FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta se raspravljate bezveze,vidjet ćemo u narednim danima šta će se dešavati i kakav će epilog biti.Navijači ostalih klubova mislim da imaju dovoljno svojih problema i da o njima trebaju pisati,a ne brinuti o tuđoj avliji.
ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko.Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice
.Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar
.Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala
.Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km
,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km
ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen
poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace
,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu
i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa
.!
Ko pise o cijoj avliji bolan...Batistuta je napisao/la:Šta se raspravljate bezveze,vidjet ćemo u narednim danima šta će se dešavati i kakav će epilog biti.Navijači ostalih klubova mislim da imaju dovoljno svojih problema i da o njima trebaju pisati,a ne brinuti o tuđoj avliji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ti si moj RIBERY polupo lončiće skroz, pitarska posla...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
dobro je dok je ne pocne je.bat maloljetnice po javnim kucama...muXmania je napisao/la:Ma ti si moj RIBERY polupo lončiće skroz, pitarska posla...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
muXmania je napisao/la:Ma ti si moj RIBERY polupo lončiće skroz, pitarska posla...
Zasto Pitarska posla kad se i ja ne slazem sa RIBERY i mislim da ovaj decko je ubaceni element iz Listice da bih se poklali izmedu sebe!

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
ekii je napisao/la:muXmania je napisao/la:Ma ti si moj RIBERY polupo lončiće skroz, pitarska posla...
Zasto Pitarska posla kad se i ja ne slazem sa RIBERY i mislim da ovaj decko je ubaceni element iz Listice da bih se poklali izmedu sebe!
Jeste baš iz Lištice.Licemjerno je napdati građane Širokog zboh njihovog hrvatsva, a istodobno etiketirati te iste ljude se velikom dozom mržnje.Za razliku od većine vas ja sam rođeni Sarajlija koji voli svoj grad i svoju državu.Koga vi volite?Malog Želju.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 09 nov 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ovo je jedan od NAJGLUPLIJI postova koje sam dosad vidio-1 o kojem brendu govoris mamlaze jedan da vam Zelje nije bilo danas nebi ni postojali..2 jeli ti ratni zlocinac DJILDA MAMLAZE jedan..3 a o tome ko se bruka po europi Basel, Dinamo K,Besiktas,itd da ne pricam,,u kojoj ti dimenziji zivis...pozdravi glavonju Blekica ili skupite svi po 3KM mozda se vrati...FRANK RIBERY je napisao/la: Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ajmo moderatori trajni ban za riberya
zbog provociranja,neznjanja,papanluka
momak tu su grbavicu branili navijaci želje
DJILDA je poginuo braneci je
i hajd jos jednu pisni majke ti pa da trazimo ip adresu pa da te ganjamo po kopenhagenu
majko mila sacuvaj me dijaspore gori su od cetnika
pile samo mirno
nema potrebe nasjedati na gluposti
i hajd jos jednu pisni majke ti pa da trazimo ip adresu pa da te ganjamo po kopenhagenu

pile samo mirno

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nauči se kulturi i onda ćemo u raspravu.Do tad broj golove Litexa.Saurman je napisao/la:Ovo je jedan od NAJGLUPLIJI postova koje sam dosad vidio-1 o kojem brendu govoris mamlaze jedan da vam Zelje nije bilo danas nebi ni postojali..2 jeli ti ratni zlocinac DJILDA MAMLAZE jedan..3 a o tome ko se bruka po europi Basel, Dinamo K,Besiktas,itd da ne pricam,,u kojoj ti dimenziji zivis...pozdravi glavonju Blekica ili skupite svi po 3KM mozda se vrati...FRANK RIBERY je napisao/la: Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Saurman je napisao/la:Ovo je jedan od NAJGLUPLIJI postova koje sam dosad vidio-1 o kojem brendu govoris mamlaze jedan da vam Zelje nije bilo danas nebi ni postojali..2 jeli ti ratni zlocinac DJILDA MAMLAZE jedan..3 a o tome ko se bruka po europi Basel, Dinamo K,Besiktas,itd da ne pricam,,u kojoj ti dimenziji zivis...pozdravi glavonju Blekica ili skupite svi po 3KM mozda se vrati...FRANK RIBERY je napisao/la: Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
Ovde se svako moze reg.i predstaviti se kao navijac Sarajeva sto ocito ovaj decko nije,jer ovako vrijedati armiju BiH moze samo neko ubacen da bih zakuhao.Ja sam Pitar i borac armije BiH i na to sam ponosan! :?:Haj Liteks,Besiktas,Hapoel i to su zajebancije,ali o armiji i borcima to je vec previse.!
