Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 14 apr 2009, 05:03

O ja lopte i konte :roll:
Kako sami fudbaleri rekose takticki je bilo krenuti odmah u napad i zabiti gol dva.Sto se i desilo.
ne razumijem kako mozes govoriti o defanzivnom hepeku protiv Belgije.Igrali smo sa dva spica.pa necemo 15 spiceva metnuti.To sto je na kraju bilo povlacenje nije zbog trenera nego kako fudbaleri sami rekose nesvijesno smo se povukli nazad.Znaci nije do selektora nego do psihe igraca.
Uostalom ni Spanija koja tri godine nije izgubila ne razvaljuje protivnika a protiv bas belgije i prezadnju protiv Turske vile ih nosale.Medzutim pobijede se pisu.
Govoris da nije bilo dzeke.Pa 99% ljudi su bili da se Dzeko metne na klupu poslije meca protiv Spanije.
I svi su Ciri zamijerali sto ga toliko forsira-prema tome prica da nije bilo dzeke ono malo.Treba razmisliti ko je Dzeku forsirao dok je ,,rulja,,trazila skalp :evil:
E jos jedno non stop ponavlajs taktiku Spanija i turska i nase poraze.
Covijek je uocio gresku da tako ne ide.U genku je stavio dva klasicna spica.Pa koji klinac se vise trazi dlaka u jajetu.
Ebo Ciru kao covijeka i patriotu ali kad se tehnicari i znalci nadzu pametovati i u pobijedama onda stvarno.
Prvo ste vikali nije armenija i estonija prava mijera.onda Slovenija ma to je prijateljska.Opet dva susreta protiv Belgije slucajno jelde.
Mislim treba razdvojiti kruske i jabuke i sagledati situaciju.BIH je bila krnjava da krnjavija ne moze biti u mecu protiv belgije.Pola povrijedzeno,pola ih rovitih i jedan od najvaznijih koji ni kluba nije imao.
Koliko ih je pametovalo gdje ces spahu kad ima jednu utakmicu pet mijeseci odigranu.Gdje ces Bajramovica stavljati pola sata u igru kad nije prije toga godinu i po dana igrao.Medzutim ti igraci su bili od kapitalnog znacaja.
Vikalo se gdje su Jahic i Pandzaa a sad svi su stali u ekipu.Golmana su izvadili iz pitaj boga odakle a cuo si ljude u Zenici.
Ti si lopta tip koji ce kritikovati i kad bi osvojili prvenstvo svijeta.
Moras odvaditi stvari drugo je covijeka ne podnositi ali drugo je i pogledati ostale cinjenice.
Ja Vidica zbog par puta dizanja tri prsta a i onako prirodno nemogu ocima :lol: .Ali sam bi sebe pljunuo kad bi rekao da je los stoper.
Prema tome odvadi malo loptac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 apr 2009, 05:09

csh je napisao/la:
denimb je napisao/la:to je jedno 3-4 igrac kojeg ciro najavljuje kao pojacanje a da nema pravo nastupa za nas :lol:

jos kad vidim onu izjavu o posjeti zapada sa perikom (kao bio sam ja ali niste me prepoznali) dođe mi da zaplacem, pa nismo ni mi tolike ovce :roll:
ovdje se slazem sa tobom,ja se samo pitam odakle ih vadi,i mislim da selektor mora biti oprezniji i ozbiljniji jer ovo je preslo u zajebanciju!
Ne vadi ih selektor Prosviro vec njegov "portparol" i korumpirani smrad sinan sinanovic iz San-a,i njemu slicni "novinari",koji su placeni od lesinara iz saveza da "pucaju" ovake price,tako ismijavaju nas obicne smrtnike i smatraju nas svima kao ovcama....

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 apr 2009, 05:13

CheGuevara je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Važno da mjesta u Repci nemaju

Martinović.. Ramović..

A imaju Supić .. Mitrović ..

Vazno da on gleda Kuduzovića ..

