Jedva cekam

To nije kmeee to je realnost i to ne bolji nego za klasu boljidejavu je napisao/la:sarajevo i zrinjski su bolji
Pa valjda zbog Sabrije nismo mogli utrpat Borcu makar 1 golsamoposteno je napisao/la:Ne postoji sudija koji je vas ostetio zbog vas ce ova liga ostati bez sudijasvrakino1921 je napisao/la:Znaci sudija koji osteti nas kaznjen je tako sto ce bit cetvrti sudija nerednih 6 kola
A sudija koji nas pogura suspenziju dobija narednih 6 kola
Evo gledaj, neka Sarajevo, Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda i svi ostali dobiju po 10 hiljada za svaki meč gdje bude bakljada i to je ok ali fakat kako je 5 baklji gore od skandiranja osuđenih ratnih zločinaca koji su sijali smrt ovdje i ubili na hiljade ljudi, desetine hiljada u agresiji.. to meni ne ide u glavu, to se bolan prvi put kazni sa jedno 30 hiljada uz minus od 3 boda, drugačije se neće ta pojava ''izliječiti''. Drugog puta više neće biti a sve i da bude onda im udariš 50 hiljada i minus od 6-9 bodova ili kako već ono stoji u pravilniku UEFA-e, treći put ga iz lige izbaciš i gotova priča.bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pos.erem se na taj BH Telecom i njihova sranja ako nisu 2 sata prije tekme u mogućnosti otkloniti problem! Pa koji su to debili. Dao Bog pa se ugasili!Mostarwolf1981 je napisao/la:Zbog tehničkih problema medijskog sponzora, Moja Tv, otkazan je prijenos utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Velež i NK Široki Brijeg, koja se igra od 17:30h na Stadionu Rođeni.
#musvdg
Aaa baš sam kontao gledatiMostarwolf1981 je napisao/la:Zbog tehničkih problema medijskog sponzora, Moja Tv, otkazan je prijenos utakmice 5. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Velež i NK Široki Brijeg, koja se igra od 17:30h na Stadionu Rođeni.
#musvdg
MortemHz je napisao/la:Evo gledaj, neka Sarajevo, Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda i svi ostali dobiju po 10 hiljada za svaki meč gdje bude bakljada i to je ok ali fakat kako je 5 baklji gore od skandiranja osuđenih ratnih zločinaca koji su sijali smrt ovdje i ubili na hiljade ljudi, desetine hiljada u agresiji.. to meni ne ide u glavu, to se bolan prvi put kazni sa jedno 30 hiljada uz minus od 3 boda, drugačije se neće ta pojava ''izliječiti''. Drugog puta više neće biti a sve i da bude onda im udariš 50 hiljada i minus od 6-9 bodova ili kako već ono stoji u pravilniku UEFA-e, treći put ga iz lige izbaciš i gotova priča.bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZaNjuBoriSe je napisao/la:Šta Bht prenosi ovo kolo?
Arena Borca prenosi vecinom koliko sam primjetio.
Pa smiju skandirati po izdrkanoj i nakaradnoj genocidnoj tvorevini....bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovakvi klinci ne zasluzuju da imaju pristup internetu a kamoli da pisu bilo gdje. Zatucani primitivacZip je napisao/la:Pa smiju skandirati po izdrkanoj i nakaradnoj genocidnoj tvorevini....bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd nek skandira na kosevu i grbavici, gdje su tad muda ?
Nema ih, jer su pichkicee...
Pitanje je koliko bi ihse vratilo kuci...
Mi smo primitivci,a ti koji podrzavas genocide nisiZaNjuBoriSe je napisao/la:Ovakvi klinci ne zasluzuju da imaju pristup internetu a kamoli da pisu bilo gdje. Zatucani primitivacZip je napisao/la:Pa smiju skandirati po izdrkanoj i nakaradnoj genocidnoj tvorevini....bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nekom kazesZaNjuBoriSe je napisao/la:Ovakvi klinci ne zasluzuju da imaju pristup internetu a kamoli da pisu bilo gdje. Zatucani primitivacZip je napisao/la:Pa smiju skandirati po izdrkanoj i nakaradnoj genocidnoj tvorevini....bhpremierliga12 je napisao/la:Skandiranje "Ratko Mladic" ----> kazna 2.000KM, **** ti savez i drzavu retardiranu, da Bog da se ugasili odmah, a Begic i kompanija obolila ko i taj sto su mu skandirali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()