FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Anketa govori sve i nista. Samo znam sta god da se nekad desi, bice 50% 50%, pogodno tlo za manipulaciju.FrancescoTotti je napisao/la:Sto govori da raja hoce novi stadion i da nas boli qurac gdje ce taj isti bit izgradjenMig_Mig je napisao/la:Au anketesve u 3% a uzorak nije mal.
![]()
Samo nek je nase!
Max Allegri
Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Definitivno je sve tacno,to se uci od malena i od roditelja,a jeste kad kazes da idea na utakmicu poselame se svi sa tobom hahaahahZip je napisao/la:Nemozes nikog natjerati da ide na utakmice.
Prvo moras nauciti da ides na utakmice, kako se voli klub. A to te uci babo/tata od malena.
U nas period, kad kazes da ides na utakmicu, mami stravu saljevali.. kao gdje ces bolan ne bio, skim ces, hoces dati se sta desi... i onda ako to prezivis, onda nastavljas da ides na utakmice. A vecina ih odustane, jer im roditelji neku suhu ubace da je opasno ici na utakmice Jednostavno strah je neki vladao kod roditelja(posebno osjetljivijih)....
Zato, treba uciti djecu da idu na utakmice. Dug process, znajuci da smo po kulturi pri dnu u evropi..
E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
Sa kojih tribina je u Zenici sad bilo najvise ljudi?
I ti 30-35 godina imaju djecu koju vode na utakmice, nisu na sjeveru sigurno.
Sjever je irelevantan kad pricamo o posjeti.
Milion puta se pisalo o posjeti ovdje. Skontajte da je nećemo imat nikad 8-9 hiljada kako neki kontaju, barem dok smo na Koševu. Marketing jest grozan al niko nikog neće povuć s ulice i odvući na stadion, ako neće. Kriva je raja kojoj je sve drugo preče, krivi su mediji koji ističu sve negativno a pozitivno sakrivaju... lupam, svi će prenijet da je zbog topovskih bio prekid u Zenici a ne sjećam se da je ikad ijedan medij pisao da su UNFKS protiv Lecha kupili paket sendviča i sokova za postače, ni da su stadionom kružile kutije za pomoć oboljeloj djeci. Kriva je i kiša koja pada 90% utakmica Sarajeva, nevjerovatno znači da cijelu sedmicu grije sunce i onu subotu kad Sarajevo igra, složi kiša.
Pa i da dobijemo novi stadion i zaigramo na njemu, dvije sezone bi bila jaka posjeta i opet letargija. Svakog čuda tri dana. Ništa ovdje ne može razdrmat navijače. Ja ruku dajem da bismo jaču posjetu imali da se gasimo, nego ovako kad je sve med i mlijeko. Tek da nas izbace u niži rang, da feninga nemamo, inat bi proradio u svakom i svi bismo došli da pokažemo da nas ima, kao KK Bosna, kao Sloboda u drugoj ligi, kao Čelik godinama itd. Što Dinamo nema nikakvu posjetu? Izborili se protiv Mamića i inat ispuh'o, nekad kucali gostovanja, sad ih ni kući ni na strani nema, djeca im se smiju u Hrvatskoj.
Pa i da dobijemo novi stadion i zaigramo na njemu, dvije sezone bi bila jaka posjeta i opet letargija. Svakog čuda tri dana. Ništa ovdje ne može razdrmat navijače. Ja ruku dajem da bismo jaču posjetu imali da se gasimo, nego ovako kad je sve med i mlijeko. Tek da nas izbace u niži rang, da feninga nemamo, inat bi proradio u svakom i svi bismo došli da pokažemo da nas ima, kao KK Bosna, kao Sloboda u drugoj ligi, kao Čelik godinama itd. Što Dinamo nema nikakvu posjetu? Izborili se protiv Mamića i inat ispuh'o, nekad kucali gostovanja, sad ih ni kući ni na strani nema, djeca im se smiju u Hrvatskoj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Otoka, taman na pola puta svima i svemu
Moze onde stati puno bolji stadion od ovog sto ja kao zapocet sada. Malo sam i iznenadjen da 2/3 ljudi nije za Kosevo.
Veceras 2:0, nadam se da cemo ocistiti kartone, ludilo u iducim sedmicama tek slijedi.
Veceras 2:0, nadam se da cemo ocistiti kartone, ludilo u iducim sedmicama tek slijedi.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Da zadnju godinu - dvije,a prije toga je bio ubjedljivo najposjecenija tribina i kuci i u gostima,a i sad je je sjever najbrojniji sto se tice gostovanja,sem mozda jednom -dvaput godisnje kad je neka ,,invazija" pa dodje puno sezonaca,I ne treba pisat ovdje nego se spremiti i pravac stadion.Evander je napisao/la:E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Niti po gostovanjima nije. I kad su bile "invazije", u Gradaccu, Vitezu, Banovicima, 80% su bili ljudi koji idu na istok i zapad.
SFF.16022019 je napisao/la:Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?
Na evropu se može bez marketinga jer ljudi dođu da vide velikog rivala. Svi hoće da budu tu protiv Celtica a neće niko protiv Radnika. 80% gledalaca na Koševu nije znalo nijednog igrača Celtica al ime ih je privuklo, jbg, velik je klub u pitanju. Protiv BATEa bi i na Koševu bila ona posjeta iz Zenice, možda dvije milje više. Ne bismo imali preko 11-12 hiljada sigurno jer nije atraktivan protivnik.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anketa sva gori znači
nikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51
55/50/51
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da je vazniji marketing saveza za nasu PLBIH nego marketing naseg kluba, u smislu da ce vise efekta imati na posjetioce.skoroalen je napisao/la:SFF.16022019 je napisao/la:Opet ti uporan i to samo sto ti odgovara a gore maloprije sam kazes ne mozes mjeriti euro tekmu i domacu sa Goskom...znaci na evropu se moze i bez marketinga i po kisi a na domacu ne moze daleko stadion nema uslova. Sta je veceras izgovor lijepo vrijeme , dobar termin ?![]()
Na evropu se može bez marketinga jer ljudi dođu da vide velikog rivala. Svi hoće da budu tu protiv Celtica a neće niko protiv Radnika. 80% gledalaca na Koševu nije znalo nijednog igrača Celtica al ime ih je privuklo, jbg, velik je klub u pitanju. Protiv BATEa bi i na Koševu bila ona posjeta iz Zenice, možda dvije milje više. Ne bismo imali preko 11-12 hiljada sigurno jer nije atraktivan protivnik.
Generalno, koliko ima navijaca/simpatizera po sezoni koji prvi put dodju na utakmicu Sarajeva? Vjerujemda ih nema nikako( ne racunam djecu do 10-15 godina)...
Svi smo na neki nacin odgovorni za losu posjetu.
Al opet, sta znaci losa posjeta u nasoj ligi. 4-5k i nije losa. Koliko god mi zeljeli nesta vise i bolje.
Kad se završava glasanjeMortemHz je napisao/la:Anketa sva gori značinikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51
ISTINA ZA VEDRANA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad se urade zemljani radovi na stadionuLecler je napisao/la:Kad se završava glasanjeMortemHz je napisao/la:Anketa sva gori značinikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi ostali na gostovanja ne idemo, ako moramo ici autobusom.Sjeverjecudo je napisao/la:Da zadnju godinu - dvije,a prije toga je bio ubjedljivo najposjecenija tribina i kuci i u gostima,a i sad je je sjever najbrojniji sto se tice gostovanja,sem mozda jednom -dvaput godisnje kad je neka ,,invazija" pa dodje puno sezonaca,I ne treba pisat ovdje nego se spremiti i pravac stadion.Evander je napisao/la:E sjever je podici nece sigurno, niti je kad.Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj stariji ce podici posjetu,a 70 % ljudi na tribinama su omladina od 10 do 30-35 godina
Sorry, to sam davno prerastao, da mi das 500KM po utakmice, ne bi me mogao ubaciti u taj autobus.
Svaka vama cast, nemam nista protiv, ali nije za mene.
Odem sa vremena na vrijeme na utakmicu, gdje mogu kao covjek otici autom.
A to da je sjever ikad bio najposjecenija tribina, ajde malo budi realan
Posjeta ce biti veca kad uslovi i atmosfera na stadionu budu bolji. Sve mimo toga, mlacenje je prazne slame.
Vidjet ces kad skretnicari natkriju istok, koliko ce im se podici posjeta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako ćeš iskreno kad ja odlučim.Lecler je napisao/la:Kad se završava glasanjeMortemHz je napisao/la:Anketa sva gori značinikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo da hoće kamen temeljac položiti,gurali bi svi živi da se to pokrene i aBd završi.FrancescoTotti je napisao/la:Kad se urade zemljani radovi na stadionuLecler je napisao/la:Kad se završava glasanjeMortemHz je napisao/la:Anketa sva gori značinikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne daj se Otoko! 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Šišić, Ahmetović
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja bih za hadzice glasao da imaLecler je napisao/la:Kad se završava glasanjeMortemHz je napisao/la:Anketa sva gori značinikada ni približno zanimljiviju nismo imali. Mislim da će se Koševo još malo odvojiti kada bude još glasova ali u principu neće biti ogromne razlike.
55/50/51
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Lijepo je vidjeti da je tu Ahmetović idemo SarajevoLaznjak je napisao/la:Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Šišić, Ahmetović
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Jet2Holiday, Napapijri i 10 gostiju.