Dobro, svaka cast. A sto se onda sad pozivati na nekin komsiluk, neki duh, neko ujedinjene? Po vasem treba kad je nama tesko da vas trpimo, jer se onda od vas ne moze zivjeti, teror zesci. A kad je vama tesko, da vam mi kao u smislu kazemo, "zelimo vam svu srecu svijeta, da sto prije izadjete iz krize" itd. Licno vam zelim svu srecu u, kao sto sam rekao, 15-oj ligi Turbekistana.E=mc2 je napisao/la:Mandrak nađi mi bar jednog manijaka koji bi navijao za Sarajevo u zadnjem kolu, kolu koje odlučuje hoće li taj klub postati šampion ili ne. Vidiš, mi smo dva rivalska kluba iz istog grada i normalno je to da ne bi navijali za rivalski klub u utakmici gdje može da postane šampion, zar ne? Da je tada Željezničar postao prvak vjerovatno bi bilo šampionsko slavlje, prcanje koje se ne bi moglo izbjeći od vaše strane itd... Ista situacija bi bila da se desilo obrnuto.
Ovo što sam napisao shvatit će samo oni ljudi koji su upoznati sa rivalitetima klubova koji dolaze is istog grada.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- sarajlija89
- Kontakt:
kako vam ne dosadi ba...al stvarno
evo ja cu malo o sutrasnjoj tekmi..s obzirom na sve upitno je kako sutra mozemo odigrat,nema navijaca,neam uprave...tesko je ocekivat nesto pod tim okolnostima i u situaciji gdje nam je potreban rezultat...al mozda nas i obraduju..konacno rekao bih...
samo hrabro nek igraju pa sta bude...
evo ja cu malo o sutrasnjoj tekmi..s obzirom na sve upitno je kako sutra mozemo odigrat,nema navijaca,neam uprave...tesko je ocekivat nesto pod tim okolnostima i u situaciji gdje nam je potreban rezultat...al mozda nas i obraduju..konacno rekao bih...
samo hrabro nek igraju pa sta bude...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedno jednostavno pitanje: Što bi željovci njima želili neku srecu i uspjeh, kad oni to nama nikad nisu radili vec naprotiv slavili su naše poraze...pa nema nikakve logike.
Smaraš!Ja nisam navijao za leotar niti slavio poraz Želje ,ja samo volim svoj klub i taj dan sam slavio pobjedu mog tima da smo izgubili bio bi tužan, prema tome haj sad razligu daviš brate dosadan si. Možeš pod ruku sa onima što su slavili pobjedu Leotara ili poraz Želje a pustite normalan narod na miru više.Mandrak je napisao/la:Maloprije si pisao patetiku, evo citat:E=mc2 je napisao/la:Mandrak nađi mi bar jednog manijaka koji bi navijao za Sarajevo u zadnjem kolu, kolu koje odlučuje hoće li taj klub postati šampion ili ne. Vidiš, mi smo dva rivalska kluba iz istog grada i normalno je to da ne bi navijali za rivalski klub u utakmici gdje može da postane šampion, zar ne? Da je tada Željezničar postao prvak vjerovatno bi bilo šampionsko slavlje, prcanje koje se ne bi moglo izbjeći od vaše strane itd... Ista situacija bi bila da se desilo obrnuto.
Ovo što sam napisao shvatit će samo oni ljudi koji su upoznati sa rivalitetima klubova koji dolaze is istog grada.
"Jednostavno vam je vokri što postoje ljudi u vašoj navijačkoj grupi koji nam žele sutra sreću protiv onih iz lištice. Iste one lištice koja je ubila našeg sarajliju iz našeg grada u kojem živimo svi zajedno. Eto sutra će na strani onih koji mrze sve što dolazi iz grada Sarajeva biti nikad_izvini, navijat će svim srcem a kako vidim nije jedini."
A navijali ste i slavili poraz protiv Leotara, istih onih koji su 4 godine davili i uništavali ovaj grad. Zauzeli ste tad njihovu stranu, stali na njihovu stranu,proslavili njihovu pobjedu za titulu/a naš poraz...sve je fino i OK... i sad bi da morališeš i spocitavas manijacima koji ce sutra navijati za Široki.
E pa to je dvolicno i licemjerno.
Sarajevo ljubavi moja!
Dajte ljudi, beze ova prepucavanja. Siguran sam da niko nije toliko zlonamjeran i da niko nikom ne želi neku nesreću, bar što se tiče odnosa želje i sarajeva.
Nego de vi recite jel se spominju neka nova imena za upravu i ove upražnjenje funkcije?
