Otvoreno se popusta nekim ljudima.WestTrebina je napisao/la:Jos pichic stavio svoju sliku na havatar.

Otvoreno se popusta nekim ljudima.WestTrebina je napisao/la:Jos pichic stavio svoju sliku na havatar.
...i sudijama.sviunapad1010 je napisao/la:Muhoni čestitam i ja vama na bodu. Borili ste se i nogama i rukama.MocMahale444 je napisao/la:@1010 cestitam vam na bodu.
Vratise me u vrijeme spanske primere na mrezi plus, reklame u po tekme, opustenoS-Y-L-A-R je napisao/la:Ima na običnom BHT, ali i daljezeRoberto je napisao/la:Je*o ih hrvatski glazbeni festival u pakas, jel realno ovo da se desi, u pola prenosa!?
zeRoberto je napisao/la:Vratise me u vrijeme spanske primere na mrezi plus, reklame u po tekme, opustenoS-Y-L-A-R je napisao/la:Ima na običnom BHT, ali i daljezeRoberto je napisao/la:Je*o ih hrvatski glazbeni festival u pakas, jel realno ovo da se desi, u pola prenosa!?
Vasimsimidobar je napisao/la:...i sudijama.sviunapad1010 je napisao/la:Muhoni čestitam i ja vama na bodu. Borili ste se i nogama i rukama.MocMahale444 je napisao/la:@1010 cestitam vam na bodu.
I sudijamasviunapad1010 je napisao/la:Muhoni čestitam i ja vama na bodu. Borili ste se i nogama i rukama.MocMahale444 je napisao/la:@1010 cestitam vam na bodu.
i to će naplatit.Osim13 je napisao/la:Dabogda umrli i bht1 i bh telecom u paketu zajedno
18,85 KM na 46 mjeseci za nišane naših dragih firmi uz račun za struju.Goosman je napisao/la:i to će naplatit.Osim13 je napisao/la:Dabogda umrli i bht1 i bh telecom u paketu zajedno
Kakav je on bio igrač u Zrinjskom i u Željezničaru, za njega je onaj Hadžić, trenutno, klasa.prisonbreak je napisao/la:Koja karna je ovaj Lendric
Halal bilo.Osim13 je napisao/la:18,85 KM na 46 mjeseci za nišane naših dragih firmi uz račun za struju.Goosman je napisao/la:i to će naplatit.Osim13 je napisao/la:Dabogda umrli i bht1 i bh telecom u paketu zajedno
Jbt pa ti imas vise trofeja od njihVirtu4l je napisao/la:City očekivano postaje najveći klub u Tuzli. Vjerujem da će ih vrlo brzo prestići sa trofejima, za to im je potreban samo 1 (slovima: jedan) trofej.
belosevic28 je napisao/la:Jbt pa ti imas vise trofeja od njihVirtu4l je napisao/la:City očekivano postaje najveći klub u Tuzli. Vjerujem da će ih vrlo brzo prestići sa trofejima, za to im je potreban samo 1 (slovima: jedan) trofej.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 18 gostiju.