Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
volio bih da živim u Sarajevu tokom SFF i da mi neko servira blud, nemoral, alkohol i sex
Tuborg party tramvaj, pokretna haramina na šinama, pitam se samo ko vozi onocoelho41 je napisao/la:volio bih da živim u Sarajevu tokom SFF i da mi neko servira blud, nemoral, alkohol i sex
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
dodji u Vares, sve to mozes imat za 40KM, utorkom u podne cak
pocasni precjednik @ FK Formula
ma bio sam u Kalesiji, al nedostaje mi nešto...malo otmjenosti
otkako su živinice postale grad, jedino sam primjetio da su stavili tablu grad živinice gdje god su mogli, to me podsjeća na one bendove što se osnuju, al ne znaju svira i nemaju probe, al imaju fejsbuk stranicu da raja vidi da su bendASD je napisao/la:Pa zvanično si dio grada, od skora. Jel može otmjenije?coelho41 je napisao/la:ma bio sam u Kalesiji, al nedostaje mi nešto...malo otmjenosti
- ASD
- Kontakt:
BTK, sad to trebaš koristiti, kad prilaziš curama svakom prilikom naglasiti da dolaziš iz GRADA Živinica.coelho41 je napisao/la:otkako su živinice postale grad, jedino sam primjetio da su stavili tablu grad živinice gdje god su mogli, to me podsjeća na one bendove što se osnuju, al ne znaju svira i nemaju probe, al imaju fejsbuk stranicu da raja vidi da su bendASD je napisao/la:Pa zvanično si dio grada, od skora. Jel može otmjenije?coelho41 je napisao/la:ma bio sam u Kalesiji, al nedostaje mi nešto...malo otmjenosti
i srebrenik je grad sad a ne vidim tablju još
ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
Moj je brat sa jaranom osnovao takav "bend" dok su išli u srednju, lagali raji da su predgrupa nekom poznatom bendu ne znam sad napamet kojem u nekom klubu, prodavali ulaznice brucošima uzeli im keš i tad nekad maturirali nisu ni vidjeli te kloceve više. Baš je go.vno, ne znam na koga je takav.coelho41 je napisao/la:otkako su živinice postale grad, jedino sam primjetio da su stavili tablu grad živinice gdje god su mogli, to me podsjeća na one bendove što se osnuju, al ne znaju svira i nemaju probe, al imaju fejsbuk stranicu da raja vidi da su bendASD je napisao/la:Pa zvanično si dio grada, od skora. Jel može otmjenije?coelho41 je napisao/la:ma bio sam u Kalesiji, al nedostaje mi nešto...malo otmjenosti
- ASD
- Kontakt:
Da ti nije Safet Softić brat?Osim13 je napisao/la: Moj je brat sa jaranom osnovao takav "bend" dok su išli u srednju, lagali raji da su predgrupa nekom poznatom bendu ne znam sad napamet kojem u nekom klubu, prodavali ulaznice brucošima uzeli im keš i tad nekad maturirali nisu ni vidjeli te kloceve više. Baš je go.vno, ne znam na koga je takav.
Razrađivo je taktiku krađe glasova na kongresu sdaASD je napisao/la:Da ti nije Safet Softić brat?Osim13 je napisao/la: Moj je brat sa jaranom osnovao takav "bend" dok su išli u srednju, lagali raji da su predgrupa nekom poznatom bendu ne znam sad napamet kojem u nekom klubu, prodavali ulaznice brucošima uzeli im keš i tad nekad maturirali nisu ni vidjeli te kloceve više. Baš je go.vno, ne znam na koga je takav.
procitaj mi slova s avataracoelho41 je napisao/la:ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
nije važno odakle si, sve dok znadeš kuda putuješVarg je napisao/la:procitaj mi slova s avataracoelho41 je napisao/la:ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
Dubrave ili Vukovije (prije ovo prvo, oni su bas na tromedji)?coelho41 je napisao/la:ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
aerodrom nije u vukovijama
- ArtVandelay
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Tuborg party tramvaj, pokretna haramina na šinama, pitam se samo ko vozi onocoelho41 je napisao/la:volio bih da živim u Sarajevu tokom SFF i da mi neko servira blud, nemoral, alkohol i sex
I kazu Teheran...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Ehh, da je vise takvih naselja Bosna bi sad bila do Dunava a ne do Drine.Ghuraba je napisao/la:Dubrave ili Vukovije (prije ovo prvo, oni su bas na tromedji)?coelho41 je napisao/la:ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.