RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

najrodjeniji
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la najrodjeniji » 16 avg 2019, 12:34

RodjeniiBrato je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Jao jao kod nas uvijek neke veleizdaje, kakve ba sabotaže, možda je bilo malo nesuglasica oko mjesta u startnoj postavi i bunjenja zbog klupe ali daaaaaaaj bola. Pa evo ako išta znate tačno napišite, niko te igrače kasnije neće htjeti jer ovaj portal i forum čitaju SVI. Ako su takve seronje ti seljačići od koga i od čega ih štite, oni će svojih par hiljada mjesečno primiti sigurno, a RAja nek plaća 7 maraka kartu iza gola :puke: :puke:

Jebote nek snime od nas remake one serije Dream Team
Iza kojeg gola je karta 7KM? Jel onog do magistrale na trenutnoj vip tribini ili? :kafa:
5, 7 isti qrac, plus što momci troše na gostovanja. Amin da te Fajić zgazi merdžom. Svaki navijač koji ima kartu sa gostovanja treba da iduću domaću ima besplatan ulaz na RA tribinu, tako se paze navijači, a ne da im još poskupiš kartu
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 16 avg 2019, 12:55

najrodjeniji je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Jao jao kod nas uvijek neke veleizdaje, kakve ba sabotaže, možda je bilo malo nesuglasica oko mjesta u startnoj postavi i bunjenja zbog klupe ali daaaaaaaj bola. Pa evo ako išta znate tačno napišite, niko te igrače kasnije neće htjeti jer ovaj portal i forum čitaju SVI. Ako su takve seronje ti seljačići od koga i od čega ih štite, oni će svojih par hiljada mjesečno primiti sigurno, a RAja nek plaća 7 maraka kartu iza gola :puke: :puke:

Iza kojeg gola je karta 7KM? Jel onog do magistrale na trenutnoj vip tribini ili? :kafa:
5, 7 isti qrac, plus što momci troše na gostovanja. Amin da te Fajić zgazi merdžom. Svaki navijač koji ima kartu sa gostovanja treba da iduću domaću ima besplatan ulaz na RA tribinu, tako se paze navijači, a ne da im još poskupiš kartu
Petaka je vec normala, i u manijaka i hz je toliko :kafa:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 avg 2019, 15:31

najrodjeniji je napisao/la:

5 7 isti qrc, a 3 i 5 nije isti qrc :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 avg 2019, 12:45

Jesu li ovo skinuli utakmicu sa MojaTV? :crazy:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 17 avg 2019, 13:06

Zoom088 je napisao/la:Jesu li ovo skinuli utakmicu sa MojaTV? :crazy:
Izgleda da jesu.
Bit će na UGMR prijenos.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 avg 2019, 13:10

Hvala :thumbup:

Nista bez Erola i ekipe :clap:

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 17 avg 2019, 15:04

Kulesza je napisao/la:
Izgleda da jesu.
Bit će na UGMR prijenos.
Oće biti tekme na moja TV ili?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 avg 2019, 15:09

UstanikSBII je napisao/la:
Kulesza je napisao/la:
Izgleda da jesu.
Bit će na UGMR prijenos.
Oće biti tekme na moja TV ili?
Najvjerovatnije da nece, a trebao bi biti prenos na fb stranici UGMR.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 avg 2019, 15:10

Zbog tehničkih problema medijskog sponzora, Moja Tv, otkazan je prijenos utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Velež i NK Široki Brijeg, koja se igra od 17:30h na Stadionu Rođeni.

#musvdg

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 17 avg 2019, 15:24

Mostarwolf1981 je napisao/la:Zbog tehničkih problema medijskog sponzora, Moja Tv, otkazan je prijenos utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Velež i NK Široki Brijeg, koja se igra od 17:30h na Stadionu Rođeni.

#musvdg
Može onda link te vaše stranice na kojoj mislite da će biti prijenos.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 avg 2019, 15:29

Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).

Hajde kontaktiraj @hlive pa neka oni smontiraju svoju opremu i urade prijenos :D

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 17 avg 2019, 15:40

Zoom088 je napisao/la:Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).

Hajde kontaktiraj @hlive pa neka oni smontiraju svoju opremu i urade prijenos :D
:lol: a stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 17 avg 2019, 16:15

UstanikSBII je napisao/la: :lol: a stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.
Ubila ih hercegovačka vrućina protiv Čelika pa im lijeno opet doći, a sad je puno bolje, lagana 32 stepena :kafa:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 17 avg 2019, 16:17

Zoom088 je napisao/la:Na FB unesi UG Mostarski rodjeni. Rade live preko mobitela, ali bude to sasvim pristojno i moze se gledati (kvaliteta videa u svakom slucaju bolja nego na MojaTV).

:lol: a stvarno su neozbiljni! Jel ima netko informacije jeo stvarno tehnički problem ili se vade gov.nari. pa hebo te 3 sata prije tekme i ne možeš to riješiti stvarno je taj BH Telecom za k.
To je ipak BH Telecom - jer Sarajevo i Željo su bitniji od nekih tamo sa petokrakom kako je to svojevrsno izvalio jedan omladinac herojske stranke SDA kojeg necu da imenujem
Mostar u srcu, Velež do groba

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 17 avg 2019, 16:20

RASanticeva je napisao/la:

To je ipak BH Telecom - jer Sarajevo i Željo su bitniji od nekih tamo sa petokrakom kako je to svojevrsno izvalio jedan omladinac herojske stranke SDA kojeg necu da imenujem
A koda nije zanimljivo gledati komuniste protiv fašista :lol: :lol: :mrgreen: šalu na stranu al ovo što rade je katastrofa pa nisu u stanju jednu utakmicu ispoštovati pa stvarno žalosno.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 17 avg 2019, 17:07

Stvar je u tome što su im sve kamere zauzete zbog SFF-a. Sramota, ali tako je, kako je. Nepoštovanje prema svima koji su planirali gledati Velež.

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 17 avg 2019, 18:13

theKuPuS je napisao/la:Stvar je u tome što su im sve kamere zauzete zbog SFF-a. Sramota, ali tako je, kako je. Nepoštovanje prema svima koji su planirali gledati Velež.
OVO JE ISTINA, popišam im se na crveni tepih
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 17 avg 2019, 18:17

Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 avg 2019, 18:22

najrodjeniji je napisao/la:Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Odes li ti ikad na utakmicu ili samo laprdas po forumu nakazo? :lol:
Ajmo momci izdrzati u drugom poluvremenu i upisati prvu pobjedu koja nam je prijeko potrebna. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 17 avg 2019, 18:26

ANTIFA ! je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Jesmo postali selendra, čuj navijanja, hočemo pobjedu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Odes li ti ikad na utakmicu ili samo laprdas po forumu nakazo? :lol:
Ajmo momci izdrzati u drugom poluvremenu i upisati prvu pobjedu koja nam je prijeko potrebna. :thumbup:
Vidim ti si mi pravo čest na stadionu, ja nakon polufinala kupa bio jednu tekmu prije godinu dana i nemam šta petljat da jesam, za razliku od vas velikih fanova i poznavaoca NOGOMETA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []