Pa trebali ste 2 000 da zaokruzite na 10 000
Svasta
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ti nekom govoriti da je glupMerakje1921 je napisao/la:Necu ti odgovoriti majq ti karam
I jest trebalo dvije, ubacivali ste baklje na teren. Mi smo samo hranu i pica a dobili 8 milja. Opet vas savez ponilovao, bravo mitomani.svrakino1921 je napisao/la:Vidi i nama 1 000 maraka kazne za Zenicu
Svasta
slay je napisao/la:I jest trebalo dvije, ubacivali ste baklje na teren. Mi smo samo hranu i pica a dobili 8 milja. Opet vas savez ponilovao, bravo mitomani.svrakino1921 je napisao/la:Vidi i nama 1 000 maraka kazne za Zenicu
Svasta
Samo se ti smiji, kao bumerangsvrakino1921 je napisao/la:slay je napisao/la:I jest trebalo dvije, ubacivali ste baklje na teren. Mi smo samo hranu i pica a dobili 8 milja. Opet vas savez ponilovao, bravo mitomani.svrakino1921 je napisao/la:Vidi i nama 1 000 maraka kazne za Zenicu
Svasta
![]()
Hebo li vam savez majku svima !!!Merakje1921 je napisao/la:Kazu mi dobili 8k zbog hamburgera a vi 2k zbog baklji hahahahahahhah, ovi ugašeni su fakat stoka od naroda, da je savez kako treba, vi bi dobili 5 utakmica bez gledaoca, majq vam karamo cernobilsku
Nisu slušali pa smo ih poslali u drugu ligu, bolje vam je ugašeni da pocnete slusati, inace znate sta slijedi.redbull93 je napisao/la:Ajte malo se lizat sa fukarama, to su vasi "transparent" prijatelji. Doduse lizanje je samo sa jedne strane
Lizete se i vi jednostrano sa pitarimaredbull93 je napisao/la:Ajte malo se lizat sa fukarama, to su vasi "transparent" prijatelji. Doduse lizanje je samo sa jedne strane
strimovi.comGifron je napisao/la:Kakva je situacija sa stranicom bhliga? Idu li idalje stream-ovi za utakmice?
Koliko si sposoban da si sebe u banovice poslaoMerakje1921 je napisao/la:Nisu slušali pa smo ih poslali u drugu ligu, bolje vam je ugašeni da pocnete slusati, inace znate sta slijedi.redbull93 je napisao/la:Ajte malo se lizat sa fukarama, to su vasi "transparent" prijatelji. Doduse lizanje je samo sa jedne strane
Kako oni sa pitarima ? Zar vi niste dilali transparente ? Ljubav se zove hahahBosniaBoston je napisao/la:Lizete se i vi jednostrano sa pitarimaredbull93 je napisao/la:Ajte malo se lizat sa fukarama, to su vasi "transparent" prijatelji. Doduse lizanje je samo sa jedne strane
Kur*ac nas savez spasio, spasio nas je Borac i pojedinci bolje znaju.Merakje1921 je napisao/la:Ne znam odakle Robiji obraz da ista pisu ? Hajde sto su duzni para i para., cak i Busovaci, vi ste ispali iz lige, savez vas spasio, i onda pricaju protiv tog saveza, ebali sjeme svoje
Obalis ga malo lagano po navojuMerakje1921 je napisao/la:Ne znam odakle Robiji obraz da ista pisu ? Hajde sto su duzni para i para., cak i Busovaci, vi ste ispali iz lige, savez vas spasio, i onda pricaju protiv tog saveza, ebali sjeme svoje
Vratite pare ljudima, vise vas nece savez spasavati, mrs u drugu ligu gdje vam je i mjesto, Hamburgerasi 1988samoposteno je napisao/la:Obalis ga malo lagano po navojuMerakje1921 je napisao/la:Ne znam odakle Robiji obraz da ista pisu ? Hajde sto su duzni para i para., cak i Busovaci, vi ste ispali iz lige, savez vas spasio, i onda pricaju protiv tog saveza, ebali sjeme svoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.