Nego de vi recite jel se spominju neka nova imena za upravu i ove upražnjenje funkcije?
sviju me glava zaboli a nisam procitao mozda 3 posta na temi..... JESTE LI VI NORMALNI .....normalno da necu navijati za zelju protiv nikoga ali necu navijati ni protiv njih sigurno,jbt bio sam na kosevu sa jukastlom,lilestremom,gledao ih u evropi i srce mi puno bilo kada su mlatnuli lilestroem gore... naravno da mi nije drago kada uzmu titulu jer moram onda slusati podjebavanja,al u PM sta se sad druga strana pravi kao oni se nisu osjecali lijepo kada je sarajevo mlatnulo genka,ili helsinborga itd....??? a nije im bilo krivo 2007 gledati slavlje ttitule??
to je rivalitet...nevolimo se ali se i ne MRZIMO ...ocito su dosli novi klinci puni ociju beogradskog derbija pa to i ovdje prenose na ulice,nekontaju da grad nije podjeljen,da u svakoj ulici ima pola-pola,negdje manje negdje vise...i glume neke ULTRA EKSTRA,A NISU PROSLI NI POLA KOLIKO SAM JA ILI VECINA MOJE RAJE....neznaju sta je ljubav prema klubu,al znaju sta je mrznja prema navijacima..i ovo se odnos i na OVU I ONU stranu ....
sto se tice kluba,jasno se vidi da se politika upetljala,i meni je tesko priznati ali ako ovi ljudi ostanu u klubu,koji su uspjeli otjerati ovu upravu na dcelu sa ZALIZANIM onda smo spremni za sudbinu OLIMPIJE i 3 lige.....
to je rivalitet...nevolimo se ali se i ne MRZIMO ...ocito su dosli novi klinci puni ociju beogradskog derbija pa to i ovdje prenose na ulice,nekontaju da grad nije podjeljen,da u svakoj ulici ima pola-pola,negdje manje negdje vise...i glume neke ULTRA EKSTRA,A NISU PROSLI NI POLA KOLIKO SAM JA ILI VECINA MOJE RAJE....neznaju sta je ljubav prema klubu,al znaju sta je mrznja prema navijacima..i ovo se odnos i na OVU I ONU stranu ....
sto se tice kluba,jasno se vidi da se politika upetljala,i meni je tesko priznati ali ako ovi ljudi ostanu u klubu,koji su uspjeli otjerati ovu upravu na dcelu sa ZALIZANIM onda smo spremni za sudbinu OLIMPIJE i 3 lige.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
.....podrska hordama....mi smo u istom s.r.a.nj.u.....politika jednom mora da izadje iz klubova i sporta uopste a kako vidim i kod vas su politicki "strucnjaci" prepreka do uspjeha.....
Nema vise :P
Fudbalski klub Sarajevo potresa velika kriza. Zijad Blekić dao je ostavku na mjessto predsjednika kluba, a njegovim putem krenuli su i članovi UO Vlastimir Mijović i Mustafa Dučić, te direktor Adi Džemidžić i direktor marketinga Rešid Muratović.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
U razgovoru za naš portal sada već bivši direktor Sarajeva Adi Džemidžić otkrio je razloge odlaska i kao glavne i odgovorne za tešku situaciju u klubu imenovao je Mirsada Alihodžića i Nihada Baljka.
Generalni sekretar Mirsad Alihodžić odgovorio je na optužbe.
"Smiješno je da me optužuju ljudi koji su najodgovorniji za rad kluba u posljednjih pola godine. Uspjeli su u kratkom periodu nanijeti štete klubu kao niko prije". rekao je za San Mirsad Alihodžić, te dodao:
"Uprava na čelu sa predsjednikom Zijadom Blekićem ostavila je sada klub na cjedilu. Pobjegli su od odgovornosti, jer nisu bili sposobni voditi klub kao što je Sarajevo. Dug od 600.000 KM me uopšte ne iznenađuje jer nisu bili u stanju napraviti ni jedan marketinški ugovor. Blekić je obećavao kule i gradove, a nije donio marke u klub. Moramo što prije organizovati vanrednu Skupštinu kluba na kojoj ćemo izabrati novo rukovodstvo koje će, nadam se, početi vraćati klub na stare staze slave."
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
U razgovoru za naš portal sada već bivši direktor Sarajeva Adi Džemidžić otkrio je razloge odlaska i kao glavne i odgovorne za tešku situaciju u klubu imenovao je Mirsada Alihodžića i Nihada Baljka.
Generalni sekretar Mirsad Alihodžić odgovorio je na optužbe.
"Smiješno je da me optužuju ljudi koji su najodgovorniji za rad kluba u posljednjih pola godine. Uspjeli su u kratkom periodu nanijeti štete klubu kao niko prije". rekao je za San Mirsad Alihodžić, te dodao:
"Uprava na čelu sa predsjednikom Zijadom Blekićem ostavila je sada klub na cjedilu. Pobjegli su od odgovornosti, jer nisu bili sposobni voditi klub kao što je Sarajevo. Dug od 600.000 KM me uopšte ne iznenađuje jer nisu bili u stanju napraviti ni jedan marketinški ugovor. Blekić je obećavao kule i gradove, a nije donio marke u klub. Moramo što prije organizovati vanrednu Skupštinu kluba na kojoj ćemo izabrati novo rukovodstvo koje će, nadam se, početi vraćati klub na stare staze slave."