Prvo firma koju spominješ nije Žujina, drugo ta firma radi i saradnik je jedne od najjačih svjetskih farmaceutskih firmi iz Švicarske , treće on je i dalje direktor te firme koja niže jako uspješne rezultate i toliko uspješne da im apsolutno nije potrebna reklama...ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko.Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice
.Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar
.Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala
.Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km
,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km
ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen
poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace
,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu
i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa
.!
To je samo jedna u nizu izmišljotina koje si napisao, što pokazuje puno gore stanje nego što je ljubomora prema FK Željezničaru. Evidentno je da je Željo aktuelni šampion i da je opet jedan od glavnih konkurenata za titulu, što je dovoljno reći da neko bude ljubomoran na tu činjenicu.
Što se tiče FK Sarajeva, očito je da u tom klubu postoje Klanovi i to u samom vrhu kluba što ukazuje na nejedinstvo tog kolektiva, meni je to žalosno i apsolutno ne vidim razlog da se kod takve situacije neko hvata pričati o FK Željezničaru i njegovoj upravi...i uz to pričati izmišljenu priču.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Svaka čast za post za 10 si!Casper_kb je napisao/la:Svaka cast, dok god ima takvih navijaca Zeljeznicara i dalje ce mi Zeljo biti 2 najdrazi klub u PL...plava_pruga je napisao/la:Kako bi samo volio da ih ubijete sutra. Kao sto taj novinar (svaka mu cast) rece oni su šampioni u ligi ograničenih umova. Njih ima 10 hiljada. Pa Manijaka a i Hordi ima vise na pojedinim utakmicama. Neznam sta ce njima kup ili titula kad ih nemaju s kim proslaviti. Kako ces ti seljacima objasnit kako treba da se bodri klub? SRETNO SUTRA SARAJEVO!
Samo zajedno mozemo SVE...
Sarajevo ljubavi moja!
Bezveze se prepucavate bacio vam kosku ovaj nikad_izvini i vi se koljete ko idioti.Neka on navija sutra za lišticu nije ništa bolji od njih 

ovu žalosnu prepirku ću najbolje opisati slijedećim Kur'anskim ajetom :
''Mi smo za Džehennem mnoge džinne i ljude stvorili: oni pameti imaju – a njima ne shvaćaju, oni oči imaju – a njima ne vide, oni uši imaju – a njima ne čuju; oni su kao stoka, čak i gori – oni su zaista nemarni.'' (El-A'raf, 179.)
sram vas i stid bilo oko čega se prepirete ! imate li razuma!!! ovo je sport !!! gdje je nestao duh sarajevski ??? gdje je ono da želiš komšiji isto kao sebi ???
''Mi smo za Džehennem mnoge džinne i ljude stvorili: oni pameti imaju – a njima ne shvaćaju, oni oči imaju – a njima ne vide, oni uši imaju – a njima ne čuju; oni su kao stoka, čak i gori – oni su zaista nemarni.'' (El-A'raf, 179.)
sram vas i stid bilo oko čega se prepirete ! imate li razuma!!! ovo je sport !!! gdje je nestao duh sarajevski ??? gdje je ono da želiš komšiji isto kao sebi ???
-
- Kontakt:
ADMIN sta vam jos treba za nikad izvini,mandraka i ostalih prijetnje na PP,psovanje,uvrede,nacionalizam,trolovanje i to konstantno super neka pisu mi cemo da citamo o sportu ovdje vidim dosta info sto se tice sporta!
