Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 09 nov 2010, 20:49

I ja sam za pozivanje Dimitrijevica,sto da ne,prijateljska je pozvati i njega i Markovica i da vidimo na cemu smo.Stankovic sigurno ide nakon kvalifikacija i vec sada moramo razmisljati o tome ko ce da ga zameni,to ce verovatno da bude Kacar,i ostaje nam da vidimo ko ce da zauzme Gojkovo mesto.Prijateljske su da se isprobaju i moramo upotpunosti da iskoristimo.
Cak sam za to da pozove i novog napadaca ili Milica i Kaludjerovica umesto Mrdje,a i Pantelopulos bi morao da dobije poziv.
No sacekajmo da vidimo na cemu smo nakon sto saopsti Zonpi spisak.Inace pozitivna stvar dolaskom Pizona je sto je pogledao gotovo svaku ekipu u prvenstvu i video na cemu smo,sto je Antic retko kada radio,ali ostalo nije ni blizu Antare.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 nov 2010, 00:44

Žiga jope` asistir`o! :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2010, 21:23

Golmani
Bojan Jorgacevic
Zeljko Vrkic

Оdbrana
Bane IVanovic
Nemanja Vidic
Paja Ninkov
Marko Lomic
Slobodan Rajkovic
Neven Subotic
Aca Kolarov
Vezni red
Ivan Radovanovic
Adem Ljajic
Raca Petrovic
Nenad Milijas
Zoran Tosic
Veseljko Trivunovic
Milos Dimitrijevic
Miralem Sulejmani
Napad
Nikola Zigic
Dragan Mrdja
Marko Miric

Danas se "mali Cava" povredio protiv Zvezde tako da ce i on da otpadne sa spiska nakon Lukovica i Kacara.Raduje me poziv Radovanovica da vidimo sta moze u Bologni je na pocetku sezone solidan,ali me iznenadjuje itekako pozic za Trivunovica :shock: ,meni se bas nesta preterano i nije dopao na pocetku sezone,mnogo bolje da je pozvao Markovica,krivo mi je sto se Dimitrijevic povredio jer je stvarno kvalitetno odigrao,a treba da vidimo sta moze Miric da uradi.Malo me iznenadjuje da opet nema Pantelica u ekipi.Svidja mi se i izbor golmana da se malo smiri situacija.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 17 nov 2010, 15:58

Sretno Orlovima danas,nisam neki optimista,msm da će utakmica biti bezveze,s tim da naši igraju sa drugim timom,a da i Bugari imaju dosta izostanaka.U svakom slucaju sretno Srbiji jer realno daleko su jaca ekipa od Bugara.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 nov 2010, 21:24

Pobeda 0:1 golom Zige.Moram priznati da nisam ocekivao pobedu u ovome mecu ali uspeli smo da je ostvarimo i sa dosta izmenjenim sastavom.Nisam gledao tekmu,nadam se da cu naci negde za download pa da pogledam,pa o igri i ne mogu da govorim,a nisam imao ni prilike da popricam sa ljudima koji su gledali.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 20 nov 2010, 15:34

Moram priznat da me je pristup igri iznenadio,jbg nisu ni Bugari bili u punom sastavu,teren katastrofa,nidje publike,al sve u svemu definitivno kad igraju borbeno i srcem Srbi mogu dobit svakoga.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2010, 14:14

Nesta razmisljam pazi ti ovu ekipu.

---------------------------Jorgacevic(Djuricic)------------------------

--Ivanovic(Tomovic)--Vidic(Rajkovic)-Subotic(Vukovic)---Kolarov(Lukovic)

------------------Stankovic(Kacar)--Milijas(Kuzmanovic)----------------

Krasic(Sulejmani)------------Ninkovic(Ljajic)---------------Jovanovic(Tosic)

--------------Zigic(Kaludjerovic)------Pantelic(Lazovic)

S tim da imamo jos na gol Stojkovica i Brkica izmedju ostalog,u odbrani imamo Paju,Vilotica,Lomica,Savica u vezi imamo jos Markovica,Dimitrijevica,Gajica dati drzavljanstvo Salaticu,ajde reci cemo i Petrovic,Radovanovic,Milinkovic,Matic,Gudelj,Tadic,Stevanovic,Ignjovski, u napadu Aleksic,Scepovic,Miric....

Kad pogledas ovako pervezna ekipa koja bi se morala na svakom takmicenju boriti za 1/4 finale,ovo je po meni mozda cak i jaca generacija od 1998.godine koja je data Santracu,a ove je data Toletu i Pizonu,stvarno ne mogu da verujem da kada god imamo neku beton repku dodju poprilicno nesposobni ljudi da vode repku.
Raduje me sto imamo veliki broj mladih igraca prakticno za sledece kvalifikacije nece biti jedino Stankovica i mozda Pantelica ostali ce svi biti tu i nadam se uz boljeg selektora da mozemo nesta vise da napravimo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 nov 2010, 14:20

Devil plus ne zaboravi i

Isailovića,Radovanovića,Obradovića,Mrdju,Biševca,Tadića,Pejčinovića,Ignjovskog.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2010, 14:54

drinin vuk je napisao/la:Devil plus ne zaboravi i

Isailovića,Radovanovića,Obradovića,Mrdju,Biševca,Tadića,Pejčinovića,Ignjovskog.
Napisao sam dole ispod ove taktike Radovanovica,Tadica,Ignjovskog iskreno nisam se mogao vise ni setiti u tom trenutku jos igraca ali evo imamo jos Nastasica,Medojevica,Jevtica,na golu Mateka i Kirovskog,Milanovica,Cosica...
Mnogo mi dobrih igraca imamo da narednih 10+ godina stalno mozemo igrati 1/4 velikih takmicenja ali kada imas nesposobne ljudeu savezu da imas sve najbolje igrace sveta ne pomaze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 nov 2010, 00:18

Milijas odlicna tekma za Wolwese danas,polako izrasta u dobrog igraca. :lol: pod pritiskom nekoliko igraca poslao loptu napred za pobedonosni go,u poslednjim minutama otrcao jedan kvalitetan sprint kakav nisam video od njega,sprecio jedan opasan napad Sunderlanda pred kraj,za veoma dobru ocenu.

