FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 21 avg 2019, 10:20

Haha, joj ja teorija zavjera majko draga...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 10:20

Beton je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Sabinho i beton dva vrsna poznavaoca zakona u BiH. Veca provala ovo za zabranu dolaska na utakmicu i zatvor zbog baklje je od one da je Oremus istu izbacio u zenici sa terena. Da mi u subotu slavimo pobjedu pa da grmi... Nek se sjever pali, veceras nema snaaaaaa !
Ne zatvor nego zabrana ulaska u stadion i sa tim se slaze 90 % raje. Huligane zaboli cuna sta ostatak misli jer traze centar paznje, ali citavo Bilino je psovalo i negodovalo zbog prekida. I razumijem raju koja nece da dolazi na tekme, dodjes da te krezubi balavac otjera.
Pa ima zakon za to nece tebe i sabinha kontrasa pitati sta vi zelite... Jesi li ti cuo da je nekad nekome zabranjen ulaz na stadion? Mozda jesi ali ovdje nisi mogao da cujes. Ali vidjet cemo mozda vi sa istoka imate zakon, sa vasim duhovnim vodjom sabinhom. Raja se slaze :lolno:
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 10:22

16022019 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Sabinho i beton dva vrsna poznavaoca zakona u BiH. Veca provala ovo za zabranu dolaska na utakmicu i zatvor zbog baklje je od one da je Oremus istu izbacio u zenici sa terena. Da mi u subotu slavimo pobjedu pa da grmi... Nek se sjever pali, veceras nema snaaaaaa !
Ne zatvor nego zabrana ulaska u stadion i sa tim se slaze 90 % raje. Huligane zaboli cuna sta ostatak misli jer traze centar paznje, ali citavo Bilino je psovalo i negodovalo zbog prekida. I razumijem raju koja nece da dolazi na tekme, dodjes da te krezubi balavac otjera.
Pa ima zakon za to nece tebe i sabinha kontrasa pitati sta vi zelite... Jesi li ti cuo da je nekad nekome zabranjen ulaz na stadion? Mozda jesi ali ovdje nisi mogao da cujes. Ali vidjet cemo mozda vi sa istoka imate zakon, sa vasim duhovnim vodjom sabinhom. Raja se slaze :lolno:
Prepao se bana na forumu pa obrisao post za Pionirsku. :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 21 avg 2019, 10:23

16022019 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
odgovori bolan husref ili uprava, ko je veci problem
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 10:24

Ne znam ne poredim ljude iz uprave sa zivotinjama iz pionirske doline.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 avg 2019, 10:25

Samo da vas pozdravim i pohvalim klub za flajere i kako sam cuo neke pjesme na poluvremenu. Gospodski kako i dolikuje FK Sarajevu. Nismo nesto jaki ali smo borbeni. Ne dolazimo sa bijelom zastavicom pa sta nam bog da. Vidimo se raja u pravom fudbalskom ambijentu i najstarijem derbiju u drzavi. Ni neki engleski timovi se ne mogu pohvaliti ovako starim rivalitetom i brojem odigranih utakmica. Pasion :ljepota: :bih:

PS Benkara opet ce te cura zajebavat ako si izdrzao do danas sa mostarkom :mrgreen:
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 21 avg 2019, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2019, 10:28

MortemHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Kako neki podmuklo postavljaju pitanja, tipa koga bi prije otjerali, a naivcine padaju jos brze. Ne nasjedajte na takve stvari.

NE MORAMO MI NIŠTA!
Kae necu nista reci, ostavit cu za sebe al eto koga bi vi izabrali :lol: :lol: :lol:

I onda kazu svi mi zelimo dobro FKS :crazy:
A ta ista osoba je baš neki dan roman napisala da trebamo biti svi kao jedno, da se ne dijelimo i to.. šta je u glavama pojedinih ljudi to mi nikada neće biti jasno.
Drug, ja sam pisao o baljkama, o tome kako je suludo da se sjever, istok i zapad dijele, da se sutra ne daj boze marišemo izmedju sebe zbog baklji i to nema veze sa ovim sto sad pisem. Ako ce ti biti lakse da spavas evo napisat cu....SVE JE SUPER, BIT CEMO ŠAMPIONI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 10:30

