Kažem, dosta su Maldini i Boban zajebali stvar. U junu su imali okvirno 4-5 prioriteta, da dovedu dva veznjaka startera, napadača, da rasprodaju višak i da prošire roster.
Dva mjeseca poslije ušli smo u završnicu merkata, a oni nisu ni 20% toga odradili. Dovelo se nešto sitno za rotacije, u vidu Duartea, Lea i povrijeđenog Krunića koji se ne može sastaviti sa loptom i Benasera kao startnog veznjaka kojeg nećemo vidjeti prije reprezentativne pauze, a jasno su znali da će se prekasno priključiti pripremama. Ostatak prioriteta visi nedovršen u zraku, najbitnije igrače nisu doveli, oni koji su trebali biti prodani još su tu.
I tu su Giampaola ostavili na cjedilu, tip niti je imao s kim raditi čitavo ljeto niti će imati pola prvotimaca za prva dva kola, a boga pitaj koliko će se još odužiti proces adaptacije i navikavanja na novi sistem. Inače mrzim one reprezentativne pauze, ali nama će doći kao dar sa neba.
I na sve ovo bih mogao zažmiriti, ako bi se doveo kvalitetan veznjak i napadač do kraja. Ne sumnjam da će doći napadač, ali imam strah za veznjaka.
I da, Giampaolo je majmun što se uzda u Susa.
Nekako mogu probaviti nazad trojac Paqueta-Benacer-Kessie koji je skroz dobar za naše prilike, pa ni klupa u vidu Hakana, Jacka, Bigle, Jacka uopšte nije loša, ali me ta desetka i Suso na njoj nenormalno bode u oči.

Još ako se radi njega ne uzme veznjak, treba i Giampaola i njega razapeti ispred San Sira ako se ne izbori top 4.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !