stopera.
Kimiha prebacili u sredinu terena i doveli još jednog stopera.
Kimih bi bio naš najbolji vezni igrač, jedino u njemu od svih naših veznjaka vidim potencijal da nešto više uradi.
Da se razumijemo Pavard i Hernandez su vrhunski, kvalitetni igrači, ali stoperi nisu.
I dolazimo naprijed do napada.
Evo dolazi kutinjo, došao Periša, ali taman da još i Bejl i zdrav Sane dođu nema mi tu neke koristi, jer je strategija u odbrani i sredini terena skroz promašena. Kutinjo će se izgubiti više nego li James svojevremeno. Čak nam je James kao profil više odgovarao, sa Kutinjom Kovač neće znati.
Nije za sredine terena, Kovač ne zna igrati kroz sredinu tako da nam ne treba ni 10, ostaje mu samo pozicija krilo, a to u ovom sistemu jedva odgovara i Komanu jer protivnici lahko uduplavaju, a tek neće odgovarati Kutinju.
Fali i napadač ko kiša pustinji, večeras se trebalo i Arpa gurnuti. Dovode mlade igrače a ne planiraju ih koristiti, a Arp je dobro odradio pripreme. Čudno ponašanje, čudno dovođenje igrača, isto je i sa Sančezom, isto će biti i sa Kvizancom itd.
Pa evo i sa wagnerom su pokušali, pa fulili sa transferom. Definitivno su puno zabrljali od dolaska Hasana na poziciju, ne kažem da je on lični krivac, ali plana nema, sve je nekako šeprtljavo i besplanski.
Ne bi puno krivio Kovača, mada ni njegovo maslo nije za bureka.
Večeras smo opet gledali najlošiji Bayern(igrački) u ovom desetljeću.
Nema poštenog igrača, nema ko s klupe ući, nema zadnjeg veznog, Tijago to ne može igrati ponovilo se 100 puta.
Sad sam ozbiljan, strategija je promašena, od sredine terena koja je bila najbolja u Evropi dugi niz godina, imali smo opcija da radimo šta hoćemo, izmišljamo formacije koliku raznovrsnost i kvalitet smo tu imali.
Danas Gorecka, Toliso nisu ono što nama treba, nisu igrači klase niti će ikad biti, nisu tip veznjaka koji zna stati na loptu, to su klase od igrača, Efenberg i Švajn, ova dvojica su trkači koji sa loptom nisu na ti, bolje bi prošli kao bekovi.
Sančez nakon 3 godine se nije dokazao, i 4.je počeo, večeras bez prilike, a trebao je ući da nešto pokrene jer Toliso i Miler su bili bez ideje.
Još na sredini terena nam ostanu Martinez koji je na 80% svojih najboljih izdanja, dosta istrošen, i takav je naš najbolji veznjak.
I Tijago koji je osmica, dosta dobar, ali zakaže u najbitnijim utakmicama.
I dolazi Kvizanc, koji prošle sezone u Gladbahu nije odigrao ni 5 utakmica, čudna politika kluba.
Odbrana se pojačala, ali fali tu nešto, fali iskustva, fali i visine. Pavarda vuče naprijed rođeni bek.
Isti takav je i Hernandez više za beka.
Najbolje kad bi prodali Alabu, a doveli nekakvog iskusnijeg stopera.
Kimiha prebacili u sredinu terena i doveli još jednog stopera.
Kimih bi bio naš najbolji vezni igrač, jedino u njemu od svih naših veznjaka vidim potencijal da nešto više uradi.
Da se razumijemo Pavard i Hernandez su vrhunski, kvalitetni igrači, ali stoperi nisu.
I dolazimo naprijed do napada.
Evo dolazi kutinjo, došao Periša, ali taman da još i Bejl i zdrav Sane dođu nema mi tu neke koristi, jer je strategija u odbrani i sredini terena skroz promašena. Kutinjo će se izgubiti više nego li James svojevremeno. Čak nam je James kao profil više odgovarao, sa Kutinjom Kovač neće znati.
