FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krste kapa dole za sve. Odmah sam znao da cemo mi imati problem za Crepulju i Kapica... Igrace poput Stanojevica je lakse naci nego znalce... Tacno je Crepulja znao stati na loptu veceras smo bas previse nabijali... Mustafic i Andrej sto se forsiraju ok ali ... Sve u svemu pobjeda je bitna. P.S. Husrefe ebo te Sisic tvoj haver... Ono sto on radi moze i Cruz siguran sam !
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zilavo, nepovezano. Ali mozemo i jednom biti losi.
Odmaraj ih sad, Benjo je gotov bio..
Odmaraj ih sad, Benjo je gotov bio..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Boga mi pravo je dobar.Kaunas je napisao/la:Mostarski Dybalaemir79 je napisao/la:Treba zaganjati onog Pecu, mali je zvrk sa loptom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam da Šišić više neće zaigrati. Moramo bolje rješenje imati koliko god povreda bilo. Pa ako ništa probati sa Kruzom, po meni Šišić ništa u igri ne donosi.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Od onog Kallasijevog gola u gostima utakmice sa ovim majmunima nam kroje sudbinu.
Istorija se ponavlja i pišu je pobjednici
Žižoviću puši racku mamu ti yebem.
Pravi debil yebo mu Baka pakaš materin.
Istorija se ponavlja i pišu je pobjednici
Žižoviću puši racku mamu ti yebem.
Pravi debil yebo mu Baka pakaš materin.
Prosli evropu neokrznuti, bez 6 prvotimaca i jos 3-4 koja su bili povrijedjeni... ne moze bolje!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ufff kako draga i vazna pobjeda, igru brisi rezultat pisi.
Nedostatak igraca, umor, losa sredina sve je to uzrok losoj igri veceras, nadam se da cemo se do subote malo presabrati i oporaviti.
Nedostatak igraca, umor, losa sredina sve je to uzrok losoj igri veceras, nadam se da cemo se do subote malo presabrati i oporaviti.
Pobjednički mentalitet. Nešto što nam je prije nedostajalo. Ovo su najdraže pobjede! Žižoviću, tokmače!
Jbg veliki pobjedjuju i kas lose igraju. Brate ostace nam samo tri igraca na kraju sta je ovo hahah. Nema sta bravo bravo bravo.....
Velez ce biti najgori do sad, moramo pregurat...
Vladana ako damo ispod 5 miliona bruka nad brukama....
Velez ce biti najgori do sad, moramo pregurat...
Vladana ako damo ispod 5 miliona bruka nad brukama....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nikad vise na Istok na utakmicu **** te grob kakvih mentola ima, vodite djecu na Sjever, bolje da budu huligani nego debilčine.
3 bobe su najbitnije. I zalibo me za igru. Igrali su protiv BATEa sa 120%, ovo večeras je odlično. Sad protiv Velež imaju vremena da se odmore koliko toliko. Samo da se povrede saniraju. Al se Lazić trudio da dobije žuti 
A Radnik
Odron od ekipe. Fuj kako su odvratni. Prava ona seoska ekipa bez imalo obraza. Ispali daBogda na kraju sezone.

A Radnik

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo dva momka u igri za dres, svi narandzasti mogu osvojit majicu iz fan shopa jos uvijek

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
OGROOOOMNA 3 boda! Utakmica kakvu sam i očekivao i strahovao. Na kraju odlično završilo. Šišić nema šta tražiti u Sarajevu, ni kao zamjena. Nevjerovatno neinteligentan igrač, žali Bože onakve brzine. Nadam se Rahmanovom povratku, da ova sredina malo dođe sebi, jer ovako bez trojice glavnih ne može još dugo. I na kraju se nayebem Žižoniju svega ženskog u family.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Velez ce takođe biti jako teska utakmica. Pratio sam ih skoro svaku i strasno dobro igraju, iako rezultat to ne govori. Recimo Zrinjskog su totalno naigrali i propisno se ispromasivali, jos sebi do sad nikad viđen autogol zabise.
Sad ekipu dobro odmoriti i preuzeti prvo mjesto.
Sad ekipu dobro odmoriti i preuzeti prvo mjesto.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kako bi volio da Zeljo ovog Zizovica postavi za trenera, pa da im opet tricu uvalimo, tacno bi umro od sreće majke mi
Vakat je za jednu prijateljsku sa protivnikom po mjeri:
https://www.transfermarkt.com/jesus-hos ... rein/70967
Svaka cast momcima!
https://www.transfermarkt.com/jesus-hos ... rein/70967
Svaka cast momcima!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kova je najviše zaslužan za ova tri boda.
Pobjednički mentalitet, naguzove al slađe je ovako na kraju
Pobjednički mentalitet, naguzove al slađe je ovako na kraju

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ocekivano teska tekma, Radnjik hinjski sjeckao igru i cekao svoju priliku. Zizovicu j.ebem sve, bjednik se okrece na zapad nesto provocira. Nasi umorni, ali imaju htjenja.
Tri bobe idemo dalje.
Tri bobe idemo dalje.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Sad gledam na areni CZ dovela nekog Romea iz Arisa 2 miliona odšteta pih. Za iskorak mora se jacati tim svake godine, mora se ulagati. Ovo je odlicno sto FKS radi al moramo još jacati i vise ulagati, bit ce bolje i akademiji ako napravimo iskorak u europi.
Bravo momci
Serbecic je stroj j.ebeni

Serbecic je stroj j.ebeni

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, johntravolta123, makron, Morpheus, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, riki46, rimljanin90, THEC i 55 gostiju.