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nadam se da cemo dobiti info i izjavu Zije,ne moze tek tako otici bez ijedne rijeci o ovome 
pa imas je na sport centrujunioR je napisao/la:Nadam se da cemo dobiti info i izjavu Zije,ne moze tek tako otici bez ijedne rijeci o ovome
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
i na kraju kada je objasnio KAKVA **** sjede u FKS ,citaj bivse "legende" porodice im se sjetim kompletne,
veliki covjek kaze
Molim vas, želim da uputim još jednom izvinjenje svim navijačima FK Željezničar zbog mojih riječi. Još jednom ponavljam, one nisu bile namijenjene navijačima Plavih. Riječi koje sam izrekao u revoltu su bile namijenjene ljudima iz Uprave FK Željezničar, jer su "ciganisali" prilikom dogovora oko derbija", poručio je Blekić.
veliki covjek kaze
Molim vas, želim da uputim još jednom izvinjenje svim navijačima FK Željezničar zbog mojih riječi. Još jednom ponavljam, one nisu bile namijenjene navijačima Plavih. Riječi koje sam izrekao u revoltu su bile namijenjene ljudima iz Uprave FK Željezničar, jer su "ciganisali" prilikom dogovora oko derbija", poručio je Blekić.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nema se on nama sta izvinjavat,srat pa kasnije lizat makar kod mene ne pali. Napustio vas a toliko ste mu ljubavi davali 
...nisu mogli da te ugase!!!
Citam sad izjavu...sto jest,jest..GOSPODIN OSTAJE GOSPODIN!!!
nema se on sta TEBI izvinjavati,jer onaj ko nezna citati i primiti izvinjenje,taj nije COVJEKchichak je napisao/la:Nema se on nama sta izvinjavat,srat pa kasnije lizat makar kod mene ne pali. Napustio vas a toliko ste mu ljubavi davali
ja ne mogu da skontam sta je blekic konto je li da preuzme sve sto valja u sarajevu a to je respektabilna istorija a da dugove neko drugi vraca ako je zelio cist racun trebao je platiti tri miliona i mirna bosna a sve sto je unio u klub je reprogamirani 400000 km naravno sa kamatama
Da li sam covjek ili nisam o tome bi se dalo raspravljati,i nije se meni licno izvinuo ali jeste kao pripadniku navijaca Zelje,sto nije trebao opet kazem srat pa lizat...uglavnom ne treba se sa njim više zamarati on je dio proslosti,zar ne divovijohnnyHZ je napisao/la:nema se on sta TEBI izvinjavati,jer onaj ko nezna citati i primiti izvinjenje,taj nije COVJEKchichak je napisao/la:Nema se on nama sta izvinjavat,srat pa kasnije lizat makar kod mene ne pali. Napustio vas a toliko ste mu ljubavi davali
maaa ubise nas "legende"kluba pa ponasaju se ko kakve age,begovi,kao da su neki kraljevi drze klub kao svojinu mars svima ba pa zive decenijama od kluba citave porodice mame im see najebemmm
FK SARAJEVO.
ajde idi na svoju temu pa dosadzuj ba ne peglaj vise prvo svi na forumu peglate za izvinjenje kad se GOSPODIN izvinuo sad nesto seres aa to ti prihvatas il ne prihvatas blekicu vala nista ne znaci sigurnochichak je napisao/la:Da li sam covjek ili nisam o tome bi se dalo raspravljati,i nije se meni licno izvinuo ali jeste kao pripadniku navijaca Zelje,sto nije trebao opet kazem srat pa lizat...uglavnom ne treba se sa njim više zamarati on je dio proslosti,zar ne divovijohnnyHZ je napisao/la:nema se on sta TEBI izvinjavati,jer onaj ko nezna citati i primiti izvinjenje,taj nije COVJEKchichak je napisao/la:Nema se on nama sta izvinjavat,srat pa kasnije lizat makar kod mene ne pali. Napustio vas a toliko ste mu ljubavi davali
FK SARAJEVO.
U svakom slucaju bice on uz vas,moze vam biti vodja na sjevernoj tribini a cuo sam da ima i sluha za trube,tako da...
prijatan dan i nastavak takmicenja u ovoj nasoj PREMIER ligi.
hvala komsija sretno i vama u Banja Luci pa nek bolji pobjedi heheheDino_TM je napisao/la:Sretno danas, nadam se da cete izbaciti ona go.vna.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.