loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran samElCartel11 je napisao/la:Po spisku se vidi da smo igracki bas grohnuli.
Bilo bi mi lakse kad bi znao da Prosinecki prima pare od ovih menadzera koji guraju Sarica, Loncara, Pirica, Hadzica i slicnu buraniju, nego da je to stvarno njegov licni odabir jer jih smatra kvalitetom za repku.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Sve si upravuOsim13 je napisao/la:Մենք ձեզ կխեղդենք հին հայերենով: Ադրբեջանն ու Բոսնիան սրտում են:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je toliki talenat vec bi nam ga klepili do sad, kao sto su Halilovica i mnoge druge.Varg je napisao/la: loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran sam
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemamo mi sa Azerbajdžanom ništa al' hajOsim13 je napisao/la:Մենք ձեզ կխեղդենք հին հայերենով: Ադրբեջանն ու Բոսնիան սրտում են:
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Goalgetter
- Kontakt:
halilovic i drugi nisu ni bili naši, i loncar ima kvalitet da igra sa pjanicem i krunicem u prvih 11ElCartel11 je napisao/la:Da je toliki talenat vec bi nam ga klepili do sad, kao sto su Halilovica i mnoge druge.Varg je napisao/la: loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran sam
S ovim trenerom i igracima to je mjera.
Ova reprezentacija nije daleko od toga da će slaviti bod protiv Slovačke kao da su osvojili svjetsko.Goalgetter je napisao/la:Ovu skupinu polu-igraca koje imamo ne bi jos ni po jos jedan Dzeko i Pjanic iscupali. Jos na to sve Robi kao i obicno fura svoju neku tvrdoglavost kod Hajrovica a i ptice na grani znaju da ga trebamo. Sa ovakvom ekipom/trenerom ni u Armeniji ne vjerujem u 3 boda.
- ultrabosnia
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Iskreno se nadam sa novim selektorom.Osim13 je napisao/la:Mi se svakako spremamo za baraž od lige nacija
Johan Cruyff
Planiram ispratiti tamburanje nejaci u Zenici a Armeniju propustam. Ako pobjede pogledacu golove i bice mi drago par minuta a ako zijane, sto ocekujem, onda i naslov na portalu ce biti dovoljan ...samoposmatram je napisao/la:Ove kvalifikacije se neisplate pratiti do kraja.
-
samoposmatram
- Kontakt:
DaVinci je napisao/la:Planiram ispratiti tamburanje nejaci u Zenici a Armeniju propustam. Ako pobjede pogledacu golove i bice mi drago par minuta a ako zijane, sto ocekujem, onda i naslov na portalu ce biti dovoljan ...samoposmatram je napisao/la:Ove kvalifikacije se neisplate pratiti do kraja.
Sazrio sa 31. Radije bi gledao Barbareza na desnom beku.Kvržić igra dobro i zato je pozvan. Sazrio je i može igrati desnog beka na najbolji način.
Kvrzic i Kovacevic pozvani cisto radi moguceg transfera.
Zabrinjavajuce je da su na spisku igraci iz saudijske lige, koji jos neigraju za svoj klub.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos da nasa liga nije 5x losija i ja bi mu eboledesma je napisao/la:Kakav debil ovaj Žuti, dosta poziva iz hrvatske lige igracima, a iz nase ****, yebem mu sve ustasko
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hoces da kazes, da Dzeko, Bajic, Todorovic, Loncar, Kovacevic, Cimirot, Sehic, Piric, Buric, Sunjic, Civic, Duljevic, Visca i Hadzic nisu znali igrati ufdbal dok su igrali u domacoj ligi?BosniaBoston je napisao/la:Jos da nasa liga nije 5x losija i ja bi mu eboledesma je napisao/la:Kakav debil ovaj Žuti, dosta poziva iz hrvatske lige igracima, a iz nase ****, yebem mu sve ustasko
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, antibot, Beli98, Benko123, BiH26, Biscione, Blackwargreymon, Bosna2026, Bosnjo22, Burberry46, CHR, Confiance, DeeWa, Edincapitano, FerdinandF, Godfather, GrbavicaHrammm, HariTz, Helemnejse, Jabroni, Jadnimi, jasmin10, JavierBosnia, johntravolta123, Jurica95, komax, LeCoq, Lokomotifa, mavi, Muumii, napapijri1987, onajlikk, Proximic, random11, rossonero85, signalidunapark, smajke, soccerfan, StevieG8, Sveti, Taree, Tihi, Tracy3McGrady, tuzlanskinacin, Uknaac, USB, Wilshere10, Zagor i 379 gostiju.