16022019 je napisao/la:Ne znam ne poredim ljude iz uprave sa zivotinjama iz pionirske doline.
Vapio si da ti neko pomogne da se vratis u Pionirsku.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2019, 10:30

Vidjecete za kratko vrijeme, nekih mjesec-dva, da je @umjetniksabrojem9 u vecini stvari bio u pravu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 10:33

zagorski je napisao/la:Vidjecete za kratko vrijeme, nekih mjesec-dva, da je @umjetniksabrojem9 u vecini stvari bio u pravu.
Ma ja, a ako ne vidimo on ce napraviti novi nick i nastaviti baljezgati.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 avg 2019, 10:36

16022019 je napisao/la:Ne znam ne poredim ljude iz uprave sa zivotinjama iz pionirske doline.
Fuj klošaru kako nazivaš legendu kluba
ISTINA ZA VEDRANA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 21 avg 2019, 10:40

vi strumfovi ste picke najvece. Sinovi od lutve i majke orangutana
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 21 avg 2019, 10:42

Stroj1946 je napisao/la:Dovoljno mi je pogledati samo ovo: (Sabrina), Visoko (Jahić), Buturović Polje (Bilić), Zenicu (Bukovica) i Makedoniju (Ilijevski) :facepalm: Nazalost sjatilo se svega i svacega u klub.

Ovaj umjetnik nije toliko netacnog napiso. Davno se skretala paznja na uzasan rad marketinga, samo raja ignorisu to, dobri rezultati su ipak zasjenili to sve. Vode premekanu kampanju kao da smo neka tv emisija a ne klub. Za klub se vodi agresivna mearketisnka kampanja, jer 98% navijaca su muskarci, ovo je fudbal! Al djaba.
Ne bi mi teško da proguglam ljude koji sjede u upravi Applea...

Tim Cook - Alabama, USA
Katherine L. Adams - New York, USA
Eddy Cue - Miami, USA
Jony Ive - London, England
John Giannandrea - Scotland
Luca Maestri - Roma, Italy
Dan Riccio - Amherst, USA
Phil Schiller - Natick, Massachusetts, USA
Johny Srouji - Haifa, Israel
Jeff Williams - North Carolina, USA

10/13 je rodjenih izvan Cupertina/San Francisca BA, Kalifornije. :shock:

Jeste li vi normalni čime se bavite? Cilj je kvalitet rada a ne da svi zaposlenici budu iz Sarajeva. Mogu biti i iz Zimbabvea ali ako imaju određeni kvalitet dobro su došli.

Šta vi znate o marketingu da biste o tome uopće govorili? 99% vas i ne zna definiciju marketinga a komentarišete ga. Većina vas to miješa sa promocijom. Nije marketing promocija. To nije isto. Lijepo bi bilo da svi malo više obratimo pažnju na to da govorimo o stvarima o kojima nešto znamo. Ljudi idu u škole, izučavaju to i onda se nadje neko sa ulice ko o tome sve zna.

K'o što onaj gore kaže raja sve zna... Da raja sve zna mi bi bili Monako a ne Sarajevo. Prvi znak inteligencije je kad neko zna svoja ograničenja. Prvi znak glupog čovjeka je kad misli da zna sve. To je meni 'nako dobra odrednica po kojoj razlikujem s kim ću sjest na kafu a s kim ne.

I manite se tih antagonizama naslijedjenih iz bivše države. Stalno bi se sa nekim da ratuje, stalno bi se dobivale nove pobjede, pobjedjivale nove bitke... Svijet je davno evoluirao od toga. Svaka ta bitka skreće fokus... Mi k'o mala djeca... ne umijemo da držimo fokus. Da bi da uvijek nešto radimo a ništa da ne uradimo.

