Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ušao u 84. minuti pri 3:0 za NorwichtheKuPuS je napisao/la:Vrančić klupiran, još bez minuta u Premiershipu
Igrali su sa Newcastleom, pobijedili 3:1
Petar BojoRadovan2006 je napisao/la:FILIP ERIC
I odgovorEvo može li igrati Kožulj u reprezentaciji, ajde ti meni reci? Ja ga znam iz Hajduka. Meni ne znači to što on može biti u skupini među 23. Koji igrač nama može napraviti prevagu? Ne vidim neku kvalitetu u danom trenutku. Možeš dovesti 35 igrača, a je li to pomak za reprezentaciju.
Ali, što se tiče ovog dijela vezanog uz Hajduk, ne mogu se složiti, nelogično je da me zna iz Hajduka. Ne kažem da sam se pretvorio u Xavija, ali mislim da bi bilo dobro da me neko dođe pogledati. Koliko znam niko me nije gledao, sve je rekla-kazala.
Slozio bih se...gledao sam ga par puta i svidja mi se njegov stil igre...sada vec postoje kakvi takvi argumenti da se nadje medju 23 igraca.DrFilgud je napisao/la:Burnic ima kvalitet za da bude medju 23 igraca.
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Desni bek koji trenutno (i vec duze vrijeme) najbolje kotira, od onoga sto nam se nudi u reprezentaciji.
Veceras imamo priliku da ga gledamo u play offu za CL. Cluj je bolji od barem pola ekipa u kojima igraju nasi djerzelezi.
Vjerovatno je neko nekada donio strucno misljenje da - nije zadovoljio, pa ga ne treba zvati.
Mozda zato sto je zvao Kvrzica...jednostavno.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako igra?DrFilgud je napisao/la:A zasto Matea Susica nema u kombinacijama za reprezentaciju?
Desni bek koji trenutno (i vec duze vrijeme) najbolje kotira, od onoga sto nam se nudi u reprezentaciji.
Veceras imamo priliku da ga gledamo u play offu za CL. Cluj je bolji od barem pola ekipa u kojima igraju nasi djerzelezi.
Vjerovatno je neko nekada donio strucno misljenje da - nije zadovoljio, pa ga ne treba zvati.
Zadnja klupa
Neće nikad moći igrati tu ligu zato što nemaju kvalitet prostoOsim13 je napisao/la:Kad se Cluj pokaže u Turskoj cvajti pričaćemo
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Objektivno sagledano.Rokoko87 je napisao/la:Neće nikad moći igrati tu ligu zato što nemaju kvalitet prostoOsim13 je napisao/la:Kad se Cluj pokaže u Turskoj cvajti pričaćemo
Sad zamisli kakva je Avdo Vršajević klasa kad godinama igra na tom nivou.Osim13 je napisao/la:Objektivno sagledano.Rokoko87 je napisao/la:Neće nikad moći igrati tu ligu zato što nemaju kvalitet prostoOsim13 je napisao/la:Kad se Cluj pokaže u Turskoj cvajti pričaćemo
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Barcod, bavarian_bk, Beduin, benko21, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, dark44, delko, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, haklamas, HariTz, harko35, Hrasno15, hurem, J1897, Jabroni, Jadnimi, James1987, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, kakarut, karajlo, komax, legendarnadruga, Lynx, MaroonBjelave, Maverick, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Pensioner26, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, PSV, RaZuti, Resolute, rio_Ferdy88, Riziko, rodjeeni1922, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, StevieG8, THEC, tutankamon1905, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 954 gosta.