S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja se pitam šta onaj ćelavi radi...a onda skontam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tuzla City i Borac su najsporije ekipe u ligi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imal gdje statistika šuteva Stoleta Vranješa, onaj lik nije dobar primi loptu u svojih 16 odma zateže na protivnički gol
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesi vidio video gdje nesto se izdrkava na Subica? Sto nije tako na Bogicevica pitam seOsim13 je napisao/la:Imal gdje statistika šuteva Stoleta Vranješa, onaj lik nije dobar primi loptu u svojih 16 odma zateže na protivnički gol
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tražili su da iz šume vodi tekme, savez odbio jer BHT nema opreme.Osim13 je napisao/la:Ja se pitam šta onaj ćelavi radi...a onda skontam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kad god prikaže klupe, ja se na prvu pitam šta ovaj redar radi u trenerskom prostoru Tuzle.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jel moguce da ono nije bio penal za TC
Zrinjski po starim navikama nastavlja. Bice zanimljiva borba Sarajeva protiv zeljeznicara+sudije i zrinjskog+sudije
Zrinjski po starim navikama nastavlja. Bice zanimljiva borba Sarajeva protiv zeljeznicara+sudije i zrinjskog+sudije
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Cist penal mulahasanovic ne svira Tuzli. Ocigledno su ovi iz sudijske krenuli ofanzivno sa navlacenjem Zelji i Zrinjskom, tim vise ce biti sladje kad im aktuelni prvak svima isprska facu spermom 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ASD
- Kontakt:
Ne djeluje loše ovaj cigo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b o majku kad bi kažnjavalo po pravilima za ove katastrofalne greške ne bi ti imao koga delegirati već nakon par kola
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Iskreno ja ondje nisam vidio penal. Loše su kamere skroz, ali po meni se igrač Citya bacio i prije samog starta igrača Zrinjskog.
Ne znam jest se onaj malo prije bacio al opet mislim da je ondje trebo biti penal
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Dok ne vidimo situaciju iz više uglova ne možemo donijeti konačni sudarelinho je napisao/la:Iskreno ja ondje nisam vidio penal. Loše su kamere skroz, ali po meni se igrač Citya bacio i prije samog starta igrača Zrinjskog.
.
.
.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 18 avg 2019, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ovaj sovsic je strasan tehnicar
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dobar ovaj Zitouni ili kako vec.. 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izgleda da drzava Zeljo ostaje na 1.mjestu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovaj Sovsic vrijedi mili9n sada. Kak9 frajer igra,kakvo postavljanje,kakva tehnika. Najjaci igrac u ligi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta ovaj Zrinjski upropasti napada to nije humano
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- ASD
- Kontakt:
Najviše volim kada igrač uporedo kontroliše loptu i tijelo.prisonbreak je napisao/la:Ovaj Sovsic vrijedi mili9n sada. Kak9 frajer igra,kakvo postavljanje,kakva tehnika. Najjaci igrac u ligi
Znači dok prima loptu već je tijelom negdje krenuo.
Serbecic i Lazic se bave ragbijem.prisonbreak je napisao/la:Ovaj Sovsic vrijedi mili9n sada. Kak9 frajer igra,kakvo postavljanje,kakva tehnika. Najjaci igrac u ligi
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.