Nije za sredine terena, Kovač ne zna igrati kroz sredinu tako da nam ne treba ni 10, ostaje mu samo pozicija krilo, a to u ovom sistemu jedva odgovara i Komanu jer protivnici lahko uduplavaju, a tek neće odgovarati Kutinju.
Fali i napadač ko kiša pustinji, večeras se trebalo i Arpa gurnuti. Dovode mlade igrače a ne planiraju ih koristiti, a Arp je dobro odradio pripreme. Čudno ponašanje, čudno dovođenje igrača, isto je i sa Sančezom, isto će biti i sa Kvizancom itd.
Pa evo i sa wagnerom su pokušali, pa fulili sa transferom. Definitivno su puno zabrljali od dolaska Hasana na poziciju, ne kažem da je on lični krivac, ali plana nema, sve je nekako šeprtljavo i besplanski.
Ne bi puno krivio Kovača, mada ni njegovo maslo nije za bureka.
-
agentzero7
- Kontakt:
Hernandez nije ni zaigra a ode se Prica da je bek... Smisno
Dosa igrac koji vridi 150 miliona, daleko najbolji igrac Brazilske reprezentacije i ode se prica kako nevalja ma smisno da nemoze smisnije bit.
Coutinho ce biti daleko najbolji igrac Bayerna bez premca, duplo brzi i agilniji igrac od Jamesa koji je isto igracina.
Cuisance je top prospekt Al htio sam Rocu da dode.
Ugl Zivi bili pa vidjeli pomalo.
Dosa igrac koji vridi 150 miliona, daleko najbolji igrac Brazilske reprezentacije i ode se prica kako nevalja ma smisno da nemoze smisnije bit.
Coutinho ce biti daleko najbolji igrac Bayerna bez premca, duplo brzi i agilniji igrac od Jamesa koji je isto igracina.
Cuisance je top prospekt Al htio sam Rocu da dode.
Ugl Zivi bili pa vidjeli pomalo.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Dakle, dolaze Kutinjo i Kvizans, dok bi Renato mogao proć ak dođe zadovoljavajuća ponuda. Na kraju će ispasti ok prijelazni rok.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo jos jedno respektabilno krilo. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
neki dan sam procitao da ce pokusati sa ganabryem kao poluspicom iza lewe nije mi bas bilo jasno sad mislim da je to bas moguce
coman ce sigurno preci na desnu stranu coutinjo lijevo a ganabry iza lewe dok bi onda igrali vjerovatno sa dva cm tiago i recimo goretzka mislim da bi to bilo sjajno u napadu sad koliko bi odbrana trpila zbog ofanzive pitanje je
coman ce sigurno preci na desnu stranu coutinjo lijevo a ganabry iza lewe dok bi onda igrali vjerovatno sa dva cm tiago i recimo goretzka mislim da bi to bilo sjajno u napadu sad koliko bi odbrana trpila zbog ofanzive pitanje je
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nek vam je sretno sa Coutinhom, da razvali pa da ga i otkupite
Dobar igrač sigurno, samo je upitno kako će se snaći u Bayernu. Uglavnom najbolja solucija za sve (kako stvari stoje trenutno), za Bayern sigurno pojačanje, za igrača bitno da igra i da se osjeća dobro, za Barcu što će se uštediti na plati i bonusima te zaraditi nešto dodatno od posudbe, plus ako odigra dobru sezonu trebalo bi se bar vratiti uloženo za njega kad se sve sabere. Win - Win - Win situacija, po meni bar.
Dobar igrač sigurno, samo je upitno kako će se snaći u Bayernu. Uglavnom najbolja solucija za sve (kako stvari stoje trenutno), za Bayern sigurno pojačanje, za igrača bitno da igra i da se osjeća dobro, za Barcu što će se uštediti na plati i bonusima te zaraditi nešto dodatno od posudbe, plus ako odigra dobru sezonu trebalo bi se bar vratiti uloženo za njega kad se sve sabere. Win - Win - Win situacija, po meni bar.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma to mi je nevjerojatno stvarno, kupiš igrača za nemalih 35 milijuna i onda dobije prilike na kapaljku? Pitam se gdje je tu plan šta i kako sa ovim igračem u trenutku dok daješ tih 35 milijuna?harden je napisao/la:Imas pravo za Niku i Sanchesa, od rijeci do rijeci sve tacno. Renata mi je stvarno zao, mozda bi on i postao neki igrac da ga ne yebu svi. Da je Nijemac ne bi ga bog istjerao iz prvih 11. Nit mu daju da igra niti hoce da ga prodaju, syebat ce mu karijeru.Stefan Effenberg je napisao/la: Ima li taj igrac potencijal za najvisi domet?
