samoposteno je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Nije mi samo jasno na osnovu cega daju licencu za PL
Ja uzasa
Stvarno nam nije jasno kako ste je dobili neko vam je kroz prste progledo
Isplatite N.K.Busovacu
Pa se onda javi
samoposteno je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Nije mi samo jasno na osnovu cega daju licencu za PL
Ja uzasa
svrakino1921 je napisao/la:Nije mi samo jasno na osnovu cega daju licencu za PL
Ja uzasa
svrakino1921 je napisao/la:samoposteno je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Nije mi samo jasno na osnovu cega daju licencu za PL
Ja uzasa
Isplatite N.K.Busovacu
Pa se onda javi
svrakino1921 je napisao/la:Znaci sudija koji osteti nas kaznjen je tako sto ce bit cetvrti sudija nerednih 6 kola
A sudija koji nas pogura suspenziju dobija narednih 6 kola
samoposteno je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Znaci sudija koji osteti nas kaznjen je tako sto ce bit cetvrti sudija nerednih 6 kola
Ne postoji sudija koji je vas ostetio zbog vas ce ova liga ostati bez sudija
Rokoko87 je napisao/la:samoposteno je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Znaci sudija koji osteti nas kaznjen je tako sto ce bit cetvrti sudija nerednih 6 kola
Ne postoji sudija koji je vas ostetio zbog vas ce ova liga ostati bez sudija
Pa normalno da nas ne može oštetiti za penal kad vam mi još dvicu strpamo pored toga
nickiZe88 je napisao/la:Ako ikog treba izbaciti zbog malverzacija i stimanja, to je onda cmeljo. Mi ako nista bar posteno gubimo i posteno se borimo. Nikad sudije nisu bile na nasoj strani ! Daj mi samo jednu utakmicu izbaci gdje smo mi zakinuli nekog, da i to dozivim
Merakje1921 je napisao/la:nickiZe88 je napisao/la:Ako ikog treba izbaciti zbog malverzacija i stimanja, to je onda cmeljo. Mi ako nista bar posteno gubimo i posteno se borimo. Nikad sudije nisu bile na nasoj strani ! Daj mi samo jednu utakmicu izbaci gdje smo mi zakinuli nekog, da i to dozivim
Za sta se borite? 70godina bez trofeja, savez vas spašava ispadanjem u drugu ligu? I onda vam savez ne valja? Cernobilci 1988
avenija je napisao/la:Skandiras RATKO MLADIC I PREKINES UTAKMICU 2000 KAZNE
Bacis flasu u teren i prekines utakmicu 8000 KAZNE
BEGICU I PILAVU I SAVEZU NAPUSITE SE SVI lagano zenicke kite
Merakje1921 je napisao/la:nickiZe88 je napisao/la:Ako ikog treba izbaciti zbog malverzacija i stimanja, to je onda cmeljo. Mi ako nista bar posteno gubimo i posteno se borimo. Nikad sudije nisu bile na nasoj strani ! Daj mi samo jednu utakmicu izbaci gdje smo mi zakinuli nekog, da i to dozivim
Za sta se borite? 70godina bez trofeja, savez vas spašava ispadanjem u drugu ligu? I onda vam savez ne valja? Cernobilci 1988
JonSnow je napisao/la:Merakje1921 je napisao/la:nickiZe88 je napisao/la:Ako ikog treba izbaciti zbog malverzacija i stimanja, to je onda cmeljo. Mi ako nista bar posteno gubimo i posteno se borimo. Nikad sudije nisu bile na nasoj strani ! Daj mi samo jednu utakmicu izbaci gdje smo mi zakinuli nekog, da i to dozivim
Dokurnjak, prestani se sramotit.
Rokoko87 je napisao/la:Amar naštimao kaznu od 8 tisuća, Amareeeee
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, forza_juve, Steven11 i 48 gostiju.