A negleda Smajića ..
Sta ce sa Smajica? on je vec prodan, Kuduzovic nije..nista protiv momka, poznajem ga licno, ali vjerovatno ce dobiti poziv zato sto je ga onaj Cirin pajdo sto organizuje koncerte i manefistacije preporucio.
Ako mozes da mi kazes ko je taj njegov pajdo koji organizuje koncerte i slicno?Unaprijed hvala!
PS-u kojem je klubu ovaj Martinovic-ako moze neko da mi kaze!?Hvala

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 apr 2009, 05:26

Del Boy je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Pa normalno da je govorijo da su najbolji na svjetu sa tim je doguro do TREĆEG mjesta na svj. prvenstvu!
To ti je ono što govore da je to dizanje morala i to sad radi u BH-a što meni niti malo ne smeta!
Govorio je on i poslije pobjede nad Njemackom i prije polufinalne tekme sa Francuskom,da ce biti prvaci svijeta pa sta bi? Lako je govoriti i loziti igrace i navijace,treba.......selektor Prosviro ce nam doci glave,tj.njegova taktika,zivi bili pa vidjeli.......
De ne blamiraj se, nismo dva puta zaredom ni Farske Otoke mogli dobiti nikad a kamoli Belgiju ili koga tog ranga[/quote]
Ko si ti da ovdje postavljas standarde,internet,pa samim time i forum-je izmisljen zbog vise razloga,jedan od njih je i da svako moze iznijeti svoje misljenje i da ima pristup informacijama sa vise strana,tj.da ne vlada jednoumlje cemu ti izgleda tezis!!pozz
PS-to da nikada do tekmi sa Belgijom,nismo pobjedili dvije tekme zaredom.....pogodio si ko prstom u g....
Ako te zanima koje smo tekme pobjedili u nizu,stojim ti na usluzi......

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 14 apr 2009, 06:47

lopta je okrugla je napisao/la:
Del Boy je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Pa normalno da je govorijo da su najbolji na svjetu sa tim je doguro do TREĆEG mjesta na svj. prvenstvu!
To ti je ono što govore da je to dizanje morala i to sad radi u BH-a što meni niti malo ne smeta!
Govorio je on i poslije pobjede nad Njemackom i prije polufinalne tekme sa Francuskom,da ce biti prvaci svijeta pa sta bi? Lako je govoriti i loziti igrace i navijace,treba.......selektor Prosviro ce nam doci glave,tj.njegova taktika,zivi bili pa vidjeli.......
De ne blamiraj se, nismo dva puta zaredom ni Farske Otoke mogli dobiti nikad a kamoli Belgiju ili koga tog ranga
Ko si ti da ovdje postavljas standarde,internet,pa samim time i forum-je izmisljen zbog vise razloga,jedan od njih je i da svako moze iznijeti svoje misljenje i da ima pristup informacijama sa vise strana,tj.da ne vlada jednoumlje cemu ti izgleda tezis!!pozz
PS-to da nikada do tekmi sa Belgijom,nismo pobjedili dvije tekme zaredom.....pogodio si ko prstom u g....
Ako te zanima koje smo tekme pobjedili u nizu,stojim ti na usluzi......[/quote]
cuj nismo dvije tekme pobijedili za redom...poklopi se CIRO MAJSTORE NACIJA JE UZ TEBE :D
mB!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 apr 2009, 08:07

lopta je okrugla je napisao/la:izvolite Prosvirini advokati,navalite sa odbranom Prosvire!!
Strasna recenica. Sama u sebi bez smisla. Impliciras sa njom kao da ima potrebe da se brani Blazevic.
Zbog cega uopste?

Zato sto stojimo na drugom mjestu u tabeli? U jednoj grupi sa Spanijom, Turskom i Belgijom, gdje su svi pricali da nemamo potrebe uopste da igramo? Uprazno o tome uopste pricati.

Ide ta "odbrana Cire" jednostavnije za nas "advokate" jer je realizam na nasoj strani a izmisljotine na tvojoj, dakle: Pricekajmo jos do utakmica protiv Armenije i Turske, Estonije i Spanije, gdje ce selektor jos moci da ubaci Ibisevica i Salihovica. Djela ce kao do sada sve pokazati, uprazne rijeci na tome nista nece promjeniti. Znam da neki pucaju zbog toga, i da tacno, uzivanje je to gledati. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 14 apr 2009, 09:23

"Kada su izvukli skupinu sa Španjolskom, Turskom i Belgijom, snovi o SP-u su se rasplinuli"

Preporoditelj BiH nogometa je Miroslav Ćiro Blažević, bivši hrvatski izbornik. No, njegova je uloga, piše Fifa i puno bitnija: on je ujedinio do sada nepomirljive tri nacionalnosti i uspio ono što nije uspjelo niti jednom političaru.

