Ma rijetki su ti koji ne piju u nasoj ligi, ali opet ne znam te njegove privatnosti pa ti na to ne mogu odgovoriti, a to sto znam je da je veliki talenat, da zna igrati, da je jako brz, prodoran i ponekad sebican. Cini mi se da je bio na pripremama sa prvim timom Zelje, i da dobije priliku igrati na pripremnim odnosno prijateljskim utakmicama gdje se jos uvijek utvrdjuju njegove mogucnosti koje su po onome sto sam ja vidio na nekim utakmicama juniorskih ekipa velike.junioR je napisao/la:
Da te nesto pitam,sta vam je sa ovim djip-om ??
kazu bio u Sampdoriji i nije htio potpisati,vratio se da igra za 1 tim Zelje,al kazu sad nakon toga poceo piti,pusit i to ?? imal kakve istine u ovome![]()
znam da je mali veliki talenat![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
kad bih samo znao što me je poslao u banoviće bio bih sretnijialeksandar_veliki je napisao/la:Dobro pazi sta radis, Aca nema milosti. Budi dobar i uzivaj.samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
- nookey
- Kontakt:
Zar nismo igrali na Grbavici?samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
kako si pametannookey je napisao/la:Zar nismo igrali na Grbavici?samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića
Lik ima 5 postova a već je završio u banani,ovo neki naš "UPS". 
ali nema para,sve se rastalilo....
-
samo ja ja i ja
- Kontakt:
mojne da sam ups sad ću se ubiti drkanjem ako sam i blizu ups-aTarantino je napisao/la:Lik ima 5 postova a već je završio u banani,ovo neki naš "UPS".
Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la:Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timuBuddy je napisao/la:
Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobati
- zlaya_tm87
- Kontakt:
i william gallas pusi 2 kutije dnevno pa ponovo strasan igracTeroweNth je napisao/la:Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la:Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timuBuddy je napisao/la:
Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobati
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
strašan jeste,samo zavisi u kojem smislu.zlaya_tm87 je napisao/la:i william gallas pusi 2 kutije dnevno pa ponovo strasan igracTeroweNth je napisao/la:Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la: Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timu
ali nema para,sve se rastalilo....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Strava!amertiger je napisao/la:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nakon što je murija zabranila gostovanje u Roduču. I nakon što je faktički nemoguće bilo izbjeći tu zabranu jer će postaviti punktove i vraćati sve navijače koji budu pokušali da gledaju Želju
ostaje nam da razbacimo hagra i pokušamo da pogodimo ekipu koja će istrčati protiv Branitelja.
Po meni, a vidim i po Amaru
treba isprobati neke igrače koji su bili u drugom planu. Za lijevog beka je jedina alternativa Stanić. Desnog beka mogu igrati Gančev ili Čolić. Ne znam da li je Karić spreman. Ne znam ni za Svraku
Uglavnom,
---------------------------Karić/Gušo-------------
-----Čolić------Gančev----Mešić/Vasilić-----Stanić
----------------Kolobov-----Svraka------
----H.Bešlija--------Perak---------Odović----
---------------------Baljić-----------
Pa u drugom poluvrmenu ubaciti Hodžića, Karića i još nekoga
Po meni, a vidim i po Amaru
Uglavnom,
---------------------------Karić/Gušo-------------
-----Čolić------Gančev----Mešić/Vasilić-----Stanić
----------------Kolobov-----Svraka------
----H.Bešlija--------Perak---------Odović----
---------------------Baljić-----------
Pa u drugom poluvrmenu ubaciti Hodžića, Karića i još nekoga
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mislim da ce nikad_izvini aka Amar Osim izvesti postavu koju je napiso gori
Ali ja cu staviti sta bi ja volio vidjeti:
-----------------------------------------Guso------------------------------------------------
--------Colic---------------Ganchev-----------Mesic------------Marcelo-----------------
-------------------------------------Kolobov-----------------------------------------------
-----------H. Beslija----------------------------------------Perak---------------------
----------------------------------Baljic------------------------------------------------
-----------------------------Pehilj----------Nikolic---------------------------------------
Hvala na razumjevanju.
Ali ja cu staviti sta bi ja volio vidjeti:
-----------------------------------------Guso------------------------------------------------
--------Colic---------------Ganchev-----------Mesic------------Marcelo-----------------
-------------------------------------Kolobov-----------------------------------------------
-----------H. Beslija----------------------------------------Perak---------------------
----------------------------------Baljic------------------------------------------------
-----------------------------Pehilj----------Nikolic---------------------------------------
Hvala na razumjevanju.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Svraka sigurno nece igrati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Baš me zanima koji će igrači istrčati na teren. Ono što je dobro jeste da imamo široku klupu i da samo treba na polusezoni da se zakrpe nekim pozicijama, poželjno provjerenim igračima.
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Svaka čast na ovome Hamo,a i Seyo ih vadi kao mađioničarHamo je napisao/la:Seyo ja se baš ponado da pjeva ŽELjOSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
...JER TEBE VOLIM ZELJO
ZELJO, TEBE VOLIM.....Nego jesu li ovi momci iz Konvoja domaća grupa(ŽELjOVCI)
p.s."ON (Seyo) je lud,ON je jak,ON je ŽELJIN MANIJAK"
Raja,VELIKI pozdrav!
Imam osjećaj da ćete ih nabiti više nego u Sa. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.