FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 21 avg 2019, 11:02

Prije cu vjerovati da su momci sa sjevera, koji ovde ordiniraju, NE SVI, pustili pricu o ovim glupostima da bi se prica sa baklji i lose organizacije na navijackoj tribini prebacila na upravu.

Ubiti, koga boli qurac od nas koliko je zaposleno ljudi u klubu? Zar nama nebi trebalo biti bitno da li dovodimo kvalitetne igrace ili ne?
Zar nam nije bitan sportski segment? Odjednom kad smo duplu uzeli, prica se o administraciji?

Zar nismo svi ponosni na ekipu, u kojoj ima za razliku od proslih sezona puno vise profesionalaca i sportasa nego prije ?

Izjednacavate los marketing sa prekidom utakmice i velikom kaznom koja nas ceka :lol:

Ovaj umjetnik napisa sve i svasta, pa ajd da je tacno pa bih razumio. Treba sve znati, al ovako veze nema sa realnoscu mnoge stvari koje je rekao.

Niko ovde ne zna koji je igrac potpisao dok zvanicna ne objavi, dovoljno govori koliko malo ili nimalo informaciju curi iz kluba, al eto oni znaju da se krade. :lol:

Sjesti da se dogovorimo svi skupa, ovako nece na dobro. SAMO JE JEDAN CILJ, neka svi ovde to zapamtimo

Jos napisa lik kao JER VI MISLITE DA MI NE ZNAMO DA STE UZELI ZEMLJISTE ZA STADION U BUTMIRU, NA HIPODROMU.

Pa ta vijest bi svakog normalnog navijaca obradovala, ako je tacna. Prvi korak ka gradnji stadiona. :lol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 21 avg 2019, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 11:03

Jesi ti majstore dosadan... Evo niko ne pise o bakljama ti ugusi temu i opet pocinjes. Tebi izgleda i odgovara da se prica lose o sjeveru...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 avg 2019, 11:06

16022019 je napisao/la:Jesi ti majstore dosadan... Evo niko ne pise o bakljama ti ugusi temu i opet pocinjes. Tebi izgleda i odgovara da se prica lose o sjeveru...
Meni ne odgovara da se prica lose o FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO, a to ovde pojedini rade. Za ostalo me qurac boli.
Ja sam tu zbog bordo boje, ne zbog nekog drugog.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 avg 2019, 11:14

Arnelv52 je napisao/la: Ne bi mi teško da proguglam ljude koji sjede u upravi Applea...

Tim Cook - Alabama, USA
Katherine L. Adams - New York, USA
Eddy Cue - Miami, USA
Jony Ive - London, England
John Giannandrea - Scotland
Luca Maestri - Roma, Italy
Dan Riccio - Amherst, USA
Phil Schiller - Natick, Massachusetts, USA
Johny Srouji - Haifa, Israel
Jeff Williams - North Carolina, USA

10/13 je rodjenih izvan Cupertina/San Francisca BA, Kalifornije. :shock:

Jeste li vi normalni čime se bavite? Cilj je kvalitet rada a ne da svi zaposlenici budu iz Sarajeva. Mogu biti i iz Zimbabvea ali ako imaju određeni kvalitet dobro su došli.

Šta vi znate o marketingu da biste o tome uopće govorili? 99% vas i ne zna definiciju marketinga a komentarišete ga. Većina vas to miješa sa promocijom. Nije marketing promocija. To nije isto. Lijepo bi bilo da svi malo više obratimo pažnju na to da govorimo o stvarima o kojima nešto znamo. Ljudi idu u škole, izučavaju to i onda se nadje neko sa ulice ko o tome sve zna.

K'o što onaj gore kaže raja sve zna... Da raja sve zna mi bi bili Monako a ne Sarajevo. Prvi znak inteligencije je kad neko zna svoja ograničenja. Prvi znak glupog čovjeka je kad misli da zna sve. To je meni 'nako dobra odrednica po kojoj razlikujem s kim ću sjest na kafu a s kim ne.

I manite se tih antagonizama naslijedjenih iz bivše države. Stalno bi se sa nekim da ratuje, stalno bi se dobivale nove pobjede, pobjedjivale nove bitke... Svijet je davno evoluirao od toga. Svaka ta bitka skreće fokus... Mi k'o mala djeca... ne umijemo da držimo fokus. Da bi da uvijek nešto radimo a ništa da ne uradimo.