Vidica sam gledao u prenosu veoma dobra partija za ono sto je odigrao,izasao kasnije usao Evans,ali posto Blackburn nije napadao preterano nije se iskazao posebno,imao jednu lepu priliku kada ga je odbrana ostavila samog ali nije uspeo zakaciti loptu.

Zigic usao umesto Hleba u drugom poluvremenu nije se iskazao.Kolarov citav mec za "Gradjane".Pantelic usao pocetkom drugog dela protiv Aeka.
Mec Juve-Viole nisam gledao Krasic citav mec,Ljajic izasao u drugom delu.
Subotic odigrao dobar mec za Dortmund postigao gol u 45.minutu.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 10:41

Subotić gazi s Borusijom,pokazuje klasu dao prvi gol na meču,u nastavku dobio žuti karton ali odigrao odličnu utakmicu.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 28 nov 2010, 11:42

Aah, Subotic je kiks igrac...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 11:44

Elmar je napisao/la:Aah, Subotic je kiks igrac...
Ok tvoje mišljenje,al Subotić je igrač kojeg reprezentacija BiH nema,da ima takvog igrača do sada bi već otišla na neko veće takmičenje.Ne želim provocirati ovim postom već samo govorim činjenice.Jer osim Spahića sve je ono kanta kad je odbrana u pitanju....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 28 nov 2010, 16:18

drinin vuk je napisao/la:
Elmar je napisao/la:Aah, Subotic je kiks igrac...
Ok tvoje mišljenje,al Subotić je igrač kojeg reprezentacija BiH nema,da ima takvog igrača do sada bi već otišla na neko veće takmičenje.Ne želim provocirati ovim postom već samo govorim činjenice.Jer osim Spahića sve je ono kanta kad je odbrana u pitanju....
Pa cesto kiska kod golova, po meni ne normalno puno, da se razumijemo samo sto ovo govorim ne blatim
reprezentaciju SRB. Jel se ti salis? BiH je imala Hibica, Konjica itd i nije otisla na neko prvenstvo. I ne mislim da bih sa Suboticem otisli na prvenstvo. Sad smo dobili malog Besica iz HSV-a, meni puno bolji talentat nego Subotic.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 16:24

Ni ja nikog ne blatim,samo sam rekao da je BH zeljela Subotica e sad sto je on odlucio igrat za Srbiju to je njegova licna stvar.A sam Subotic je daleko bolji od navedenih,budimo realni ni Hibic ni Konjic nisu igrali tako jako takmicenje i tako velike utakmice kao sto je igrao Subotic,ok ima nekolik kikseva ali ko ih nema,nisam rekao da spada u sam vrh ali je igrac koga da ima bh imala bi daleko vece sanse.Isto tak taj mali Besic cini mi se nije stoper,cuo sam za njega,ali daleko veci trenutno su od njega talenti ako cemo o talentima stoperi Nastasic,Cosic,Milanovic.Ponavljam ne mislim se prepucavati vec voditi korektnu diskusiju.
& $ - & " - & - &
ФСРС

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 nov 2010, 16:25

drinin vuk je napisao/la:Ni ja nikog ne blatim,samo sam rekao da je BH zeljela Subotica e sad sto je on odlucio igrat za Srbiju to je njegova licna stvar.A sam Subotic je daleko bolji od navedenih,budimo realni ni Hibicni Konjic nisu igrali tako jako takmicenje i tako velike utakmice kao sto je igrao Subotic,ok ima nekolik kikseva ali ko ih nema,nisam rekao da spada u sam vrh ali je igrac koga da ima bh imala bi daleko vece sanse.Isto tak taj mali Besic cini mi se nije stoper,cuo sam za njega,ali daleko veci trenutno su od njega talenti ako cemo o talentima stoperi Nastasic,Cosic,Milanovic.Ponavljam ne mislim se prepucavati vec voditi korektnu diskusiju.
sevilla,atletico madrid???? dobro je pa si realan, al ono bas realan... naravno da nije u jacoj ligi imao jacih utakmica kako ce on pa on je iz bih...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 16:29

et vidis kako ti odma nadjes se ugrozen ili isprovociran :evil:
Ja sam samo pricao o sadasnjem trenutku,realno ako cemo pricati o stoperima ja bih mogao do ujtru,pricamo o sadasnjem momentu,e sad ako sam je provokator sto kazem da bosanska reprezentacija ima losu odbranu,a ti kao navijac iste zbog strasti prema toj reprezentaciji se smatras uvrijedjenim,sta ti mogu :?:
A slagao se ne slagao,da ima bh tim ko sto nema jednog dobrog desnog beka i jednog stopera otprilike kvaliteta Spahica mogao bi se i nadat cemu,dzabe Dzeko kad je odbrana suplja....
& $ - & " - & - &
ФСРС

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 nov 2010, 16:33

nisam se nasao uvrijedjenim samo nisi realan, cuj hibic nije igrao u jakim utakmicama kao subotic, malo nerealno zar ne???? i mora se priznati zenica je uvijek imala dobre stopere ( krstajic)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 16:38

ma Krstajic je legenda! :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 16:44

Deki hat trick,Sulejmani proradio odlican vikend za sada . :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.