FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel ovo ode Blekic...opro pare i ode.....hahahahahah
Ma sada samo opusteno
A sutra ih zgazite i od sveg srca, koje mi je Zelji posveceno pobjedite te seljake, primitivce i naciste. Samo hrabro, i ja mislim da je vecina Manijaka uz vas 

Dabogda prosli pa nama dosli, da vas mi onda fino utucemo

Evo ako su bolji neka i pobjede.Neka osvoje kup,neces vjerovati meni kao navijaču Širokog to ne bi smetalo.Nek sutra na utakmici sve prođe u redu bez dobacivanja,psovanja i slicno.Amar_TM87 je napisao/la:Ma sada samo opustenoA sutra ih zgazite i od sveg srca, koje mi je Zelji posveceno pobjedite te seljake, primitivce i naciste. Samo hrabro, i ja mislim da je vecina Manijaka uz vas
Ali zasto nas sve nazivas ovako ruzno,jeste li vi navijači zelje seljaci primitivci i nacisti kad znamo da ste palili HRV zastavu???
Nek bolji pobjedi,nadam se Široki

Zadnja izmjena: ika94, dana/u 09 nov 2010, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Covjece dodjes na temu FKS kad tamo najvise strumfova
to je bas simpa, ocito proradile neke skrivene simpatije
Ma nema veze, nek prate klub koji najvise vole
Dobro nam dosli! 
Sto se tice sutrasnje utakmice, ona je najmanje bitna. Mnogo bitnija utakmica za sad se cini izgubljenom pa cemo da vidimo sta ce se dalje dogadjati

Sto se tice sutrasnje utakmice, ona je najmanje bitna. Mnogo bitnija utakmica za sad se cini izgubljenom pa cemo da vidimo sta ce se dalje dogadjati

- Megamon
- Kontakt:
Svasta se napisalo,al' niko nista pametno da kaze
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Obrisi nos i idi da se igras...Zeljovac_1921 je napisao/la:Denizmare je napisao/la:Iskreno ne kontam te djecije provokacije. Mene ne mozes isprovocirati tim djecijim postovima.Druga stvar nisam nista rekao protiv Zelje,naprotiv.Samo sam te citirao iz razloga sto je zanimljivo da neko ko navija za Zelju voli da ne postoji Sarajevo.Ja bih prije bio zato da ispadne 16 klubova,a da vi i mi igramo 10 utakmica godisnje.
.....zbogom zohari.....
Dobit ce te razglednicu iz Lige Prvaka za party................. zbogom.... Ostatak znas
ZIJAD BLEKIĆ UNO DI NOI

- Alen Škoro
- Kontakt:
Htjeli mi to priznati ili ne,mi(navijaci) smo ovdje ispali najvece budale.
Nekako smo svima previse vjerovali.
Ovo sto strumfovi dolaze na nasu temu je samo pokazatelj koliko smo mi Veliki Klub.
Nadam se da cemo pronaci neko najbolje rijesenje Ako Bog da...
Sarajeva je bilo i bice,ostalo je sve prolazno.
Nekako smo svima previse vjerovali.
Ovo sto strumfovi dolaze na nasu temu je samo pokazatelj koliko smo mi Veliki Klub.
Nadam se da cemo pronaci neko najbolje rijesenje Ako Bog da...
Sarajeva je bilo i bice,ostalo je sve prolazno.
NON MOLLARE MAI
Polako sa grubim i glamuroznim ocjenama i etiketiranjima.
Polako,bitka jos traje.
Polako,bitka jos traje.
-
- Kontakt:
Predsjednik nk/fk/športskog kluba željezničar mister Branković Nedžad
Stvarno ih je htjela SDA ugasiti, što jest jest!