"Kada je BiH izvukla kvalifikacijsku grupu zajedno sa Španjolskom, Belgijom i Turskoj, svi su ironično zaključili da su njihovi snovi o Svjetskom prvenstvu završili čak i prije nego što su počeli. No, i ova je bivša jugoslavenska republika iznenadila sve pa vjerojatno i sama sebe odličnom igrom koja ih je gurnula nadomak nevjerojatnom uspjehu. S Miroslavom Blaževićem na čelu, 'Bosanci' su u drugi s četiri boda ispred Turaka i pet ispred Belgijaca koje su porazili u oba međusobna dvoboja. Ćiro je postao nacionalni heroj isto kao i napadač Wolfsburga Edin Džeko. Uspjeh BiH reprezentacije nije samo nogometni, sport je nakon dugo vremena ujedinio Srbe, Hrvate i Muslimane. 'Bio sam najponosniji kada sam čuo kako ljudi pozdravljaju našeg golmana Srbina Nemanju Supića i mene. To je najveći uspjeh ove momčadi', rekao je Blažević."
SAMO ŽELJO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2009, 10:28

izvolite Prosvirini advokati,navalite sa odbranom Prosvire!!
PS-taktika Prosvire doci ce nam glave!
Ja mogu sad isto reci, taktika cika Cire nas vodi na Mundijal. :D
Jbt, koji si ti negativac, pa ti u svemu vidis crno! Takvi likovi kao ti bi se radovali neuspjehu repke, samo da bi njihova predvidjanja bila na mjestu. Kod tebe je sve u stilu vjecitog nezadovoljstva, ne znas uzivati u trenutku, stalno se za nesto kacis..kad bi ti komsija reko, mashala sto ti je rodila sljiva, ti bi kazao..jeste, ali nesto sitna i crvljiva ili ti neko pohvali auto, kako dobro ide..a ti njemu, ali da znas koliko trosi...
Necu se osvrcati na te utakmice koje pominjes, te da nije ovo, samo da je bilo ovako ispalo bi onako! :twisted:
Sad si ti propet, prorok, pa znas nesto vise od nas, obicnih smrtnika. Mi smo naivci za tebe, samo sto se znamo radovati i sto vjerujemo da se mozemo plasirati na SP. Za razliku od tebe, mi ocekujemo i u narednom periodu povoljne rezultate, koji bi tebi i tebi slicnim, ocito zadavalo velike glavobolje.

Idemo u Afriku!!!
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2009, 10:29

lopta je okrugla je napisao/la:
SimoK je napisao/la:Treba gurati naše momke u prvi plan, a ne jadnog i senilnog Ćiru koji bi za Rvacku mater dao svoju. Cuj on sere po Barbarezu i Hadzibegicu. Pa koja budala moze porediti sve ono što je Barba dao BiH i ono što je Ćiro radio. Ivica Osim ili Kapelo ili Hidink ili pizdamaterina bi s ovom reprezentacijom bio ubjedljivo prvi u grupi, ako se već Ćiro sam svrstava u rang takvih trenera i čak kaže da je najbolji trener na svijetu. Završiće se kvalifikacije, ustaša će otići u maticu Rvatsku, a ostaće opet oni koji države osim BiH nemaju. A sutra će Ćiraš davati izjave poput: "Sine, ja sam s jednom ispodprosjećnom Bosnom u kojoj igraju amateri i poluproizvodi ostvario povijesni rezultat koji tamo nikada i niko neće stići".