Da budem iskren, nekako mi je postao drag igrač pa sam vjerojatno i subjektivan oko procjene njegove kvalitete ali opet činjenica jeste da poštenu i pravu priliku dosad nije dobio. A najviše me smeta licemjerno ponašanje uprave i trenera prema njemu.
Momak je trebao dobiti zasluženu priliku pa da se pokaže može li igrati u Bayernu ili ne. Ovako zaista ne znamo na čemu smo sa njim. Pokazuje znakove da nešto može, s druge strane pokazuje neiskustvo i mladost ali dajte čovjeku priliku kroz duži period da vidimo šta može.
Vidim da ovdje nisam jedini koji je počeo tako razmišljati. Ima nas poprilično. Sve stoji što si rekao, ja počinjem sumnjati sve više u to da li je on igrač za nešto više. Zasad pričati o njemu kao nasljedniku Robberya nema nikakvog smisla. Uz sve to što si naveo, nema niti ono usko vođenje lopte i dribling na sitno.harden je napisao/la:Coman me stvarno razocarava sve vise i vise, mozda sam ja previse ocekivao od njega? ali ovo je stvarno lose. Imam osjecaj da ce Gnabry izrasti u kompletnijeg igraca, ovaj Coman stvarno kao da bez mozga igra. Spusti glavu i zabij se u trojicu, ako kojim slucajem prodjes centriraj spustene glave napamet, ni ne pogleda gdje mu je igrac. Vise osjecaja za pas ima fakin Visca. Ni zavrsnica mu se nije popravila bog zna sta, kad god ide 1 na 1 dobijem flesbekove one sanse za titulu prosle sezone sto je promasio.
Nakon zadnje ozlijede otprije godinu dana, sada više nema niti psihu da izdrži duel, da istrpi udarac a to je za njegovu poziciju kao dobar dan. Normalno da će te udarati i rušiti kad god će netko moći ali to je normalno, kroz to jednostavno mora proći.
Također igra sa Alabom mu je blago rečeno očaj. Nema razumijevanja između njih dvoje. Dobro, ovdje smatram da ima naravno i do trenera puno ali opet u nekim situacijama nema onih instinktnih passova i kombinacija između njih. Kao da ne igraju skupa u istom klubu.
U redu slažem se da treba veća minutaža ali Sanches pretjeruje, prva je utakmica u sezonj i on odmah napeo nos.Iz uprave su dosad imali dosta strpljenja sa njim a on to očito zaboravio, pa do prije dvije godine momak je duple pasove odigravao sa reklamama.
Ukoliko želi da ide ne bi ga zadržavao.
Neuer dobar kod golova nije mogao ništa.
Pavard sinoć veoma dobar brz jak u duelima.
Sule solidna partija za njegove standarde.
Lewa odličan mogao bi ove sezone oboriti nove rekorde.
Coman izgubio milion lopti iz razloga što se ko noj zaleti u trojicu.
Gnarby sve bolji nastavili li u ovom ritmu prekucaće Comana.
Muller totalno van utakmice, tu je bio samo da popuni br igrača na terenu.
Ostali standarno.
Opet skok igra zakazala, izveli 11 kornera iz kojih nisu uradili ništa a tako bi ostalo da smo izveli i 111 kornera.
Ukoliko želi da ide ne bi ga zadržavao.
Neuer dobar kod golova nije mogao ništa.
Pavard sinoć veoma dobar brz jak u duelima.
Sule solidna partija za njegove standarde.
Lewa odličan mogao bi ove sezone oboriti nove rekorde.
