zamolit cu admine da istaknu ovaj post sve dok israfil ne puhne.Brko87 je napisao/la:**** me svak,ako ova ekipa ne dogura do grupne faze LP!!!!
Hajdeee Željoooo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
thebosniak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
pa kaze..

-
sviunapad1010
- Kontakt:
@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu? 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Cestitajte ljudima titulu vec je 4 kolo i to je to od njih pa na vrijeme da im urucimo kitu cvijeca haha
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- samoposteno
- Kontakt:
Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?
13146- 8000 = 5146 gledalaca protiv Slobode večeras biloVirtu4l je napisao/la:13.146rishovski je napisao/la:StolicaVirtu4l je napisao/la:
8.000![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Hodo kilometar, zapetljo se u najlonsko smeće.samoposteno je napisao/la:Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samoposteno
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Hodo kilometar, zapetljo se u najlonsko smeće.samoposteno je napisao/la:Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?![]()
Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali 
5771 
More protiv Tuzla Citya ako im zafali igrač pa Sisoja zaigra.Stroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
Nullius in verba
Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- samoposteno
- Kontakt:
Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Haha baca na njih pravo16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Treba uvesti pravilo da im se ne smiju davati golovi udarcima ispod pasaStroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Heller je napisao/la:More protiv Tuzla Citya ako im zafali igrač pa Sisoja zaigra.Stroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Popili tablu xanaxa poslje utakmice nece sebi doc 7 dana16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Ma samo 346 zubasamoposteno je napisao/la:Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Jest al sa zupčanicima u satovima.samoposteno je napisao/la:Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Nullius in verba
Virto im poslao pare za boju, njihovo je samo bilo da smisle parolu... Dokoljenko je dao ideju STA KOME NIJE JASNO a inteligentni Goat je mudro dodao SVI U SIROKIredbull93 je napisao/la:Haha baca na njih pravo16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
- svrakino1921
- Kontakt:
5771

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.