Kako te nije sramota više, takav jadan da budeš, šta sam ja to izvrijedjao Beduina, osim što sam mu uzvratio da je pajser, jer mi je rekao da sam pajser ?!?muha milanez je napisao/la:Čovjek lagano lafo o finom i kulturnom ponašanju, pa onda poslije te izvrijeđa da haman gore ne možeBeduin je napisao/la:Grob te j3bo, ides na block samo da ne citam te vise. Lik mora sve ja provokaciju okrenuti pa makat... i onda se stalni clanovi pitaju zasto pravimo budalom ovakve pajsere.
Od ove sekunde si na blocku tako da pisi sebi. Muxa, halali sto te ne poslusa odmah.![]()
![]()
yebeš takve forumaše, svaki dan će ovdje prepirke biti dok se nešto konkretno ne uradi!
Idi majstore nadji šta pametno u životu i prestani više sa podmetanjima i provociranjem mene. Budeš li nastavio i ti i još par koji te podržavaju, više neću sigurno ovako lijepo odgovarati i kulturno!
Nadji šampionu drugu mušteriju, ta priča vam sigurno više ne prolazi ni kod mene, a vidim ni kod dosta normalnih ljudi ovdje...
Neće ovdje ništa biti, ni s od svadje, čim ti i takvi poput tebe napuste forum, što prije, to bolje!!!
Eto konkretno potez...
Skini se više Shevchetu i ako nemaš šta o klubu pisati, ne javljaj se, najbolje!