Pas mater
Imas dobre komentare,samo nastavi,ne obracaj paznju na ove naivce koji poslije dvije pobjede padaju pod euforiju,koji nas vec vide u barazu a ima jos 4 tekme da se igraju itd itd......zaboravljaju naivci da selektor Prosviro snosi najveci dio odgovornosti za nase poraze protiv Spanije i Turske,pogotovo protiv Turske,kada repka izgubi,onda ti naivci,svu krivicu za poraz pripisuju igracima,a kada repka pobjedi,ti isti naivci,sve zasluge za pobjedu pripisuju selektoru Prosviro....sjetimo se samo tekme protiv Turske,Turska igrala bez 8 standardnih prvotimaca,ali to nije omelo selektora Prosviro da postavi kukavicku taktiku sa jednim napadacem,da poslije prvog poluvremena i naseg vodstva,da taj isti selektor Prosviro igracima na poluvremenu kaze-da se brane u drugom poluvremenu i znamo svi sta se desilo poslije toga,onda su ti naivci nasjeli na pricu kako je Nadarevic kriv za poraz u Turskoj,Nadarevic koji se nije namjerno povrjedio,Nadarevic koji nije igrao u toj tekmi itd itd.....pa tekma u Spaniji,postavio kloc bunker igru i totalno prepustio sredinu terena Spancima,pa to je ravno samoubistvu,dati Spancima toliki prostor,a svi znamo kakve tehnicare oni imaju,pocev od defanzivnih igraca pa sve do napadaca,nasa je sreca sto u toj tekmi nismo primili 3-4 komada,ko to nece da prizna,jednostavno nije realan i ponasa se navijacki,prepustiti posjed lopte Spancima cija igra zavisi od toga i ako im to dozvolis-oni tako "melju" svakog protivnika, i ova zadnja tekma u Zenici,zbog kukavicke taktike selektora Prosviro,umalo nas to nije kostalo jer smo igrali totalno defanzivno,pa i sa igracem vise smo igrali previse defanzivno,neka on zahvali Dzeki sto je na vrijeme zabio 2 gola inace bi bilo svasta......izvolite Prosvirini advokati,navalite sa odbranom Prosvire!!
PS-taktika Prosvire doci ce nam glave!

vas dvojica toliko lupate da to vise nije ni smijesno. u redu je to sto kritikujete ali imate jako naivno i povrsno poznavanje fudbala, vrhunac su ove izjave da bi sa Osimom bili ubjedljivo prvi u grupi ili ovo da smo pogrijesili sto smo prepustili sredinu i posjed lopte spancima...... o boze...... kako se niko ranije nije sjetio da treba preuzeti sredinu i posjed od njih, sigurno bi ih na taj nacin dobili svi redom ljetos na EP :lol:

treba svakoga kritikovati ko zasluzi ali mislim da neki ovdje opasno lupaju. pogledajte tabelu, ko je prvi, drugi, treci, cetvrti. pogledajte statistiku ko je najefikasniji u evropi. ne kazem da je to sve Cirina zasluga, imamo sjajne igrace i sve to. ali trenutno se nema sta zamjeriti selektoru, kad zbog njega pocnemo gubiti utakmice, onda navalite sa kritikama.
takodje mislim da je nekima borba protiv saveza ozbiljno pomutila mozak pa u svemu vide nekakve konspiracije, svaki pozvani igrac koji nije njima po volji je doveden preko menadzera. svaki novinar koji napise clanak sa kojim se ne slazu 100% je kupljen od saveza. smijesno. i kad bude stvarno takvih slucajeva nece vise niko vjerovati, zato ne lupajte ako nemate dokaze.

najgore od svega je sto ce ovi u slucaju da se ne kvalifikujemo reci "vidite da smo cijelo vrijeme bili u pravu" i tako pokupiti jeftine poene na racun svog laprdanja. ko zna, mozda se neki od njih potajno i nadaju da se ne kvalifikujemo.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 14 apr 2009, 15:32

lopta je okrugla je napisao/la: Ko si ti da ovdje postavljas standarde,internet,pa samim time i forum-je izmisljen zbog vise razloga,jedan od njih je i da svako moze iznijeti svoje misljenje i da ima pristup informacijama sa vise strana,tj.da ne vlada jednoumlje cemu ti izgleda tezis!!pozz
Ako te zanima koje smo tekme pobjedili u nizu,stojim ti na usluzi......
Ti izgleda dobro zapjenio pa ne citas sta ja pisem:

1. Nikad nismo pobijedili dva puta ekipu U RANGU BELGIJE dva puta zaredom, jel sad jasnije

2. Internet je slobodan i svako moze pisati st ahoce, ali kad se provalis, moras znati da ce ti se ljudi smijati, i u cyber i u real svijetu

3. Pojma nemas o fudbalu, velemajstore, nije ti fudbal u pravom zivotu kao kad ga ti igras na PS, ne blamiraj se bolan, kako bi ti velemajstore postavio ekipu Bosne da igras protiv Belgije sa onakvom odbranom, da ne bi ti, Zico, krenuo sa 3 spica?

