FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Izgleda da nam je Braco bio u posjeti kod logopeda, izbacio je iz rječnika ono iritantno ehm, ahm, ähm.
Exstra je to sto su napravili dolaskom Cotinha,bravo uprava napokon dobar potez.
Nakon visemjesecnog pljuvanja treba bit covjek pa napisati i koju rijec hvale.
VOLIM BAYERN
-
Deminutive
- Kontakt:
ja ne gledam ovo ljeto koliko naredno, Havertz, Werner, još Sane? Ova godina je ono, daj izgurati. Al kad skontaš, 13 miliona ukupno za po godinu Perisica i Coutinha i nije loše, ok ima tu i plata. ali ok. odbranu smo zgusnuli fino, naredne godine navedena ekipa i idemo
Normalno kad je Rumeni vodio pregovore, a Hasanu osmijeh od uha do uha kao da ga je on doveoisakovich je napisao/la:Exstra je to sto su napravili dolaskom Cotinha,bravo uprava napokon dobar potez.
Za sve koji kritikuju našu akademiju i mlade: FC Bayern II je jedini rezervni/amaterski tim jednog Bundesligaša koji igra treću ligu u njemačkoj. To je jedna divizija razlike od Bundeslige. Znači problem nije u talentima, nego očigledno nema niko da afirmiše te igrače kad doguraju do prvog tima.
Samo da ne bi bilo kod nas sa desetkom ko u Unitedu sa sedmicomS-Y-L-A-R je napisao/la:Robben![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Coutinho za godinu dana:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema to kod nas. Mi kad grohnemo, grohne komplet ekipa.harden je napisao/la:Samo da ne bi bilo kod nas sa desetkom ko u Unitedu sa sedmicomS-Y-L-A-R je napisao/la:Robben![]()
![]()
P.S. Vuk avatar mijenja, ali Bracu nikad.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
jedina zamjerka za Coutinha za sad su mu ovi vještački zubi
- Sarrifufna
uradio do cetvorke samocoelho41 je napisao/la:jedina zamjerka za Coutinha za sad su mu ovi vještački zubi
pocasni precjednik @ FK Formula
Ostatak ce kad dodje na urlaub sljedece godineSarrifufna je napisao/la:uradio do cetvorke samocoelho41 je napisao/la:jedina zamjerka za Coutinha za sad su mu ovi vještački zubi
Ribery ce najvjerovatnije u Fiorentinu. Sretno Franck, nadam se bez ozljeda sezona. Cudno ce izgledati u drugom dresu
To ti je kad si kum sa Firminomcoelho41 je napisao/la:jedina zamjerka za Coutinha za sad su mu ovi vještački zubi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mora da je bila neka akcija jeftinih zuba u Liverpoolu, i Kloppo je nabacio.
Kad već pitašsljivo je napisao/la:Mora da je bila neka akcija jeftinih zuba u Liverpoolu, i Kloppo je nabacio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
očigledno ih je sve nagovorio na najskuplju i najsvjetliju varijantu
- Sarrifufna
-
korisnik32
- Kontakt:
Pojavila se informacija da je Bayern ponudio Ribery-u ugovor na godinu dana, sad ne znam da li je patka ili nije
Moguća su i ne iznenađuju svakojaka ludila od uprave i struke pa tako i ovo. Bolje bi im bilo da traže bekap napadača, jer ako se Lewa preforsira ili povrijedi komotno ključ u bravu.korisnik32 je napisao/la:Pojavila se informacija da je Bayern ponudio Ribery-u ugovor na godinu dana, sad ne znam da li je patka ili nije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.