Eh sad sama utakmica. Mislim da nisu znali gdje se nalaze tamo do 60e min i do onog drugog gola Martiala. Do tada je bilo toliko loša predstava veznog reda i pojedinaca da je bilo mučno za gledati u nekim momentima. Pogba i Martial neka ljube kopačke četvorci nazad i Davidu jer su momci zaustavili sve živo šta su ovi us.rali. Bilo je tu grešaka i ostalih, ali ova dvojica za ne povjerovati. Ne vjerujem da su imali puno lošijih predstava od ove, a da su uspjeli skupiti gol.i 2 asistencije. Ja se iskreno nadam da neće ponoviti prvih 60 min utakmice i da će u nastavku biti među najboljim.pojedincima, a to su u ono malo vremena pokazali da mogu biti. Rasha bih pohvalio dosta, ispočetka i on izgubljen malo, ali kasnije ponajbolji još onakav drugi gol - bravo majstore. Dok su naprijed bili.pogubljeni, odbrana odigrala za 20ku, ne za 10ku. Lindelof, AWB, Harry, pa Shaw. Ovim redoslijedom po meni. Iako je nebitno jer su svi strašni bili, jedini Shaw na momente plivao, ali dobro je to. Oba pojačanja stvarno vrhunska. Tek sada imam osjećaj kako je defanziva konačno sređena i da imamo 4 igrača na koje se možemo oslonuti. Lindelof sa Harryem strašan. Danas meni najbolji od njih. Da ne zaboravim i Davida. Ponovo je to onaj sigurni De Gea koji brani sve one opasne šuteve što odbrana ne stigne izblokirati. Klasa jednostavno.
Ispisao sam se dosta, ali sam.ostao dužan nakon duže pasivnosti.