Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ali kakve izjave ovaj smrad daje i pljuje u facu svim navijačima i pravi budalama sve nas, gdje su oni debili sto brane ovu spodobu da nam kazu kako je Robi upravu i kako je Turska 2. liga suhi kvalitet 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ne znam je li sarkazam...Mesanovic igra dobro jos od februara, drugog dijela sezone u Ceskoj.Ghuraba je napisao/la:Ne zna on da ovaj uopste postoji, a i nije bio standardan za Slaviju dok je igrao. Ne moze se sad na osnovu 5-6 golova iz isto toliko meceva u ovoj sezoni reci da je on igrac za reprezentacije. Prije 3 godine je bio u Pragu, nije igrao redovno i treba da ceka!DrFilgud je napisao/la:Ma dajte ljudi, kakav Irfan Hadzic. Frajer ima 26 godina i dao je 20 golova u karijeri.
Valjda su ga dva gola A. pandev i Utrechtu, prometnula u reprezentativca.![]()
M. Mesanovic igra sjajno otkad je presao u M. Boleslav, u zadnjih petnaestak tekmi je dao 10 golova.
Ovo je bas ofirno.
A po cemu ovaj Hadzic zasluzuje poziv, koja je to forma i golgeterski kontinuitet?
Hadžić je Džeko za sirotinju, iste visine i građe, dobar u skoku, zna primiti loptu, uvijek bi radije njega i Đurića na klupi nego ove napadače od 70 kg. Druga je priča što igrače iz 2. turske i Emirata uopšte ne bi trebalo pozivati samo zbog njihovog izbora klubova.
Ima Irfan dobru trebu, ja bi ga zvao zbog tog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bolje da je Turkesa iz druge svicarske pozvao.
Mladji je, U21 reprezentativac i redovno zabija, a isto je soha 1.93.
Mladji je, U21 reprezentativac i redovno zabija, a isto je soha 1.93.
Mihojević pozvan a Memišević nije!?
Ma jasta je nego sarkazam, zar nije ocito?DrFilgud je napisao/la:Ne znam je li sarkazam...Mesanovic igra dobro jos od februara, drugog dijela sezone u Ceskoj.Ghuraba je napisao/la: Ne zna on da ovaj uopste postoji, a i nije bio standardan za Slaviju dok je igrao. Ne moze se sad na osnovu 5-6 golova iz isto toliko meceva u ovoj sezoni reci da je on igrac za reprezentacije. Prije 3 godine je bio u Pragu, nije igrao redovno i treba da ceka!
A po cemu ovaj Hadzic zasluzuje poziv, koja je to forma i golgeterski kontinuitet?

Ni po cemu, ali je trenutno ispred Kodre, Prevljaka i ostalih. Ovaj prvi je propao i vise se ne smije pozivati u reprezentaciju. Drugi je na dobrom putu da propadne i pametnije mu je bilo da je otisao u Cvajtu kao Todorovic, nego da truhne na klupi Salzburga. Ja bih Handzica prije zvao nego njih dvojicu, a kamoli Hadzica, koji je odigrao 4-5 dobrih utakmica za Zrinjski.
Ma ovo je bosanska klasika, trenera boli k... jer zna da mu ne moze niko nista.
Jos nam se u facu ruga sa ovim Hadzicem.
Jos nam se u facu ruga sa ovim Hadzicem.