Stvarno ih je htjela SDA ugasiti, što jest jest!
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Nesto nema ovih postovaoca lika i djela ,,gospodina,, Blekica,skida se sa avatara lagano ,ide se u ilegalu. Volio bih sad nekoga od njih cuti da nam pojasne sta,kako,zasto? Padamo jos nize nego sto smo bili kad je gosp. dosao pa naprasno utekao....
-
- Kontakt:
viđen u austriji, na pumpi. ode oprana lova u čistu austrijuDenizmare je napisao/la:Nesto nema ovih postovaoca lika i djela ,,gospodina,, Blekica,skida se sa avatara lagano ,ide se u ilegalu. Volio bih sad nekoga od njih cuti da nam pojasne sta,kako,zasto? Padamo jos nize nego sto smo bili kad je gosp. dosao pa naprasno utekao....
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
-
- Kontakt:
U Širokom nevlada neka euforija jer pobjediti Sarajevo za nas je sasvim normalno, ko se imalo razumi u nogomet jasno je Široki je bolji za klasu od ovakvog Sarajeva.Sutra se u sastav Širokog vraca kapiten Šilic, koji bi iz prekida, mogao Sarajevu donjeti dodatni problem.Sutra je radni dan i nevjerujem u veliki broj gledatelja na tribinama a teren sobzirom na obilne kiše bi mogao biti jako tezak za igru, te bi moglo biti i crvenih kartona sobzirom na naboj izmedju ove dvije ekipe.Odkada postoji drzava BIH ŠIROKI je najbolji klub u dva najpopularnija sporta Nogometu i Košarci i od svih klubova ima bolji skor, zar to nevrijedi poštovanja prema tome klubu.Za mene bi pobjeda Sarajeva sutra bila svjetsko cudo,a cuda se dogadaju jednom u 100 godina, mozda da je bas sutra taj dan.
U koliko je sutra utakmica ?
nbamacosmswin je napisao/la:U Širokom nevlada neka euforija jer pobjediti Sarajevo za nas je sasvim normalno, ko se imalo razumi u nogomet jasno je Široki je bolji za klasu od ovakvog Sarajeva.Sutra se u sastav Širokog vraca kapiten Šilic, koji bi iz prekida, mogao Sarajevu donjeti dodatni problem.Sutra je radni dan i nevjerujem u veliki broj gledatelja na tribinama a teren sobzirom na obilne kiše bi mogao biti jako tezak za igru, te bi moglo biti i crvenih kartona sobzirom na naboj izmedju ove dvije ekipe.Odkada postoji drzava BIH ŠIROKI je najbolji klub u dva najpopularnija sporta Nogometu i Košarci i od svih klubova ima bolji skor, zar to nevrijedi poštovanja prema tome klubu.Za mene bi pobjeda Sarajeva sutra bila svjetsko cudo,a cuda se dogadaju jednom u 100 godina, mozda da je bas sutra taj dan.

Pa selo se uvijek nastojalo dokazivati udaranjem na najvece a listica je tipican primjer toga. Nije bitno izgubiti od rudara, bitno je pobjediti Sarajevo na ovaj ili onaj nacin. Kako god, vi nas trenutno ne interesujete sekunde.
BTW - zar se i nacisti zanimaju za sport? Nisam znao...
UPS je napisao/la:Pa selo se uvijek nastojalo dokazivati udaranjem na najvece a listica je tipican primjer toga. Nije bitno izgubiti od rudara, bitno je pobjediti Sarajevo na ovaj ili onaj nacin. Kako god, vi nas trenutno ne interesujete sekunde.

Covjek je napisao strogu istinu ukratko, svaka cast Nikad Izvininikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel![]()
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka

Onaj nešto povlaci tezu o sarajevskom duhu

Taman se spustile tenzije na ovoj temi i moraš ti da budeš taj koji će citirati ovo. AferimMandrak je napisao/la:Covjek je napisao strogu istinu ukratko, svaka cast Nikad Izvininikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel![]()
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka
. Nema se tu šta dodati ni oduzeti.
Onaj nešto povlaci tezu o sarajevskom duhupa gdje je on bio kad je citavo koševo slavilo titulu Leotara