FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Slobodno mozemo reci da je transfer ovog Kužina promasaj teski, bez ikakve potrebe doveden igrac. Zaigrati svakako nece pa da mozemo suditi po tome.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Njega neće ni kum Erdogan u Tursku da uzme.ItsRamiz je napisao/la:kad vec uzimate od svakog kluba visak igrace mogli ste od nas Ozila![]()
Jel ovaj mali Francuz dodje sta u rodu onom NBA igracu Demarcusu Cousinsu? 
Koji ce klinac ovi padobranci na temi Lillard i drkaci na Farsu? Nosi **** napolje a Sarma je nas i treba ostat i pisat sta mu se cefne.
Nego tu je Cou, Perisa, Arp, Cousins ovaj neki, Pavard, Lucas.. Kako je krenuo prelazni rok i ovo je vrh. Cou bi mogao bit prvi igrac lige, uz Thiaga i Goretzku moze dosta toga. Ocekujem mnogo asista za Lewu. Prica se da bi Mandzuka mogao ipak doci. Budi nam to neke uspomene
Nego tu je Cou, Perisa, Arp, Cousins ovaj neki, Pavard, Lucas.. Kako je krenuo prelazni rok i ovo je vrh. Cou bi mogao bit prvi igrac lige, uz Thiaga i Goretzku moze dosta toga. Ocekujem mnogo asista za Lewu. Prica se da bi Mandzuka mogao ipak doci. Budi nam to neke uspomene
Prelazni rok je dobro krenuo, Pavard Lucas i onda ocekujes Sanea ili nekoga jakog a dobijes Perisu i Kuzina. Kraj je katastrofalan, totalno promaseno sve.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dosao bi Sane da nije bilo povrede. Uostalom nije velika razlika izmedju njega i Cou-a ako Cou bude igrao svoju poziciju a Coman na krilo i da ne zabija glavu u pod ko noj. Gnabry desno, Lewa u spic, Thiago i Goretzka/Javi. Po meni sastav za polufinala LP minimalno.harden je napisao/la:Prelazni rok je dobro krenuo, Pavard Lucas i onda ocekujes Sanea ili nekoga jakog a dobijes Perisu i Kuzina. Kraj je katastrofalan, totalno promaseno sve.
Mene ne zanima sto se Sane povrijedio, sto se to odugovlacilo citavo ljeto, sto nisu prije 2 godine doveli klasno krilo kad je i trebala zamjena za Robberya? Tako je to kad se ceka zadnji cas, nema izgovora tad.NadalRafa je napisao/la:Pa dosao bi Sane da nije bilo povrede. Uostalom nije velika razlika izmedju njega i Cou-a ako Cou bude igrao svoju poziciju a Coman na krilo i da ne zabija glavu u pod ko noj. Gnabry desno, Lewa u spic, Thiago i Goretzka/Javi. Po meni sastav za polufinala LP minimalno.harden je napisao/la:Prelazni rok je dobro krenuo, Pavard Lucas i onda ocekujes Sanea ili nekoga jakog a dobijes Perisu i Kuzina. Kraj je katastrofalan, totalno promaseno sve.
A Sane/nekodrugoklasnokrilo bi nama puno vise dobro dosao od Coua, Coutinho je svakako one year rental, ne mislis valjda da ce dati 120mil za njega?
Pa ni mene, takodjer sam zelio Sanea al ti znas kakva nam je uprava. Ovako na prvu bih se osim njega sjetio Draxlera, Brandta pa i De Bruynea sve igraci koji su nam bili pred nosom. Oni su htjeli iscrpiti zadnji atom snage iz Robberya. Slazem se za krilo al onda bi neko morao na klupu a po meni Coman ima veliki potencijal iako u zadnje vrijeme puno grijesi. Mozda je to samo moj osjecaj neki al Cou ce biti pun pogodak vjeruj. Kad su dali za Lucasa 80 dat ce i za Coua 120 ako se on pokaze kako treba i kako zna naravno.harden je napisao/la:Mene ne zanima sto se Sane povrijedio, sto se to odugovlacilo citavo ljeto, sto nisu prije 2 godine doveli klasno krilo kad je i trebala zamjena za Robberya? Tako je to kad se ceka zadnji cas, nema izgovora tad.NadalRafa je napisao/la:Pa dosao bi Sane da nije bilo povrede. Uostalom nije velika razlika izmedju njega i Cou-a ako Cou bude igrao svoju poziciju a Coman na krilo i da ne zabija glavu u pod ko noj. Gnabry desno, Lewa u spic, Thiago i Goretzka/Javi. Po meni sastav za polufinala LP minimalno.harden je napisao/la:Prelazni rok je dobro krenuo, Pavard Lucas i onda ocekujes Sanea ili nekoga jakog a dobijes Perisu i Kuzina. Kraj je katastrofalan, totalno promaseno sve.
