PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Tuzla dobra ekipa, još da im redari ne daju izjave na kraju, bilo bi top.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kad moze morz davati izjave, moze i redar
Samo neka se loptanje nastavi u fer i korektnoj igri

Samo neka se loptanje nastavi u fer i korektnoj igri

A sta bi sa izvjestajem 1921 ili 1291,haj'd nebitno...
Jesu li uspijeli sve "namontirati"...?

Robijaši krenuli na njih pa nisu imali snimke iz svih uglova.Vanja8 je napisao/la:A sta bi sa izvjestajem 1921 ili 1291,haj'd nebitno...
41.21.1.
Ja jbtS-Y-L-A-R je napisao/la:Robijaši krenuli na njih pa nisu imali snimke iz svih uglova.Vanja8 je napisao/la:A sta bi sa izvjestajem 1921 ili 1291,haj'd nebitno...

Al kako izrezase onaj faul kod drugog gola, pa yebem ti montera eto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kandžijanje kriminalca s Grbavice od strane stare kajle.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Sto ih mutevelija prozvaSarajevoJeBordo je napisao/la:Kandžijanje kriminalca s Grbavice od strane stare kajle.![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Gospodski odgovorSarajevoJeBordo je napisao/la:Kandžijanje kriminalca s Grbavice od strane stare kajle.![]()

Treba Radnik danas docekati velicanstveno, oni su bili nasi predstavnici u EVROPI i treba to da cijenimo. Oni su prvi velikog Petrovica doveli u ovu ligu a njegovo NEEEEEE i danas odjekuje.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Hadzi AhmetSarajevoJeBordo je napisao/la:Kandžijanje kriminalca s Grbavice od strane stare kajle.![]()

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Legenda!belosevic28 je napisao/la:Hadzi AhmetSarajevoJeBordo je napisao/la:Kandžijanje kriminalca s Grbavice od strane stare kajle.![]()
velika ljudina, mrzi kriminalce samo tako
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
moze samo ako donesu buket cvijeca za šampione16022019 je napisao/la:Treba Radnik danas docekati velicanstveno, oni su bili nasi predstavnici u EVROPI i treba to da cijenimo. Oni su prvi velikog Petrovica doveli u ovu ligu a njegovo NEEEEEE i danas odjekuje.

You are someone else I am still right here
Sad sam u dilemi kome treba buket nama ili ovim novim sampionima sa Grbavice nakon 5 kola hahahfera je napisao/la:moze samo ako donesu buket cvijeca za šampione16022019 je napisao/la:Treba Radnik danas docekati velicanstveno, oni su bili nasi predstavnici u EVROPI i treba to da cijenimo. Oni su prvi velikog Petrovica doveli u ovu ligu a njegovo NEEEEEE i danas odjekuje.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- WestTrebina
- Kontakt:
Yebem radnik i radnicku klasu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zeljo klub radnicke klase,a sarajevo neradnicke
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sarajevo nije klub.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Željo D.J.L.
Moj podudlajTekashi je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Jadnimi, jurisicduska, nedimmmm1337 i 31 gost.