meecko je napisao/la:shevchet je napisao/la:meecko je napisao/la:Maldini je neko koga kada spominješ, molim te, boldiraj ime. Ima je ponude od svih većih ekipa, ali nije išao jer je rossonero. Uz to kada je izgubio na brzini, prešao je na stopera i sa Nestom činio jedan od najboljih tandema. Uz to je redovno bio reprezentativac Italije, kada je to bila sila svjetskog ranga. Ali ti znaš najbolje, apliciraj na posao pošto ovi pojma nemaju, možda nam krene nabolje. Pošalji CV u klub, probaj ništa te ne košta
Druže, jel' treba nacrtati šta sam htio reći?
Jel' misliš da je npr. otišao u Real, bi li ikad imao tamo status kao jedan Raul ili sl njemu ?!?
Znači
ne pričam čovječe o Maldinijevim igračkim kvalitetama, nego o statusu kakav je uživao u Milanu!
Ja mislim da ste vi pojedicni ovdje čisto da se prepucavate, izvlačite neke rečenice koje uopšte nisu ni napisane ni rečene...
Da si bar druže pročitao cijeli post, pa shvatio poentu cijelog kilometarskog posta.
Ali ne, lakše se hraniti nekakvim ovakvim prozivanjima, za nešto što nije ni rečeno.
Pročitaj još jednom, možda ovaj put shvatiš!
I opet na kraju, neki jadan pokušaj provokacije, niti ću ja aplicirati za posao, niti ćeš ti ikada shvatiti o čemu ja pričam!
Možda da nacrtam, jer očito ili ne razumiješ ili nećeš da da razumiješ.
Mislim da je i jedno i drugo pomalo...
Živi eto u iluziji da Boban i Maldini znaju šta rade, nije zabranjeno ni kažnjivo!
Aj malo se skuliraj i pročitaj svoje postove. Maldini da nije bio igračina niti bi ikad igrao u tadašnjem Milanu, niti bi postao legenda. Da je otišao u Real mogao je isto postati, kao što je to postao Zidane.
Kakav će biti sportski direktor vidjeti ću na kraju sezone, ako toliko ostane i ne smijene ga prije. Isto je i sa svim drugim igračima/legendama kluba, ako su bili dobri igrači ne znači da će biti dobri treneri ili šta već . A ti živ bio malo nas popusti, nije bilo ovoliko ličnih prepucavanja dok nisi došao na pdf. Nemoj misliti da te nešto mrzim, ništa lično, ali sam alergičan na pametovanja. Ako pogriješim ja ću to prvi priznati.
Jel' ti druže trollaš, ili ne čitaš postove?
GDJE PRIČAM JA O MALDINIJEVIM IGRAČKIM KVALITETAMA ?!?
Pričam čovječe da on i Boban nisu za ovog posla, jel trebam nacrtati, ja stvarno više ne znam ?!?!?
Nije bilo prepucavanja, jer ovi ljudi isto koji nešto znaju, neće ljudi da se upuštaju u takve besmislene rasprave i da objašnjavaju pojedincima, koji se u fudbal razumiju kao Mara u kriv qrac!
A ono najbitnije, došao neko ko itekako zna o čemu priča, pa vidiš da čovjek zna Milan u dušu i šta je najlakše, pokušati probati blatiti i pljuvati svaki njegov post!!
Vjeruj mi, svako od normalnih momaka, dosad je vidio o čemu se ovdje radi, ali nije ni bitno...
Kad sam se ja kačio na vaše postove?!
NIKAD ili skoro nikad, jer nema svrhe da se kačim, zašto bih koga prozivao svako malo?!
To valjda dovoljno govori i o meni, a Bgm još više o vama!