A Sane/nekodrugoklasnokrilo bi nama puno vise dobro dosao od Coua, Coutinho je svakako one year rental, ne mislis valjda da ce dati 120mil za njega?
Kutijica ako uhvati formu top 5 igrac u ligi. Majstor svog zanata, sposoban rijesiti tekmu iz jednog poteza.
Mogao si ga upratiti, moguće da ga nisi nešto zapazio. A solidno je on igrao i čak redovno, jedno vrijeme u Gladbachu. Sada nije imao garanciju da će igrati u prvoj postavi, bunio se i eto prešao u naše redove. Reklo bi se odvažan potez, vidjet ćemo u konačnici koliko pametan. Ali on je jedan od igrača koji bi mogao u isto vrijeme igrati s Thiagom i rasteretiti ga. Malo je drugačija opcija od ovih naših trenutnih veznjaka. Za sada je to tako planirano, ali prečesto nam se u zadnje vrijeme mijenjaju planovi s mladim igračima tako da zbog toga se jedino može biti skeptično. ALi momak definitivno ima kvaliteta i nije tek tako bezveze kupljen. Mislim da postoje šanse da se probije, da li će se to desiti ove sezone vidjet ćemo. Ali ako dobije šansu, prilično sam uvjeren da će je iskoristiti, jer potencijal je definitivno tu.muhamedhulk je napisao/la:potpisao ovaj mali francuz..nikad cuo za njega.sad sam ga malo guglao. valjda nisu bacili 10m e u vjetar...
mislim da ce renato pa-pa, jer igraju istu poziciju.
Najviše sam želio Sanea i to bi svakako zbog više razloga bilo korisno. Vjerovatno bi se najbrže uklopio, mlad igrač, njemački reprezentativac. Na kraju bi naši sponzori koji se uvijek protegnu oko tih zvijezda, pogotovo takvog paket igrača kakav je Sane (posebno kao njemački reprezentativac njemačkom tržištu značajan) jedan dio tog finansijskog paketa dobro finansirali (sve se to detaljno i ne bi baš odmah prikazalo), onda bi se tu sve uklopilo.harden je napisao/la:
Coutinho je na kraju zadovoljavajuća opcija, jer se radi o kvalitetnom igraču koji je mnogo toga prije svega u Liverpoolu pokazao, a svakako i velika je zvijezda koja ti održava imidž kao klubu. Dovođenje Dembelea bi bila mislim noćna mora i glup potez i čvrsto sam vjerovao da to neće uraditi. Iako se u jednom momentu učinilo da bi možda u nekoj konfuziji mogli ozbiljnije pomisliti da ga dovedu.
A mislim kod Coutinha ćemo se složiti, ukoliko odigra sezonu kao što je bila prva Robbenova ili Riberyjeva sezona, onda ga sigurno kupujemo. Naravno da se o Coutinhu za sada govori kao o prijelaznom rješenju, jer većina je uvjerena da ćemo naredno ljeto opet ganjati Sanea i plus Havertza i nekako ispada da tu za obojicu moramo po 100 miliona izdvojit (za Sanea cijena nakon svega možda i padne), onda je tu pitanje hoće li se izdvajati tih 100 + za Coutinha. Ali ako ovaj odigra tako dobru sezonu, onda nema drugog izbora nego ga kupiti i u tom slučaju bi možda jedan od ovih Nijemaca otpao. A npr Werner vjerovatno dolazi džaba.
Danas su njemački mediji uglavnom objavili kako se ipak u konačnici odustalo od Mandže i to vidim kao grešku.
Opet na kraju su stvari solidne ispale, došla je prava zvijezda - Coutinho, a Perišić i Cuisance su dovedeni za širinu. Nije bilo garancije da bi Roca uspio kod nas, onda je Cuisance i bolje rješenje (u slučaju neuspjeha manje bolno), a plus nije se dozvolilo da te neko ucjenjuje i traži 40 miliona. Bez obzira na klauzulu mislim da taj momak toliko ne vrijedi. Pa eto neka sada Espanyol traži od nekog drugog te pare i neka proba nekog drugog budalom praviti....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Može i njemu babuka jednim ovakvim potezom riješiti karijeru:nerkolfc je napisao/la:Kutijica ako uhvati formu top 5 igrac u ligi. Majstor svog zanata, sposoban rijesiti tekmu iz jednog poteza.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Žali para koje će džemperko da ujebe.