Cilj je klub koji će dominirati ligom i standardno igrati Ligu Prvaka/Europa Ligu i sem toga ništa nije interesantno.
Izlista hladno ljude vodece iz brendirane kompanije na sjetskom trzistu i napisa lik hladno jos da marketing nije promocija :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :facepalm: YEBEM TI ALIJA SVE!!!! Yebem ti diplomu i fakultet na koji isAo!!!! Pa upravo si uradio marketing nesvjesno i promoviso Apple

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 21 avg 2019, 11:18

Samo treba palit baklje i topovske a vi sa zapada zvizdi te tati svom...NEK SE SJEVER PALIIIII

Bordeaux46
Kontakt:

Post Postao/la Bordeaux46 » 21 avg 2019, 11:19

nigdje na svijetu nije jedna od stavki bitnih za clanove upravnog odbora mjesto rodjenja. samo kod "sarajlija".
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 avg 2019, 11:22

Zip je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Jesi ti majstore dosadan... Evo niko ne pise o bakljama ti ugusi temu i opet pocinjes. Tebi izgleda i odgovara da se prica lose o sjeveru...
Meni ne odgovara da se prica lose o FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO, a to ovde pojedini rade. Za ostalo me qurac boli.
Ja sam tu zbog bordo boje, ne zbog nekog drugog.
:thumbup: A sto ce se klub odstetiti za nekih 150 000 km, zbog baklji , to nije nista.Klub treba da se voli srcem a ne paljenjem baklji. U Zenici vise od trecine ljudi , nije vidjelo gol Handzica zbog prekida.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 21 avg 2019, 11:33

ado-hz je napisao/la:Necu nista napisati, ostavit cu to za sebe da ne bude laze, laze, laze....al evo jedno pitanje ta vas
Kad bi morali da birate kome da date nogu kome bi dali
Husrefu ili Emiru Hadzicu???
Sada ni jednom ni drugom, kad bi morao birati ostavio bi Hadzica. Koliko god ja volio Husrefa, šira slika je da je Emir pogodio sa svim pojacanjima i radi odličan posao, u osvajanju duple su imali podjednak utjecaj, ipak kvalitetnih ljudi na poziciji na kojoj je Emir ima jako malo, ne znam da li je neko u historiji lige bolje radio ono sto Emir radi, tako da ako im se misljenje razilaze i jedan mora otici (hipotetički) stao bi na stranu Hadzica. Al ko me sta pita :beba:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2019, 11:33

Previse se ova balavurdija na Sjeveru pali na "bracu" Dresdenovce i taj neki ultras svijet.

Rastjerali ste sve normalne navijace sa Sjevera na ostale tribine zato vas je ostalo u kopu 300, da nam Barca dodje Sjever ne bi bio pun vise. 100x je ljepse kad vidim neku jeb.enu koreografiju, kad nekog prcas sa tom koreografijom od tih vasih baklji a pogotovo topovskih udara. Umjesto baklji uzmite dimne ako vec "morate" paliti, takodje ispadne 100x bolje i ljepse od baklji (slucaj proslava titule 2015 protiv Slobode). Razumijem, da palite protiv kona, na proslavi titule/kupa, ali koji ce vam kur.ac to protiv Radnika, Mladosti, Goska?

Zapitajte se vi sami sta radite, pocnite od sebe prvo...
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 21 avg 2019, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 21 avg 2019, 11:34

Ti iz Dresdena imaju vise utakmica od vas FK Sarajevo i kuci i na strani. Da istih nije bilo da slucajno vi ne bi bili u Glazgovu i Bjelorusiji ispred grupe i kluba.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 11:36

16022019 je napisao/la:Ti iz Dresdena imaju vise utakmica od vas FK Sarajevo i kuci i na strani.
Boli nas qrac za njima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2019, 11:36

Zaboli me kurc.ina za njih.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 avg 2019, 11:38

Ne trebaju me kvotat ovi "branioci" svega i svacega. Meni je dovoljno da vidim kako zadrto i agresivno brane svaki nasrtaj na upravu ili bilo kakvu pomen na istu. Odma se sjtai par likova i napadaju. I prema nacinu pisanja i odabiru rijeci koji su uvijek u superlativu, da je sve uredu, da smo najbolji, da je sve idealno, samo to je dovoljno pogledati i skontat ce ljudi da tu smrdi. Kako je uredu sve i idealno, kad ne igramo na svom stadionu evropske tekme prvi put u historiji? Zbog cega je to? Najbolji i najsvjeziji primjer. Samo treba nekad izmedju redova da se procita. Znalo se i ranije da recimo Jahic ne voli Husrefa i sve radio da ga skinu, medjutim zbog HZ-a je osto. Ne opravdavam postupke kao grafite, bacanje baklji u teren, to nisam nikad volio, ali ne smijemo zaboraviti da smo i mi bili dio te grupe nekad. Barem ja jesam.

