PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ovaj sudija ide na hlađenje 6 mjeseci nisu uzeli 3 boda. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Prije ovaj u Crnu goru sa utakmice dosao nego Dokoljenko i Goat hahahah izgleda da je Dokoljenko i onog malog vodio na tekmu nema ni njega na forumu hahaha
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Karma je cudo
Jadnici

Jadnici
Tri igranja rukom u kaznenom prostoru igraca Zeljeznicara (tek) penal.
Jednom, dva puta, nista.
Novo, bonus, pravili NSBiH.
Jednom, dva puta, nista.
- FKS -
Pojavila se knjiga STA KOME NIJE JASNO? Ima li to veze sa inteligencijom goata ?samoposteno je napisao/la:Goat izdo novu knjigu namjestanje utakmica u 100 lekcija
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Sljedeci update ce biti tek kada uhvate loptu sa obje rukeHajdeee je napisao/la:Tri igranja rukom u kaznenom prostoru igraca Zeljeznicara (tek) penal.
Jednom, dva puta, nista.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Mislim da je morao imat pomoc ipak je to tezak naslov16022019 je napisao/la:Pojavila se knjiga STA KOME NIJE JASNO? Ima li to veze sa inteligencijom goata ?samoposteno je napisao/la:Goat izdo novu knjigu namjestanje utakmica u 100 lekcija
Samo da pitam ...
Je li regularan ovaj gol Slobode...
Mislim, ne radi se o ponižavanju protivnika...?
Ipak, g.uzovima ga zavaliti, nije bas da malo ne vuce na potcjenjivanje...
Je li regularan ovaj gol Slobode...
Mislim, ne radi se o ponižavanju protivnika...?
Ipak, g.uzovima ga zavaliti, nije bas da malo ne vuce na potcjenjivanje...

Zasto manijaci i novinari sute o danasnjem fizickom obracunu Zeca i Stanica prije utakmice??
Oni nisu imali vremena, bavili su se onom zahtjevnom parolomLakoste je napisao/la:Zasto manijaci i novinari sute o danasnjem fizickom obracunu Zeca i Stanica prije utakmice??

Tuzlaci neiskusno odreagovali na sudijske greške, niti jednu pljesku ili makar karton badela da bace kao znak protesta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
192-2
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Skidaj brojače, vraćaj CAT2, ne mogu više mitove o posjeti prosipati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jbga komsije, desava se 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Jbga komsije, desava se
Dolazi nam mrljava Sloboda danas uzimamo 3 boda.Kako je fino vrjeme sada uvalicemo im 3 komada.Sloboda nije imala srece Zeljo nikad lakse do bodova doci nece.Komsija otiso da peca Sloboda ga primila od Zeca.Sloboda se borila casno ali je primila 3 komada strasno.Sa zapada sjevera istoka i juga se ori bice plavi opet sampioni.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Iducu domacu cemo vam trenera da zaspemo barem sa dvije vesele masine, inshallahOsim13 je napisao/la:Tuzlaci neiskusno odreagovali na sudijske greške, niti jednu pljesku ili makar karton badela da bace kao znak protesta.

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Oni da bi uvalili Slobodi 3 gola moraju prvo da igraju sa B ekipomSarajevoJeBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Jbga komsije, desava seDolazi nam mrljava Sloboda danas uzimamo 3 boda.Kako je fino vrjeme sada uvalicemo im 3 komada.Sloboda nije imala srece Zeljo nikad lakse do bodova doci nece.Komsija otiso da peca Sloboda ga primila od Zeca.Sloboda se borila casno ali je primila 3 komada strasno.Sa zapada sjevera istoka i juga se ori bice plavi opet sampioni.![]()
![]()

Samo komsija moze da odigra nerijeseno na Grbavici i da pritom i dalje ostane na prvoj poziciji 
Golema si kono

Golema si kono

-
- Kontakt:

IZDWŽI LUTWO!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.