Baš me interesuje kakav će sistem igrati i ko će biti prvih 11.
Uči l Jozun Njemački? Nek počne, vrijeme je.
Mislim da je ovo najbolje:
4-2-3-1: Neuer, Kimmich, Sule, Pavard/Hernandez, Alaba, Thiago, Tolisso, Gnabry, Coutinho, Coman, Lewandowski.
4-2-3-1: Neuer, Kimmich, Sule, Pavard/Hernandez, Alaba, Thiago, Tolisso, Gnabry, Coutinho, Coman, Lewandowski.
- anelbavarac
- Kontakt:
Cuj kupice Coutinha
Doveden je da se ublazi bijes navijaca i javnosti, zbog katastrofalnog prelaznog roka, nista drugo.
Zasto nije kupljen James? Zato sto im je skupo.
Ucjenjivali su Espanyol mjesecima da spuste cijenu za Rocu, i kada su vidjeli da moraju platiti 40mil. dovedu ovog iz Gladbacha.
Odavno tu nema plana a ni ideje, kako treba ovaj klub da funkcionise. Slag na tortu je ova neznalica na klupi, sad tek ce da se pogubi kad bude morao klupirati ocajnog Mullera.
Ako bude smio naravno.
Doveden je da se ublazi bijes navijaca i javnosti, zbog katastrofalnog prelaznog roka, nista drugo.
Zasto nije kupljen James? Zato sto im je skupo.
Ucjenjivali su Espanyol mjesecima da spuste cijenu za Rocu, i kada su vidjeli da moraju platiti 40mil. dovedu ovog iz Gladbacha.
Odavno tu nema plana a ni ideje, kako treba ovaj klub da funkcionise. Slag na tortu je ova neznalica na klupi, sad tek ce da se pogubi kad bude morao klupirati ocajnog Mullera.
Ako bude smio naravno.
Neće otkupiti Kutinja, jedino da ih iznenadi nekom vanzemaljskom sezonom tipa 10/15 golova i toliko asistencija a u šta sumnjam. Vidjet ćeš, krenut će dobro i onda par povreda po dva mjeseca i kraj otkupa.
Treba zabraniti na ovoj temi da se koristi rijec sistem dok je ovaj parmak trener.sljivo je napisao/la:Žali para koje će džemperko da ujebe.
Mnogo ljudi prigovara Bayernu što posuđuje igrače, ako krenemo od Jamesa mislim da to nije loša ideja jer zmo ga posudili na dvije godine, u slučaju da nismo, sad bi imali nezadovoljnog igrača sa 3godine ugovora kojeg ne žele da kupe najbolji timovi, znači ne bi mogli ni zaraditi na njemu.
Apropo Coutinha, isto ga ne vrijedi kupovat jer niko ne zna u kakvoj je formi trenutno niti da li je u padu karijere ili ima još da ponudi. Ako bude imao dobru ulogu na terenu uz Thiaga ne vidim problem ni da se potroši tih 120mil€ jer nam trebaju kreativci.
Apropo Coutinha, isto ga ne vrijedi kupovat jer niko ne zna u kakvoj je formi trenutno niti da li je u padu karijere ili ima još da ponudi. Ako bude imao dobru ulogu na terenu uz Thiaga ne vidim problem ni da se potroši tih 120mil€ jer nam trebaju kreativci.
Svi se dobavezali dembice, svi ga otpisuju, a decko je ziva vatra, taletovaniji od sanea tri puta, jedini njegov problem su povrede, u barci kad je uhvatio malo kontinuiteta jedan dio prosle sezone je bio odlican i igrac odluke, ona brzina i elasticnost ko da je od kume, uz dobar sut i igru s obje noge, to je talenat vanserijski koji je prosle sezone pred povredu bio vec krocio na prag da postane igracinaharden je napisao/la:Ima Sarma pravo ovdje, eto nemoj gledati teren prati malo Dembasa van terena. Mini Neymar, svako malo neke povrede, kasni na trening, odlazi iz Barcelone bez dozvole i znanja ikakvog u sred sezone, svasta nesto. Neradnik pravi, tako nece uspjet sigurno.sljivo je napisao/la:Tako isto ako sad neko ne liči na igrača ne znači da neće kasnije. Previše pljuješ a nikavih argumenata, sav argument koji imaš je cijena i to što ga Bayern nije kupio. Ne pogledaš ni jednu tekmu niti staviš igrača u kontekst onog šta treba da radi i šta može u toj priči a već si osuo pljuvačinu, i već ti je panj i flop, i sad ti ljudi vade postove, za šta imaju pravo i pitaju se šta i kako sad.