Coman izgubio milion lopti iz razloga što se ko noj zaleti u trojicu.
Gnarby sve bolji nastavili li u ovom ritmu prekucaće Comana.
Muller totalno van utakmice, tu je bio samo da popuni br igrača na terenu.
Ostali standarno.
Opet skok igra zakazala, izveli 11 kornera iz kojih nisu uradili ništa a tako bi ostalo da smo izveli i 111 kornera.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 avg 2019, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pročitaj ovdje šta misli Bixente o tome: https://www.kicker.de/751960/artikelagentzero7 je napisao/la:Hernandez nije ni zaigra a ode se Prica da je bek... Smisno
Dolaskom Kutinja stvara se jos veca guzva u vec i sada poprilicno pretrpanom veznom redu. odlazak Sancheza postaje neminovnost a bice jako tesko i nezahvalno podijeliti minute svim igracima na tri pozicije u veznom redu, podrazumijeva se ukoliko Kovac nastavi forsirati 4-3-3 a nema nekih naznaka da kani mijenjati drasticno sistem igre.Kutinjo kao ni Miler nije krilni igrac tako da bi forsiranje njega na toj poziciji predstavljalo samo patnju kako za igraca tako i za sistem.
ovo uveliko komplikuje i situaciju sa Milerom i vidjet cemo kakav ce biti njegov status u ovoj sezoni. ja cesto ovdje kritikujem Milera vjerovatno cesto i pretjeram ipak je Miler jedan od najboljih Bayernovih igraca zadnjih desetak godina i njegove zasluge su nemjerljive. Ono sto meni kod njega smeta nije licno on ili njegova igra nego njemacki mediji i javnost koji i danas ponavljaju onu epsku recenicu "Muller muss spielen". Sve u svemu Miler je zrtva nesto slabije forme i trenera koji mu nisu kadri pronaci odgovarajucu ulogu u timu i suguran sam da bi on mnogo produktivniji bio danas u klubu tipa Liverpul.
Nismo imali srece sa Saneom, bili smo neodlucni sa Ziyechom, dobili smo perisica i ovog malod iz BMG onda na kraju dana ispada da Kutinjo i nije loš
ovo uveliko komplikuje i situaciju sa Milerom i vidjet cemo kakav ce biti njegov status u ovoj sezoni. ja cesto ovdje kritikujem Milera vjerovatno cesto i pretjeram ipak je Miler jedan od najboljih Bayernovih igraca zadnjih desetak godina i njegove zasluge su nemjerljive. Ono sto meni kod njega smeta nije licno on ili njegova igra nego njemacki mediji i javnost koji i danas ponavljaju onu epsku recenicu "Muller muss spielen". Sve u svemu Miler je zrtva nesto slabije forme i trenera koji mu nisu kadri pronaci odgovarajucu ulogu u timu i suguran sam da bi on mnogo produktivniji bio danas u klubu tipa Liverpul.
Nismo imali srece sa Saneom, bili smo neodlucni sa Ziyechom, dobili smo perisica i ovog malod iz BMG onda na kraju dana ispada da Kutinjo i nije loš
Što se tiče Sanea čeka se ishod operacije i onda će odlučiti kupovina ili ne.Sane ide kod doktora koji je operisao Hernandeza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
To bi bio nekakav sistem u rombu, mi to necemo igrati, igrat cemo 4-3-3 ili 4-2-3-1, tu coutinho moze igrati srednjeg u drugom sustavu ili krilo u prvom sustavu, moze i osmicu u prvom ali skupa s alkantarom ce to biti propuh. Nelogičan transfer po meniRomariooo je napisao/la:Kutinjo kao desetka sa levom ispred i trojicom veznjaka iza je top, kao i ofanzivni vezni u 4 4 2, sa tri veznjaka iza sebe i dva napadaca ispred je takodje odlican, obje te formacije su bez klasicnih krila gdje ste i najdeficitarniji, znaci kovac ako umije moze izvuc najbolje iz coua, i sakriti nedostatak krila romb formacijomschickeria je napisao/la:Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Valjda nije tokmak ko valverde, a sto se tice uprava, ne u bajernu, u cijeloj njemackoj u svim bransama ne mozes naci veceg glupana od predsjednika barce, to je epska budala koja ce biti zabiljezena kao takva u historiji nogometa
Vise su glupe ove rasprave oko thomasa, zna se gdje je on najbolji i koji sistem mu najvise odgovara, on je igrac koji se krece izmedu linija i otvara prostor za napadaca, pa sjetimo se samo nedavno utakmica sa bvb i eintracht. Ako ga stavis na krilo i osmicu logicno da ga nemas
Svaka ekipa na svijetu mora imati agresivnog veznog igraca u momcadi koji osvaja mrtve lopte i cuva prostor ispred stopera. Nisu bzvz na pripremama plivali modric i kroos bez casemira, tko je gledao chelsea liverpol jasno je vidio vaznost kantea.