Samo ti nastavi da pametujes, ali ispadas smijesan cak i na forumu

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 apr 2009, 15:36

delboy,
imas li ti išta da kažeš na ovom forumu a da je vezano za sport i ne sadrži poruku tipa "prošetaj", "razligu", "ne blamiraj se"... isl.

možda si pogriješio forum?
sve što napišeš je u tonu uvrede, prognoziram da nećeš još dugo to raditi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 18:07

admin je napisao/la:delboy,
imas li ti išta da kažeš na ovom forumu a da je vezano za sport i ne sadrži poruku tipa "prošetaj", "razligu", "ne blamiraj se"... isl.

možda si pogriješio forum?
sve što napišeš je u tonu uvrede, prognoziram da nećeš još dugo to raditi.
Davno ste to trebali uraditi, mnogo prije nego sto je u svakom topicu izazvao po najmanje jedan konflikt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 apr 2009, 18:21

Moja drzava se zove Bosna i Hercegovina, i volim je iz sveg srca, selektor moje drzave u fudbalu je Miroslav Ciro Blazevic i iz sveg srca ga cijenim i postujem, a za to dvoje i za drzavu i za selektora sto pisem pozitivno imam puno, puno razloga, ova tema nije drzava pa nastavljam samo o Ciri.
Normalno, svi mi imamo svoja misljenja, ali nemogu razumijeti da govorim protiv nekoga ko ima rezultate iza sebe, a to pojedini na ovoj temi govore, Ciro je napravio odlicnu ekipu, sa tom ekipom napravio odlicne rezultate, tu su i neki novi igraci za koje je pogodio pravo, napravio je odlicnu atmosferu unutar reprezentacije, medju igracima, atmosfera na stadionima je odlicna, publika na stadionima uzvikuje Ciro, Ciro, znaci da ga navijaci cijene i to najvise govori kakav je nas selektor, igraci o njemu govore da je odlican. Sjecam se utakmice protiv Bugarske, tu smo utakmicu izgubili sa 1-2, ali je Ciro i navijaci imali veliku podrsku sa tribina i opet su na kraju utakmice uzvikivali Ciro, Ciro, Ciro sa tribina.
Ciro je veliki strucnjak, veliki motivator, cijenjen od strucnjaka.
Samo cu vas pitati da li biste na pocetku kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2010 potpisali da budemo drugi u grupi, nakon 6 kola i da drugom bijezimo 4 boda a trecem 5 bodova, bi li potpisali, ma normalno da bi, a sada kad je tako mi pametujemo, nevalja selektor, normalno da su za dobre rezultate zasluzni i igraci, ali brate tu je i selektor koji ih je poslozio, svaka cast Miroslave, samo naprijed.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 18:25

@amir

Tako nekako i ja razmisljam, protiv Belgije je citavo Bilino polje skandiralo "Ćiro, Ćiro!", jbg, kakav je takav je... ali zasluzio je respekt za ovo sto je do sada uradio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 14 apr 2009, 18:34

Moja prva misao kad sam cuo da ce Ciro biti nas selektor bila je" zar nema neko mladji".Nakon sto sam malo razmislio shvatio sam da je on ustvari jedino rjesenje u nasoj situaciji i da je savez sebi ustvari ucinio medvjedju ulogu jer Ciro moze sa svakim a oni ne mogu ni sami sa sobom(znamo sta ih odrzava).Jer sad igraci dobijaju premije a ne kao prije odreknu se istih kao u humanitarne svrhe a popije Munib a ako neki nisu upoznati nasi su igraci dolazili na pripreme o svom trosku.Mozda mi i imamo mladjih ali onih koji mogu i s narodom i savezom a istovremeno na ovakav nacin mobilizirati i motivirati igrace nazalost nemamo(znaci o kvalitetu ne govorim).U jednom mom postu sam napisao a to cu rado ponoviti da nikad nisam cuo labudov pjev ali ako je ovo Cirin labudji pjev onda ga zelim jos dugo dugo.pozdrav za raju na forumu

