Nemoj sve i svašta ubrajati u navijače, pogotovo ne komplet forum. Pa ovdje imaš bruku likova koji su tu radi namjere, koji spinuju, koji brane interese nekog iz familije, menadžerčića, likova koji navijaju za druge klubove, trolova itd. Imaš i ove koji Koševo vide jednom godišnje, ali ovdje serru i prse se kao da su neki bitan faktor. Na prste ruke se mogu nabrojati normalne persone i navijači.fks74 je napisao/la:Ako iko sje.e ovaj nas klub, onda cemo to biti mi navijaci. Osvojena dupla, finansijski stabilni, krenuli dobro sezonu. I sada treba da se navijaci j.bu. Tacno ne znam sta bih rekao. Ovi nam ne treba, nikako. Morali bi svi biti uz klub, mislim da je ovo sve neko dobro smislio. Neki su nasjeli a neki su tu po zadatku. Ako ovo ne prevazidjemo, nema ove sezone ni evrope a kamoli titule.
Opet ponavljam, nemojte misliti da je forum nešto relevantan, nikad nije ni bio. Najgore je što misli raja kad pročita ovoliku pljuvačinu ovdje, da je to tako i u realnom svijetu. Jeste, ali u qurcu mom, niko se ovim debilnim stvarima ne zamara na stadionu, niti u pričama prije i poslije tekme. Zato, relax, forum je odlično mjesto za istresti se, naklepati gluposti, a hvala bogu raja je toliko pametna i nije naivna, da im je dovoljna i najmanja glupost da naprave neku 'wow' stvar. Ja nigdje ne čujem da se priča o Jahiću i lizingu, Husrefu kad je potpisivao ugovor, o Velkoskom kako je užasan i treba ga nabiti nogom, o Upravi kriminalnoj, o namjernim izostancima igračima u realnom svijetu, jedino se to ovdje može pronaći.