Znas kakvih ovdje ima intelektualaca, tanka je linija...Ghuraba je napisao/la:Ma jasta je nego sarkazam, zar nije ocito?DrFilgud je napisao/la:Ne znam je li sarkazam...Mesanovic igra dobro jos od februara, drugog dijela sezone u Ceskoj.Ghuraba je napisao/la: Ne zna on da ovaj uopste postoji, a i nije bio standardan za Slaviju dok je igrao. Ne moze se sad na osnovu 5-6 golova iz isto toliko meceva u ovoj sezoni reci da je on igrac za reprezentacije. Prije 3 godine je bio u Pragu, nije igrao redovno i treba da ceka!
A po cemu ovaj Hadzic zasluzuje poziv, koja je to forma i golgeterski kontinuitet?![]()
Ni po cemu, ali je trenutno ispred Kodre, Prevljaka i ostalih. Ovaj prvi je propao i vise se ne smije pozivati u reprezentaciju. Drugi je na dobrom putu da propadne i pametnije mu je bilo da je otisao u Cvajtu kao Todorovic, nego da truhne na klupi Salzburga. Ja bih Handzica prije zvao nego njih dvojicu, a kamoli Hadzica, koji je odigrao 4-5 dobrih utakmica za Zrinjski.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Stvarno sramota da nije pozvao strašne napadače u strašnih formi Prevljaka i Kodru.
Dajte ba ljudi uozbiljite se, mi osim Džeke nemamo napadača, da li će na klupi biti Hadzić ili neko deseti je nebitno, svi su oni profesionalni fudbaleri, ali niko od njih nije igrač koji će napraviti razliku.
Meni lično je jedino krivo što nema Hajrovica, ovo ostalo je sve buranija. Pohvale ua poziv Lončaru, on je strašan igrač.
Dajte ba ljudi uozbiljite se, mi osim Džeke nemamo napadača, da li će na klupi biti Hadzić ili neko deseti je nebitno, svi su oni profesionalni fudbaleri, ali niko od njih nije igrač koji će napraviti razliku.
Meni lično je jedino krivo što nema Hajrovica, ovo ostalo je sve buranija. Pohvale ua poziv Lončaru, on je strašan igrač.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Baš tako, hajka se digla ko da nije pozvao Aguera i Salaha jbt.Tracy3McGrady je napisao/la:Stvarno sramota da nije pozvao strašne napadače u strašnih formi Prevljaka i Kodru.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja sam izgubio nadu vise u nase "talente" ko da nema nigdje nikog. Kad ima odmah predzu u neki Kuracspor ili u Poljskoj, imas igrace visoke 190cm koji mogu biti u korist za neki anti-fudbal kao sto smo imali sa Djuricem jedno vrijeme prije baraza. Imas igrace poput Sunjica visoki kojeg stalno svak gura s lopte I ko je manji od njega, brate hajde idi u teretanu nabildaj misicnu masu I budi cvrst u igru. Vako Nismo ni tamo ni vamo, ako nemas neke igrace brze onda bar da su snazni a mi nista nemamo. Kolasinac jedini I on ce se povrijediti prije Armenije,
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Nije mi samo jasno kakvu prednost ima jedan Sarić, u odnosu na jednog Vrančića????
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Kako nema? Ovaj doveden da bude standardan u jednoj trofejnoj ekipi, a ovaj drugi klupa u Norwichu koji ce se boriti za opstanak u ligi.mimmo79 je napisao/la:Nije mi samo jasno kakvu prednost ima jedan Sarić, u odnosu na jednog Vrančića????

i to sto kažešGhuraba je napisao/la:Kako nema? Ovaj doveden da bude standardan u jednoj trofejnoj ekipi, a ovaj drugi klupa u Norwichu koji ce se boriti za opstanak u ligi.mimmo79 je napisao/la:Nije mi samo jasno kakvu prednost ima jedan Sarić, u odnosu na jednog Vrančića????

"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Memišević povrijeđen, pisalo na milion portala.zeRoberto je napisao/la:Mihojević pozvan a Memišević nije!?
Glory Glory Man United
Trebao je Vladan Kovcevic dobiti poziv. Sve ostalo je u 5 deka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Marinovic je trazio Vladana ovu utakmicu zato je Buric pozvan.emir79 je napisao/la:Trebao je Vladan Kovcevic dobiti poziv. Sve ostalo je u 5 deka.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Nama treba spisak od 74 igraca i opet bi bilo a sto nije pozvan moj burazer
odlican spisak, kvrzic ce da igra desnog beka kao sto sam i prizeljkivao, samo je hadzic sjeba. o stvar prelaskom u tursku ali staje tuje
također prije Kovačevića bih pozvao vukotića, ali nije ni ovo loše
također prije Kovačevića bih pozvao vukotića, ali nije ni ovo loše
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.