Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Tierney "aiming" da trenira sa ekipom U OKTOBRU 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mesut Ozil and Sead Kolasinac trained yesterday and today.
They came back training with us on Tuesday, they came to start training with us, we had it off. Mesut Ozil is a little sick, he didn’t train yesterday.
“Each training gives us good information, different options with them. Am I pleased to have them back? Of course.”

They came back training with us on Tuesday, they came to start training with us, we had it off. Mesut Ozil is a little sick, he didn’t train yesterday.
“Each training gives us good information, different options with them. Am I pleased to have them back? Of course.”

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E i on vise, svako malo sick. Da mi je vise ovaj tim opet gledati da se ponasa profesionalno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Goni **** tursko
Treba mi info gdje se moze pogledati trening Arsenala, prije utakmice sa Njukašom
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
https://www.youtube.com/user/ArsenalTour/videostopnik1 je napisao/la:Treba mi info gdje se moze pogledati trening Arsenala, prije utakmice sa Njukašom
Hvala unaprijed
na ovim zvanicnim kanlima mozda ima na fb kakav video ili nesto
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Nema nigdje ne mozes vjerovatItsRamiz je napisao/la:https://www.youtube.com/user/ArsenalTour/videostopnik1 je napisao/la:Treba mi info gdje se moze pogledati trening Arsenala, prije utakmice sa Njukašom
Hvala unaprijed
na ovim zvanicnim kanlima mozda ima na fb kakav video ili nesto

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koji rezultat danas očekujemo braćo?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kod kuće igramoanell je napisao/la:3:0
Znam da igramo kod kuće, pratim ja Arsenal nisam ko bega....Ako Mesut bude igrao od prve od će biti 1:2
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Leno, Niles, Sokratis, Luiz, Monreal, Willock, Guendouzi Ceballos, Nelson, Aubameyang, Lacazette
Ipak 3:0
Ipak 3:0
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Iskreno jedino mi je stalo da Willock i Nelson što više igraju

ekstra zato svaka pobjeda s njima u sastavu jos vise znaci 

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
anell je napisao/la:Znam da igramo kod kuće, pratim ja Arsenal nisam ko bega....Ako Mesut bude igrao od prve od će biti 1:2

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gledam tek drugo pol,. Radim pa ako je moguce opsirnije analize pisite ovdje xd
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sramota, nigdje nikog
Za to je zadužen aa23topnik1 je napisao/la:Gledam tek drugo pol,. Radim pa ako je moguce opsirnije analize pisite ovdje xd
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.