Pa ebote zivot neda se nikakoBosco je napisao/la:Bye,bye Vermaelen.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... njury-news
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Steta jbg, bez njega je odbrana puno slabija, haman je Paja dobro tempirao vrijeme odlaska s foruma, cini se kako cete nazalost u narednih nekoliko utakmica zaostati u utrci za prvaka nazalost, nadao sam se da necete, al sve su prilike da tako i bude, nevjerovtne su te povrede, godinama unistavaju i to bas kljucne igrace
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- King Kenny
- Kontakt:
Ili je Arsenal stvarno nesretan ili ekipe igraju grubo na njegovim igracima,mozda neko ne radi svoj posao kako treba da li doktori/fizioterapeuti ili treneri (kondicioni i kakvi vec imaju)...stvarno steta za ekipu 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ma sve je ovo dobro kako može bit 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Meni se cini kako je to cista nesreca, jer ne vjerujem da doktori toliko nisu strucni. Vermalen je daleko najjacu u odbrani, jedan od najboljih u svijetu, bez njega je odbrana nekako hafifna i ta njegova povreda bi mogla biti kljucna u ispadanju iz trke za prvaka, iako ima tu jos nekoliko rupa koje su previse da bi se vodila bitka sa jakom konkurencijomKing Kenny je napisao/la:Ili je Arsenal stvarno nesretan ili ekipe igraju grubo na njegovim igracima,mozda neko ne radi svoj posao kako treba da li doktori/fizioterapeuti ili treneri (kondicioni i kakvi vec imaju)...stvarno steta za ekipu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- King Kenny
- Kontakt:
Al to nije samo ove godine i prethodnih sezona su slicne situacije bile,jos kad budu sa stoke-om igrali(ne znam da li su vec) i njihovim rugby igracima moze se zadesit jos koja povreda i ode sezona u "helać"...Romariooo je napisao/la:Meni se cini kako je to cista nesreca, jer ne vjerujem da doktori toliko nisu strucni. Vermalen je daleko najjacu u odbrani, jedan od najboljih u svijetu, bez njega je odbrana nekako hafifna i ta njegova povreda bi mogla biti kljucna u ispadanju iz trke za prvaka, iako ima tu jos nekoliko rupa koje su previse da bi se vodila bitka sa jakom konkurencijomKing Kenny je napisao/la:Ili je Arsenal stvarno nesretan ili ekipe igraju grubo na njegovim igracima,mozda neko ne radi svoj posao kako treba da li doktori/fizioterapeuti ili treneri (kondicioni i kakvi vec imaju)...stvarno steta za ekipu
YNWA!
YNWA!
Ljudi, samo sabura, bit će sve u najboljem redu ako Bog da...
Vecina povreda se desava onako samo od sebe, puno cesce nego ono da te neko polomi, moguce da je kriv dosta i Wenger jer ja se sjecam nekoliko puta da je ono nedovoljno spremne igrace gurao u vatru, al opet vjerovatno on i najbolje zna koliko su spremni. Cudno jeste sto se ponavlja sve iz sezone u sezonu, al opet vjerujem nekako da je najveci razlog za sve to jednostavno losa sreca.
Sto se tice tog sabura, i to je men se chini dzaba, igraci koji su pretrpljeli ovoliko povreda, npr Van Persie, tesko je sad od njega ocekivati da ikad bude normalan, sad je vjerovatno puno vise osjetljiviji i svako malo opet ce biti povrijedjen, ko bi se sad mogao kladiti kad se oparavi da ce sastaviti barem jednu sezonu bez povreda
Sto se tice tog sabura, i to je men se chini dzaba, igraci koji su pretrpljeli ovoliko povreda, npr Van Persie, tesko je sad od njega ocekivati da ikad bude normalan, sad je vjerovatno puno vise osjetljiviji i svako malo opet ce biti povrijedjen, ko bi se sad mogao kladiti kad se oparavi da ce sastaviti barem jednu sezonu bez povreda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- King Kenny
- Kontakt:
GunnerS je optimista i ovako teskim situacijama 
YNWA!
YNWA!
Ja sam uvjek optimista. Al ove godine su svakako povrede u manjem inezitetu nego prošle, tako da. Al opet kažm, samo sabura, bit će sve uredu ako Bog da
ma nerealno je ocekivati da cska ili muda nece imati povreda, evo zadnje vijesti da drogba ima malariju, i to ce ga odvojiti malo od terena... zao mi je TV-a odlican igrac, ali koga nema bez njega se moze i moraGunnerS je napisao/la:Ja sam uvjek optimista. Al ove godine su svakako povrede u manjem inezitetu nego prošle, tako da. Al opet kažm, samo sabura, bit će sve uredu ako Bog da
ma mislio sam bolan kljucnih igraca... svi imaju povrede, ali oni prvotimci su bitniGunnerS je napisao/la:Već imaju...![]()
Nani, Valencia, Rooney, Berbatov....
Lampard....
Lampard....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drogba, Essien, Benayoun.GunnerS je napisao/la:Nani, Valencia, Rooney, Berbatov....
Lampard....
Šta nabrajamo ?! Sastav il....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Povrijeđene.GunnerS je napisao/la:Šta nabrajamo ?! Sastav il....![]()
![]()
TV, Diaby, RVP, Ramsey, Denilson, Almunia, Fabregas ( lakša povreda ), Arshavin ( virus ), Nasri ( lakša povreda )....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.