FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

f0rest1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la f0rest1946 » 19 avg 2019, 16:24

3-0
Oremuš četri gola

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 avg 2019, 16:24

AlfredNobel je napisao/la: E jesi zahtjevan k'o trudnica. Hoćeš pečenje još da ti sredi Sabra gore i gajbu pive? :kafa:
Ja jaknu i novine i razguli. :mrgreen:
ja jbg baš treba se patit negdje i plaćat to i hajcat raju IDEMOOOO SE PATIIIIT!!!
ne znam šta je ovim ljudima niko neće patnje

najbolje otić gore kad se ne igra i sjedit
sve taman
mirniji 200% nego kad igraju
što li?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GlenRice
Kontakt:

Post Postao/la GlenRice » 19 avg 2019, 16:24

Izvinite ali jel vam to daleko stadion majke vam pa zato vas manje ima???

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 19 avg 2019, 16:25

Sarajevo - Radnik 2:0
Sarajevo ljubavi moja.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 16:28

Izgleda nije bio daleko stadion 70 godina a evo omladina danas izgleda zivi malo drugacije snove... Kad smo mi sa Alipasina 1996 pa nadalje pjeske isli na Kosevo nije nam bilo daleko a danas se samo traze razlozi. Pa znalo se za Mostar ici auto stopom, pa u pola puta sretnemo ( limuna) i jednog debila sa njim( s razlogom mu ne spominjem ime) kako idu pjeske na tekmu u Mostar. Tad je sve moglo...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 avg 2019, 16:30

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: E jesi zahtjevan k'o trudnica. Hoćeš pečenje još da ti sredi Sabra gore i gajbu pive? :kafa:
ja jbg baš treba se patit negdje i plaćat to i hajcat raju IDEMOOOO SE PATIIIIT!!!

sve taman
što li?
Hahahahahaahah što si to ljut :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2019, 16:33

16022019 je napisao/la:Izgleda nije bio daleko stadion 70 godina a evo omladina danas izgleda zivi malo drugacije snove... Kad smo mi sa Alipasina 1996 pa nadalje pjeske isli na Kosevo nije nam bilo daleko a danas se samo traze razlozi. Pa znalo se za Mostar ici auto stopom, pa u pola puta sretnemo ( limuna) i jednog debila sa njim( s razlogom mu ne spominjem ime) kako idu pjeske na tekmu u Mostar. Tad je sve moglo...
Tad si imao 2 kanala na tv-u da gledaš propagandni materijal. :lol: Sad svako ima 300 kanala, od tog u HD rezoluciji ove sportske, sve mu na dohvat ruke. Ne može se porediti to vrijeme kad si morao ići negdje kad si htio malo zabave, da ne umreš kući od dosade, sa ovim danas gdje možeš kući da "obiđeš planetu".
Bahati, bahati Željkan!
1946

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 16:34

joker90 je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Izgleda nije bio daleko stadion 70 godina a evo omladina danas izgleda zivi malo drugacije snove... Kad smo mi sa Alipasina 1996 pa nadalje pjeske isli na Kosevo nije nam bilo daleko a danas se samo traze razlozi. Pa znalo se za Mostar ici auto stopom, pa u pola puta sretnemo ( limuna) i jednog debila sa njim( s razlogom mu ne spominjem ime) kako idu pjeske na tekmu u Mostar. Tad je sve moglo...
Tad si imao 2 kanala na tv-u da gledaš propagandni materijal. :lol: Sad svako ima 300 kanala, od tog u HD rezoluciji ove sportske, sve mu na dohvat ruke. Ne može se porediti to vrijeme kad si morao ići negdje kad si htio malo zabave, da ne umreš kući od dosade, sa ovim danas gdje možeš kući da "obiđeš planetu".
Ma ima i toga ali poenta je samo ovo da sad odjednom lokacija ne valja... Ja bolan djeteta mi smjenu zamjenio danas da mogu otici veceras... I sve sam poremetio zbog Sarajeva ovdje se traze razlozi.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 avg 2019, 16:35

AlfredNobel je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

sve taman
što li?
Hahahahahaahah što si to ljut :mrgreen:
ma bio gladan izvini :rol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 avg 2019, 16:35