Zola ne kenjaj nisu se krili ja znam sa mnom bio u jedinici jedan od vođa HZ a i Đilda rahmetli je visio kod nas prije nego što če poginuti a i ovaj naš ne treba da ujeda znam na kog misli ali raja ne konta pa ih pali bez veze.Zola jesi li čuo ikad za Cindu znaju ovi stariji bio vođa "PITARA" i poginuo na Vratniku kad smo zauzeli maršalku prema tome ne pljuj po nečemu što ne znaš i ne diži samo svoje uz dužno poštovanje prema svim palim navijačima i ŽELJE i SARAJEVA koji su poginuli braneči BiHzolaTM je napisao/la:Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore. vi ce te nam o tome pricati moronu ****,nas vodja je poginuo braneci ovaj grad dok su vase pi.ketine se krile po gradu i sad uzivaju u plodovima ratnog profiterstva,**** te blekic i radovan karadzic,glupa pi.ketino
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 nov 2010, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ali najkrvavije je kada dijasporci bacaju suplje i pricaju o 90im, a u ratu su pucali sebi u noge da prodju kroz tunel. Ne znam kakve veze GRBAVICA, i sva desavanja u MOM naselju imaju veze sa ovom temom. Bolje raspravljajte o ugovorima igraca Sarajeva i rasulu u klubu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Koliko je forumaša skontalo moje postove koje sam pisao.Jedan možda nijedan!Na žalost!Sva je frka nastala zbog toga što je neko iskrenuo moje riječi i onda se grupa nadovezala.I ja nisam nikakav dijasporac nego čovjek koji je 23 godine proveo u svojoj državi.Zna se dobro na kog sam mislio kad sam spominjao Grbavicu, ali neki su iskoristili situaciju da bi se našli uvrijeđenim.sektm87or je napisao/la:ti da si iz sarajeva kako tvrdis znao bi ko je bio na kojoj straniFRANK RIBERY je napisao/la:Bujrum hoćeš i adresu.Od kog su je branili?Od Armije Bih.sektm87or je napisao/la:ajmo moderatori trajni ban za riberya
i hajd jos jednu pisni majke ti pa da trazimo ip adresu pa da te ganjamo po kopenhagenu![]()
pile samo mirnonema potrebe nasjedati na gluposti
daj mi adresu??? da te uzivo vidim
Jel moguce da postoje likovi poput ovog nikad_izvini,nemam rijeci.Frajer ne konta da nema nista sa sportom sto se tice Sirokog,sama politika.Izgleda da nije nikog bliznjeg nije izgubio u ratu,i poslije njega pa da ga malo dusa zaboli.Da zna ko je, i sta je u listici.
-
- Kontakt:
Sto bi ova euforija s jedne strane " mislim na sirokobrijezane " i tmurno stanje s druge strane, mislim na komsije mogla dati krila i dodatnu snagu vama sutra da ih opalite u Sirokom i zacinite silne provokacije upucene na prosloj utakmici i krajnje bezobrazno ponasanje domacih navijaca i cjelokupne organizacione garniture koja je sebi dala za pravo da nekome skida maice koje nisu imali nikakve veze sa provokacijom te guzva u namjeri da podere transparent tragicno preminulog Vedrana a s druge strane odobrava i nicim ne pokusava sprijeciti isticanje fasisticke zastave. Rezultat 2-2 Sirokom ne daje po meni nikakvu prednost, s obzirom da me ni ovdje na Kosevu a ni u Sirokom brijegu nisu odusevili nekom napadackom igrom koliko su me razocarali grubim i pogubnim startovima " Kojaseviceva prilika koja je mirisala na GO sansu ali prekinuta pogubnim startom igraca Sirkog koji naravno nije nagradjen ni zutim kartonom ". Ne treba se pradavati. Sretno pa sta bude bude 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, BordoSaga2, JavierBosnia, mnon46, MokraKifla, Pablo11, senad82 i 118 gostiju.