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 14 apr 2009, 19:01

ljudi vi koji zaista branite prosviru mislim nemam rijeci...moje misljenje o njemu je isto danas kao i onog dana kad je dosao...on je jedna senilna budala koja ce reci bilo sta samo da bi se raji ulizao u zadnjicu i da bi promovirao sebe...ko misli da bi mi belgiju u genku pobijedili da nije bilo bakljade je teska budala,ljudi su nas mljeli na sredini terena kod rezultata 11..nismo se s loptom mogli sastavit...u zenici sa igracem manje nas jedna belgija gazi na sredini napada umjesto da ih dokrajcimo morali smo strijepit do kraja,da je bila neka jaca repka tehnicki potkovanija od belgije zgazili bi nas ,...protiv spaniej smo mogli komotno 5 komada primit ,turksa nas je pobjedila sa b ekipom...evo sada vidite da je ciro imao muda pa igrao ofanzivno tu tekmu ,izvukao bi minimalno bod a sa tim bodom bi vec sada bili u barazu...najjace oruzje nase repke bi morala biti tehnika tj kontrola lopte kontrola sredine terena jer smo tu sigurno mnogo jaci i od belgije i od turske...a ja se nesjecam da smo ijednu ekipu nadigrali na sredini(estoniju i armeniju neracunam),belgija sa igracem manje ima posjed od 60% ma bruka...formacija 3 5 2 je stvar proslosti i vise je niko ama bas niko neigra sa 442 nasa repka bi bila mnogo mnogo aca i ubojitija a i sam borce sredojevic vam je priznao da se taktika zasniva na branjenju i kad se uzme lopta ide kontranapad i tako cijelu tekmu...dakle cirina se strategija zasniva na prepustanju sredine terena protivniku a to je u danasnjem fudbalu cisto samoubistvo...zamislite prepustiti sredinu jednoj ekipi koja ima tehnicare poput inieste xavija alonsa fabregasa u napadu toresa i vilu letece bekove tipa sergia ramosa hah boze sacuvaj...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 apr 2009, 19:15

:lol: :lol: :lol: ili :cry: :cry: :cry:

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 apr 2009, 19:19

bubooty je napisao/la:ljudi vi koji zaista branite prosviru mislim nemam rijeci...moje misljenje o njemu je isto danas kao i onog dana kad je dosao...on je jedna senilna budala koja ce reci bilo sta samo da bi se raji ulizao u zadnjicu i da bi promovirao sebe...ko misli da bi mi belgiju u genku pobijedili da nije bilo bakljade je teska budala,ljudi su nas mljeli na sredini terena kod rezultata 11..nismo se s loptom mogli sastavit...u zenici sa igracem manje nas jedna belgija gazi na sredini napada umjesto da ih dokrajcimo morali smo strijepit do kraja,da je bila neka jaca repka tehnicki potkovanija od belgije zgazili bi nas ,...protiv spaniej smo mogli komotno 5 komada primit ,turksa nas je pobjedila sa b ekipom...evo sada vidite da je ciro imao muda pa igrao ofanzivno tu tekmu ,izvukao bi minimalno bod a sa tim bodom bi vec sada bili u barazu...najjace oruzje nase repke bi morala biti tehnika tj kontrola lopte kontrola sredine terena jer smo tu sigurno mnogo jaci i od belgije i od turske...a ja se nesjecam da smo ijednu ekipu nadigrali na sredini(estoniju i armeniju neracunam),belgija sa igracem manje ima posjed od 60% ma bruka...formacija 3 5 2 je stvar proslosti i vise je niko ama bas niko neigra sa 442 nasa repka bi bila mnogo mnogo aca i ubojitija a i sam borce sredojevic vam je priznao da se taktika zasniva na branjenju i kad se uzme lopta ide kontranapad i tako cijelu tekmu...dakle cirina se strategija zasniva na prepustanju sredine terena protivniku a to je u danasnjem fudbalu cisto samoubistvo...zamislite prepustiti sredinu jednoj ekipi koja ima tehnicare poput inieste xavija alonsa fabregasa u napadu toresa i vilu letece bekove tipa sergia ramosa hah boze sacuvaj...
Hajde pusti Ćiru možda mu se posreći... sljedeći ciklus bez ćire to je poenta...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 14 apr 2009, 19:24

svako ima pravo na svoje misljenje, po meni najvaznije je to sto je vise onih koji podrzavaju ciru nego onih koji su protiv njega

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 apr 2009, 19:24

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.