Mene zanima samo FK SARAJEVO!!! A ne da branim nekog!!! Ako neko lose radi i treba da se uperi prst na njega. Evidentatn je los rad u klubu, samo rezultati to zasad dobro pokrivaju. Zasad!!! Ko sto onaj napisa plod dobrog rada Uprave. A ne SS i Igraca jel !!??

Tako se i Dino dizo u oblake, bio "nas",pa je kasnije isplivalo sve na povrsinu. Nisu ni ovi nista bolji. A to ce vrijeme dokazati. Polako. Samo sabura.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 avg 2019, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2019, 11:40

Ispade po tvom, da nema Dresdenovaca mi ni jedno gostovanje u Evropi ne bi odradili? To oni vise vole FKS od nas samih? Kakvu kontru udaras sam sebi strumfu
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 11:41

16022019 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
16022019 je napisao/la:Ti iz Dresdena imaju vise utakmica od vas FK Sarajevo i kuci i na strani.
Boli nas qrac za njima.
Tebe samo to i moze da boli, mozga svakako nemas...
Samo nek' me uspjesi kluba ne bole kao tebe placenice sitni. :angel: :angel:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 11:43

Stroj1946 je napisao/la:Ne trebaju me kvotat ovi "branioci" svega i svacega. Meni je dovoljno da vidim kako zadrto i agresivno brane svaki nasrtaj na upravu ili bilo kakvu pomen na istu. Odma se sjtai par likova i napadaju. I prema nacinu pisanja i odabiru rijeci koji su uvijek u superlativu, da je sve uredu, da smo najbolji, da je sve idealno, samo to je dovoljno pogledati i skontat ce ljudi da tu smrdi. Kako je uredu sve i idealno, kad ne igramo na svom stadionu evropske tekme prvi put u historiji? Zbog cega je to? Najbolji i najsvjeziji primjer. Samo treba nekad izmedju redova da se procita. Znalo se i ranije da recimo Jahic ne voli Husrefa i sve radio da ga skinu, medjutim zbog HZ-a je osto. Ne opravdavam postupke kao grafite, bacanje baklji u teren, to nisam nikad volio, ali ne smijemo zaboraviti da smo i mi bili dio te grupe nekad. Barem ja jesam.

Mene zanima samo FK SARAJEVO!!! A ne da branim nekog!!! Ako neko lose radi i treba da se uperi prst na njega. Evidentatn je los rad u klubu, samo rezultati to zasad dobro pokrivaju. Zasad!!! Ko sto onaj napisa plod dobrog rada Uprave. A ne SS i Igraca jel !!??

Tako se i Dino dizo u oblake, bio "nas",pa je kasnije isplivalo sve na povrsinu. Nisu ni ovi nista bolji. A to ce vrijeme dokazati. Polako. Samo sabura.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 avg 2019, 11:44

Volimo Sarajevo, SAMO njega imamo,
j... Dresden, a vala i Dynamo!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2019, 11:45

Ovaj jos nije skontao da su rezultati nekog kluba produkt dobrog funkcionisanja svih struktura u klubu. Ono sranje u rukovodstvu, niko nista ne radi osim sto krate, a rezultati odlicni. :lol:

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 21 avg 2019, 11:47

Ovaj datum je cirkus lik. Čim mu neko napise nešto i nacrta ko djetetu da nema kud dalje samo se ispali i vrati za 4 sata i nastavi srat oko neceg drugog.
I ovi insideri sto znaju kad se Husref pokenjao ili sta je jeo Rahman za doručak su jos veci cirkus, eto majka mu stara kad sve znate sto nas ne obavijestite malo prije da se moze ratovati, ko za ova auta sad znate da je neki tal, pa sto ne rekoste prije nego sto se objavi na zvaničnoj kad sve znate

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 avg 2019, 11:47

i dzaba sto su napravili s.ranje u zenici opet se klub stavio na raspolaganje da pomognu za momke koji su pali u bjelorusiji a oni nastavljaju da s.eru po klubu kojeg lafo vole
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.