Sta bi bilo kad bilo, da ga je bajern uzio od dortmunda i nije bilo povreda, moguce da bi sad barca vam uz coutinja davala jos sto miliona za njega, vjerovatno da ga i sad bajern uzme postao bi tamo top clasa kakva sane tesko moze postati
Al nadam se da ostaje kod nas, samo povrede da ga zaobidju i vec u ovoj sezoni od nebrusenog dijamanta bi trebo igracina postati, kakav nejmar, ovaj je jos talentovaniji, a i smijesno je nejmarove ciganluke psihicke porediti sa dembom, njegovi grijesi su dosta manji, djecije bolesti koje brzo prodju, sitnice obicne, ni blizu nejmarovom egu, samo da bude zdrav i vidjet cete
A coutinjo ako nadje zajednicki jezik s kovacem, vrlo moguce najbolji igrac u njemackoj, sad nije pitanje toliko hocete li ga zeljeti kupiti, nego hocete li imati 120 miliona, hoce li on htjeti ostati, hoce li neko iz engleske npr poslati bolju ponudu i sl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Gledam ovaj sastav, da nam je neko vrhunsko krilo umjesto Comana ili Gnabryja bili bi top ekipa. I naravno bolji trener. Sa boljim trenerom bi bili, hladno, jedni od favorita u LP.harden je napisao/la: Treba zabraniti na ovoj temi da se koristi rijec sistem dok je ovaj parmak trener.
Dembele je mozda triput talentovaniji igrac al kako je krenuo nece nikad ispuniti taj potencijal, Sane je puno konstantniji igrac od njega. Daleko je on od toga da bude igracina, ni blizu koliko ti to predstavljas.Romariooo je napisao/la: Svi se dobavezali dembice, svi ga otpisuju, a decko je ziva vatra, taletovaniji od sanea tri puta, jedini njegov problem su povrede, u barci kad je uhvatio malo kontinuiteta jedan dio prosle sezone je bio odlican i igrac odluke, ona brzina i elasticnost ko da je od kume, uz dobar sut i igru s obje noge, to je talenat vanserijski koji je prosle sezone pred povredu bio vec krocio na prag da postane igracina
Sta bi bilo kad bilo, da ga je bajern uzio od dortmunda i nije bilo povreda, moguce da bi sad barca vam uz coutinja davala jos sto miliona za njega, vjerovatno da ga i sad bajern uzme postao bi tamo top clasa kakva sane tesko moze postati
Al nadam se da ostaje kod nas, samo povrede da ga zaobidju i vec u ovoj sezoni od nebrusenog dijamanta bi trebo igracina postati, kakav nejmar, ovaj je jos talentovaniji, a i smijesno je nejmarove ciganluke psihicke porediti sa dembom, njegovi grijesi su dosta manji, djecije bolesti koje brzo prodju, sitnice obicne, ni blizu nejmarovom egu, samo da bude zdrav i vidjet cete
Cuj hoce li imati 120mil, nije Bayern Tuzla City, smijesno je misliti da nemaju. To sto nece da plate toliko, pogotovo da ispravljaju Barcine greske ne znaci da nemaju.Romariooo je napisao/la: A coutinjo ako nadje zajednicki jezik s kovacem, vrlo moguce najbolji igrac u njemackoj, sad nije pitanje toliko hocete li ga zeljeti kupiti, nego hocete li imati 120 miliona, hoce li on htjeti ostati, hoce li neko iz engleske npr poslati bolju ponudu i sl
Skrolam po fb i naiđem na nadasve interesantan automatik prevod.

A razmišljam se, dokle je došlo da i pojedini, dokazani hejteri lika i djela Jozuna, istog prizivaju na klupu samo da džemper više ne vide.

A razmišljam se, dokle je došlo da i pojedini, dokazani hejteri lika i djela Jozuna, istog prizivaju na klupu samo da džemper više ne vide.
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.