Cilj je klub koji će dominirati ligom i standardno igrati Ligu Prvaka/Europa Ligu i sem toga ništa nije interesantno.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 21 avg 2019, 10:48

Ma ovi sto najvise potenciraju mjesto rodjenja nisu rodom iz sarajeva ili su im roditelji dosli u grad 93 a on se okotio 94e.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 avg 2019, 10:49

ThrillerHz je napisao/la:Prednost ovih zena u klubu je to sto mozemo priustiti da kupujemo stvari na lizing :hmmmm:

Mislim da se nešto može kupiti i na pušing :opaopa:

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 10:50

Lecler je napisao/la:
Sta si se ti pronasao, nisam na tebe mislio... Sta ima u Luzernu kakva je situacija? Prijetis li jos iz Luzerna raji po Sarajevu ili samo meni? Ja Haseta legendu nikad nisam uvrijedio, a posto je vama legenda sve sto hoda zemljom i ne znate znacenje te rijeci vas problem.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 21 avg 2019, 10:53

Lecler je napisao/la:
Jarane sta se bolan sa njim maltretiras frajer se prijavio samo da sere po upravi i uHusrefu. Stavi ga na ignore i rahAT SI

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2019, 10:55

Arnelv52 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Dovoljno mi je pogledati samo ovo: (Sabrina), Visoko (Jahić), Buturović Polje (Bilić), Zenicu (Bukovica) i Makedoniju (Ilijevski) :facepalm: Nazalost sjatilo se svega i svacega u klub.

Ovaj umjetnik nije toliko netacnog napiso. Davno se skretala paznja na uzasan rad marketinga, samo raja ignorisu to, dobri rezultati su ipak zasjenili to sve. Vode premekanu kampanju kao da smo neka tv emisija a ne klub. Za klub se vodi agresivna mearketisnka kampanja, jer 98% navijaca su muskarci, ovo je fudbal! Al djaba.
Ne bi mi teško da proguglam ljude koji sjede u upravi Applea...

Tim Cook - Alabama, USA
Katherine L. Adams - New York, USA
Eddy Cue - Miami, USA
Jony Ive - London, England
John Giannandrea - Scotland
Luca Maestri - Roma, Italy
Dan Riccio - Amherst, USA
Phil Schiller - Natick, Massachusetts, USA
Johny Srouji - Haifa, Israel
Jeff Williams - North Carolina, USA

10/13 je rodjenih izvan Cupertina/San Francisca BA, Kalifornije. :shock:

Jeste li vi normalni čime se bavite? Cilj je kvalitet rada a ne da svi zaposlenici budu iz Sarajeva. Mogu biti i iz Zimbabvea ali ako imaju određeni kvalitet dobro su došli.

Šta vi znate o marketingu da biste o tome uopće govorili? 99% vas i ne zna definiciju marketinga a komentarišete ga. Većina vas to miješa sa promocijom. Nije marketing promocija. To nije isto. Lijepo bi bilo da svi malo više obratimo pažnju na to da govorimo o stvarima o kojima nešto znamo. Ljudi idu u škole, izučavaju to i onda se nadje neko sa ulice ko o tome sve zna.

K'o što onaj gore kaže raja sve zna... Da raja sve zna mi bi bili Monako a ne Sarajevo. Prvi znak inteligencije je kad neko zna svoja ograničenja. Prvi znak glupog čovjeka je kad misli da zna sve. To je meni 'nako dobra odrednica po kojoj razlikujem s kim ću sjest na kafu a s kim ne.

I manite se tih antagonizama naslijedjenih iz bivše države. Stalno bi se sa nekim da ratuje, stalno bi se dobivale nove pobjede, pobjedjivale nove bitke... Svijet je davno evoluirao od toga. Svaka ta bitka skreće fokus... Mi k'o mala djeca... ne umijemo da držimo fokus. Da bi da uvijek nešto radimo a ništa da ne uradimo.

Cilj je klub koji će dominirati ligom i standardno igrati Ligu Prvaka/Europa Ligu i sem toga ništa nije interesantno.
Sta ce znati o marketingu, vecina njih na forumu su tek osnovnu zavrsili.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 10:58

Kockoglavi je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
Jarane sta se bolan sa njim maltretiras frajer se prijavio samo da sere po upravi i uHusrefu. Stavi ga na ignore i rahAT SI
Kockoglavi zar ja nisam na ignore :salut:. Priznaj da potajno citas moje postove :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 avg 2019, 11:01

16022019 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
Sta si se ti pronasao, nisam na tebe mislio... Sta ima u Luzernu kakva je situacija? Prijetis li jos iz Luzerna raji po Sarajevu ili samo meni? Ja Haseta legendu nikad nisam uvrijedio, a posto je vama legenda sve sto hoda zemljom i ne znate znacenje te rijeci vas problem.
Ti si bolestan,idi se liječi
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, pjankesarajevo, Rule_hz i 63 gosta.