FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Par excellence publika na zapadnoj tribini Grbavice ha ha ha. Sudija, umri prije nego se probudis ujutru, od srca ti zelim.
075
-
- Kontakt:
I ponavlja se medijsko sakacenje svih klubova osim par odabranih klubova. Nema cak ni onog naslova "sumnjiva situacija, vi procijenite da li je Sloboda ostecena". Samo da se sakrije lopovluk strumfova. Sve novinari za cvaju:) Cujem da je i spiker na prenosu srao kontra nas, zna li ko vise?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Joj al kako se komentator na MojaTV izdade kod onog suta Krpica pred kraj.. kaze EVOOOL GAAA.....I NISTAMakabiTuzla je napisao/la:I ponavlja se medijsko sakacenje svih klubova osim par odabranih klubova. Nema cak ni onog naslova "sumnjiva situacija, vi procijenite da li je Sloboda ostecena". Samo da se sakrije lopovluk strumfova. Sve novinari za cvaju:) Cujem da je i spiker na prenosu srao kontra nas, zna li ko vise?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ciganluk u svakom smislu rijeci, nista drugacije ne treba ni ocekivati od njih
Dajte ba, dosta više tog provincijskog, inferiornog pristupa.
Niko ne komentarise igru. Ocajnu igru. Ne pobijediti onako lošeg Zeljeznicara je tragedija.
Nije uloga ovog pdfa da dajemo komentare na sudjenje i komentatore, neka klub izadje sa saopstenjem zbog onih losih odluka.
Pominjanjem sudija i komentatora nasladjujemo svakog Sarajlijicu koji ovo eventualno cita. Treba da smo iznad toga.
Niko ne komentarise igru. Ocajnu igru. Ne pobijediti onako lošeg Zeljeznicara je tragedija.
Nije uloga ovog pdfa da dajemo komentare na sudjenje i komentatore, neka klub izadje sa saopstenjem zbog onih losih odluka.
Pominjanjem sudija i komentatora nasladjujemo svakog Sarajlijicu koji ovo eventualno cita. Treba da smo iznad toga.

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Koji provincijski inferiorni pristup? Daj smanji dozivljaj, navjjaci smo i imamo pravo komentarisati lopovluk i neravnopravni tretman naseg kluba. Upravo tvoj komentar je provincijski inferiorni. A sto se igre tice, sve smo ispricali. I da trebala je sloboda dernuti sinoc gurbete. Bili su zreli za to. Malo je i falio na samom kraju kada smo imali 3 odlicne šanse.slusalica je napisao/la:Dajte ba, dosta više tog provincijskog, inferiornog pristupa.
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 18 avg 2019, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I da se nadovezem na zvanicne proteste kluba, nema od toga nista. Jasno im je poruceno da ce nayebati kada to urade i da se okanu corava posla To je dozvoljeno samo nekima. Manite tu pricu kada i sami znate kako lopovi iz saveza vode ovu ligu.
Bili smo ocajni i zato nismo pobijedili.MakabiTuzla je napisao/la:Koji provincijski inferiorni pristup? Daj smanji dozivljaj, na ijaci smo i imamo pravo komentarisati lopovluk i neravnopravni tretman naseg kluba. Upravo tvoj komentar je provincijski inferiorni. A sto se igre tice, sve smo ispricali. I da trebala je sloboda dernuti sinoc steumfove. Bili su zreli za to. Malo je i falio na samom kraju kada smo imali 3 odlicne šanse.slusalica je napisao/la:Dajte ba, dosta više tog provincijskog, inferiornog pristupa.
I boraveci na forumu ,pdfu Slobode, nismo navijaci nego simpatizeri. Navijaci su negdje drugo.
Kazem samo , zarad dobrobiti naseg kluba, a uze i nase ekipe ove sezone, neshvatljivo mi je da se ovde rezultat slavi a kude sudije i komentatori.
Niti u jednom komentaru se ne moze procitati realan osvrt na nasu groznu igru.
Mislim da je to prioritetnije i od sudije i komentatora.
Sa mnom se nece sloziti samo oni koji nisu tekmu gledali.
tz tz tz tz tz tz
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad imaš sudjenje 30 na prema 70 % u korist protivnika sta ces igrat, nema tu igre, kakva igra
Nigdje veze.RollingPaper je napisao/la:Kad imaš sudjenje 30 na prema 70 % u korist protivnika sta ces igrat, nema tu igre, kakva igra
Nema sudjenje veze sa sporim pomjeranjem linija, uzasno sporom tranzicijom (u direktnoj vezi sa samo dva postignuta gola) , malim procentom uspjesnosti najbanalnijih, najkracih dodavanja , postavkom bez napadaca itd. ????
tz tz tz tz tz tz
Kako ocekujemo da pobijedimo sinoc kad je bukvalno svaki nas kontakt svirao faul za selju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
slusalica nisi u pravu, ostetili te za jedanu situaciju jedan na jedan i cist penal.
Sta mislis da ne bi igra otisla u drugom pravcu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne ne neee, nisam ja to osporio ,Boze sacuvaj.Skojevska je napisao/la:slusalica nisi u pravu, ostetili te za jedanu situaciju jedan na jedan i cist penal.
Penal cist, ofsajd nije bio, sve znam, popizdio sam. Samo kazem da ne bismo smjeli zanemariti da smo i bez toga bili losi. Druga zaredom da smo grozni.
Lijepo da iz te dvije tekme imamo dva boda.Mora se ova igra dici.
Jos nesto, ne znam za vas, volio bih vas cuti, ali se meni Francuz nimalo ne dopada.
Hoce ga lopta, igra inteligentno ,ali u nekom segmentu trke i agresivnosti je potanak.
tz tz tz tz tz tz
Pored toga svega ne mozes ni psihicki ostati cist, ja bi poludio realno.slusalica je napisao/la:Ne ne neee, nisam ja to osporio ,Boze sacuvaj.Skojevska je napisao/la:slusalica nisi u pravu, ostetili te za jedanu situaciju jedan na jedan i cist penal.
Penal cist, ofsajd nije bio, sve znam, popizdio sam. Samo kazem da ne bismo smjeli zanemariti da smo i bez toga bili losi. Druga zaredom da smo grozni.
Lijepo da iz te dvije tekme imamo dva boda.Mora se ova igra dici.
Jos nesto, ne znam za vas, volio bih vas cuti, ali se meni Francuz nimalo ne dopada.
Hoce ga lopta, igra inteligentno ,ali u nekom segmentu trke i agresivnosti je potanak.
Podrska Almiru Bekicu sto je sudiji **** mater kulturno.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sudiji mogu poželiti kratak život i dugu bolest sve mu ****.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Treba mu priredit lijep docek ako vise ikad bude sudio na Tusnju
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlican rezultat uzimajuci u obzir pritisak na sudiju na terenu i izvan njega. Nama fali tog seljackog pritiska kad igramo kuci, jer u seljackoj ligi ne mozes drugacije.
Golman nam je rupetina to je svima jasno i odbrana tanka, dali smo 2 gola na Grbavici i morali smo pobjediti. Ocekujem Lakica na klupi vec protiv Zvijezde.
Golman nam je rupetina to je svima jasno i odbrana tanka, dali smo 2 gola na Grbavici i morali smo pobjediti. Ocekujem Lakica na klupi vec protiv Zvijezde.
mosa zlatu mosa bodaslo
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Neke stvari se nikad ne mijenjaju

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Treba protiv Zvijezde stavit Fejzica na gol.Lakic je teska rupa,cak je i Vuklis bolji od njega
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.