Nama je takvi jedino martinez, cuisance nam tu nece pomoci
Prema tome nije slucajno da primis 5golova u 3 sluzbene utakmice
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Stoji i to da možda pretjeruje u ovom momentu. Ali ne može momak igrati svaku pripremnu utakmicu u startnoj postavi i onda ga protiv Dortmunda i Herthe "veliki znalac" ostavi na klupi.Saurman je napisao/la:U redu slažem se da treba veća minutaža ali Sanches pretjeruje, prva je utakmica u sezonj i on odmah napeo nos.Iz uprave su dosad imali dosta strpljenja sa njim a on to očito zaboravio, pa do prije dvije godine momak je duple pasove odigravao sa reklamama.
Znači pitanje jeste šta je onda Kovač uigravao kroz pripreme ako mu je ovaj bio u početnoj postavi cijelo vrijeme? Meni nema logike. Ako uzmemo u obzir da uopće nije bio loš cijeli pripremni period i da si je zaslužio da igra prije Tolissoa, ovakve odluke su zaista čudne i meni nerazumne.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pa to je uvijek bilo jasno da u momčadi moraš imati jednog zadnjeg veznog koji će razbijati protivničke napade, pomagati obrani, održavati balans između redova, spriječavati kontre. Zato bi jedan takav igrač kao što je Martinez morao igrati, a pogotovo u najtežim i najjačim utakmicama da pokrpa te rupe u obrani. Thiago očito to ne može igrati a i meni je šteta gušiti ga na zadnjem veznom. Thiago je također sklon pogreškama i lošim pasevima pa je onda po momčad katastrofalno kad on dadne loš pas a nema nitko iza njega da mu zatvori leđa. Znači Thiago to ne može i ne smije igrati.schickeria je napisao/la:Kronično nam nedostaje martinez u veznoj liniji u kojoj nemamo stabilnosti niti covjeka koji moze osvajati otpadne lopte. Drugi gol je pravi primjer, odbijena lopta na koju Thiago kasni i stvara se problem, pravi zadnji vezni tu mora biti.
Eh kad bi klub bio pametan pa uzeo nekih 40+ milijuna za Mullera. Dolaskom Coutinha gubi se svaki smisao igranja Mullera u početnoj postavi. Trebalo bi uzeti novce dok se još može za njega a ne ovako će samo sjediti na klupi ili s druge strane će igrati i zauzimati mjesto nekome a zaista je njegovo vrijeme u Bayernu prošlo.schickeria je napisao/la:Ako se nastavi igrati 4-3-3 muller moze napustiti klub, krilo nije a u vezi ce prednost imati goretzka, tolisso kutinjo i Thiago, muller ce biti neki back up za lewu sto smo se uvjerili da on nije vise puta.
Muller je najviše profitirao kad je igrao sa Robberyem koji su znali kreirati prostor i sebi i drugima a onda je takav Muller fenomenalno koristio te prostore koje bi ovi svojim znanjem kreirali. Toga više nema.
Iduće sezone će dovesti Havertza pa smatram da je ovo ljeto zadnja prilika da se dobiju dobri novci za Mullera.
nema napretka dok Niko i Hasan ne odu iz Bayerna, ono sinoc je sramota od igre...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.