To sto pricas, to je po generalciji 10-20 navijaca koji ce takvo sto raditi.
Ponavaljm, takvi nece nikad podici posjetu.
Posjetu mogu podici istok i zapad, ozbiljniji i stariji, koji vode djecu sa sobom.
Jesu u Zenicu otisla djeca?
Dosli su stariji navijaci 80%. Isto kao i u Gradacas i u Banovice kad smo isli.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 avg 2019, 16:36

Au ankete :bow: sve u 3% a uzorak nije mal.
Max Allegri

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 16:40

Evander upravu si ne moras me ubjedivati. Dovoljno je ono da marketing kluba nema veze sa posjetom. Hvala! P.S. Sta mislis da uprava kluba malo uradi kakav marketing pa da podijeli ulaznice djeci po skolama pa da iste privuku na utakmice... E kad ga Alen Mesanovic zabi Brotnju a pola juga sve djeca iz skolskih klupa ... Kakav marketing bolje Sabrina da je podjelila one karte za galeriju sto se vidjelo ove godine kad nema besplatnih prazna 90%.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 avg 2019, 16:44

16022019 je napisao/la:Evander upravu si ne moras me ubjedivati. Dovoljno je ono da marketing kluba nema veze sa posjetom. Hvala! P.S. Sta mislis da uprava kluba malo uradi kakav marketing pa da podijeli ulaznice djeci po skolama pa da iste privuku na utakmice... E kad ga Alen Mesanovic zabi Brotnju a pola juga sve djeca iz skolskih klupa ... Kakav marketing bolje Sabrina da je podjelila one karte za galeriju sto se vidjelo ove godine kad nema besplatnih prazna 90%.
Kakav marketing si imao za utakmicu u Zenici?
NIKAKAV!!!
Pa opet je doslo vise ljudi nego je iko mislio da je moguce.

Ako pada kisa i ako je hladno vani, mogu iz pasteta iskakati, obljepiti cijeli grad, na TV-u reklama neka da ide svakih 5 minuta, vise od 3 milje doci nece, niti ce ko dovesti dijete.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2019, 16:45

Mig_Mig je napisao/la:Au ankete :bow: sve u 3% a uzorak nije mal.
Sto govori da raja hoce novi stadion i da nas boli qurac gdje ce taj isti bit izgradjen :mrgreen:
Samo nek je nase!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2019, 16:46

Nemozes nikog natjerati da ide na utakmice.
Prvo moras nauciti da ides na utakmice, kako se voli klub. A to te uci babo/tata od malena.

U nas period, kad kazes da ides na utakmicu, mami stravu saljevali.. kao gdje ces bolan ne bio, skim ces, hoces dati se sta desi... i onda ako to prezivis, onda nastavljas da ides na utakmice. A vecina ih odustane, jer im roditelji neku suhu ubace da je opasno ici na utakmice Jednostavno strah je neki vladao kod roditelja(posebno osjetljivijih)....

Zato, treba uciti djecu da idu na utakmice. Dug process, znajuci da smo po kulturi pri dnu u evropi..
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 avg 2019, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 avg 2019, 16:46

2:0

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 19 avg 2019, 16:48

E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 avg 2019, 16:49

FrancescoTotti je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Au ankete :bow: sve u 3% a uzorak nije mal.
Sto govori da raja hoce novi stadion i da nas boli qurac gdje ce taj isti bit izgradjen :mrgreen:
Samo nek je nase!
Anketa govori sve i nista. Samo znam sta god da se nekad desi, bice 50% 50%, pogodno tlo za manipulaciju.
Max Allegri

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 19 avg 2019, 16:51

Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 19 avg 2019, 16:52

Zip je napisao/la:Nemozes nikog natjerati da ide na utakmice.
Prvo moras nauciti da ides na utakmice, kako se voli klub. A to te uci babo/tata od malena.

U nas period, kad kazes da ides na utakmicu, mami stravu saljevali.. kao gdje ces bolan ne bio, skim ces, hoces dati se sta desi... i onda ako to prezivis, onda nastavljas da ides na utakmice. A vecina ih odustane, jer im roditelji neku suhu ubace da je opasno ici na utakmice Jednostavno strah je neki vladao kod roditelja(posebno osjetljivijih)....

Zato, treba uciti djecu da idu na utakmice. Dug process, znajuci da smo po kulturi pri dnu u evropi..
Definitivno je sve tacno,to se uci od malena i od roditelja,a jeste kad kazes da idea na utakmicu poselame se svi sa tobom hahaahah
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Kaunas, Maestro^^, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 102 gosta.