Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Hasan Salihamidzic je najbolji igrac BIH poslije rata i jedan od najboljih u historiji BIH racunajuci Osima,Susica ,Bazdarevica,Bajevica,Halihodzica...Kodro je takodjer imao sjajnu karijeru,kao i Barbarez,Hibic,Konjic,Bolic,Baljic,Misimovic... od danasnjih igraca koji igraju u bh reprezentaciji Pjanic i Dzeko ce postici jos puno toga ,nadam se da ce prestici Salihamidzica,mada ce to biti jako tesko!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jedna je stvar biti najbolji igrac BIH poslije rata, druga je stvar biti najuspijesni BH igrac poslije rata (trofeji).
A ako se kaze najbolji igrac BIH poslije rata mora se uzeti u obzir sve sto je dao za ovu drzavu, a on je dao suvise malo u par tekmi..
U Bayern.M je osvajao trofeje bio je u jakom kolaktivu i on je tamo bio samo vazan faktor, dok se u rep.BIH ocekivalo da bude vodja, a on to nije mogao jer nema takav kvalitet.
Najbolji igrac BIH posle rata je S.Barbarez pa vi pricajte sta hocete.
A ako se kaze najbolji igrac BIH poslije rata mora se uzeti u obzir sve sto je dao za ovu drzavu, a on je dao suvise malo u par tekmi..
U Bayern.M je osvajao trofeje bio je u jakom kolaktivu i on je tamo bio samo vazan faktor, dok se u rep.BIH ocekivalo da bude vodja, a on to nije mogao jer nema takav kvalitet.
Najbolji igrac BIH posle rata je S.Barbarez pa vi pricajte sta hocete.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ne mogu da vjerujem da sam i ovo pročitaoLos_Blanos2 je napisao/la:dok se u rep.BIH ocekivalo da bude vodja, a on to nije mogao jer nema takav kvalitet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
On je u Bayern.M osvjao puno trofeja ali je bio samo vazan faktor, a u nasem narodu ako igras u Bayern.M (jakim klubovima) ti moras biti Zidane u rep.BIH..Bayern.M je imao jakog trenera, vrlo dobri 11 igraca, dobru klupu..A BIH je imala 5,6 igraca vrlo dobri, klupa nula (dodju parni zuti u klf) sve propada..Tako da je taj vodja znao da se neodaziva na poziv selektora kad zna da zbog zutih nece moci igrati Hibic u odbrani, Bolic zbog povrede itdd..Virtu4l je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam i ovo pročitaoLos_Blanos2 je napisao/la:dok se u rep.BIH ocekivalo da bude vodja, a on to nije mogao jer nema takav kvalitet.
Pa de mi navedi par tekmi u kojima je bio vodja rep.BIH..
Vodja koji je bjezao, izmisljao tzv povrede da bi u subt.igrao protiv Bochuma itdd
Dao je sta je mogao, u ovoj maloj zemlji uvijek ce biti jedan od najbolji igraca BH poslije rata (najuspijesni do sada jeste u Europi).Samo cudno kako neki igraci kad zavrs.rep karijeru oni imaju kontakt s BIH ovaj do sada nista kao da je kroz zemlju propao, ali to njemu na dusu, mislim da nema morala prema domovini i da zivi u svom svijetu..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 nov 2010, 15:15, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
To se nikada nije desilo. Hasan je uvijek davao maksimum za reprezentaciju. Nekad je igrao u istom timu sa totalnim anonimusima, koje sam pobrojao par stranica iza, tako da se uklapao u sivilo. Kada su bile bitne utakmice bio je najbolji, a njemu se zviždalo čak i kad je dobijao kartone, kad idioti nisu znali da može nastupiti u narednoj utakmici... itd...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zar se o njemu jos pise,ja sam zaboravio kako izgleda.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa,kad si se sjetio da stavis nick barbareza,nece ti biti tesko se sjetiti ni kako Braco izgleda.A vidim i sam htio ne htio si bas evo sad napisao nesto o njemu.barbarez je napisao/la:zar se o njemu jos pise,ja sam zaboravio kako izgleda.
Nakon deset godina igranja u repci se ne zaboravlja kako neko izgleda,jedino ako ti to zelis.Kao sto ima pojedinaca.
Ali to je onda druga prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma Salihamidzic je legenda pa prihvatio to neko ili ne.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Los_Blanos2 je napisao/la:On je u Bayern.M osvjao puno trofeja ali je bio samo vazan faktor, a u nasem narodu ako igras u Bayern.M (jakim klubovima) ti moras biti Zidane u rep.BIH..Bayern.M je imao jakog trenera, vrlo dobri 11 igraca, dobru klupu..A BIH je imala 5,6 igraca vrlo dobri, klupa nula (dodju parni zuti u klf) sve propada..Tako da je taj vodja znao da se neodaziva na poziv selektora kad zna da zbog zutih nece moci igrati Hibic u odbrani, Bolic zbog povrede itdd..Virtu4l je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam i ovo pročitaoLos_Blanos2 je napisao/la:dok se u rep.BIH ocekivalo da bude vodja, a on to nije mogao jer nema takav kvalitet.
Pa de mi navedi par tekmi u kojima je bio vodja rep.BIH..
Vodja koji je bjezao, izmisljao tzv povrede da bi u subt.igrao protiv Bochuma itddKvalitet igraca je i njegova moralna osobina ne samo nogometna, a on nema moralni osobina, od Sergej Barbereza mogu da uce..
Dao je sta je mogao, u ovoj maloj zemlji uvijek ce biti jedan od najbolji igraca BH poslije rata (najuspijesni do sada jeste u Europi).Samo cudno kako neki igraci kad zavrs.rep karijeru oni imaju kontakt s BIH ovaj do sada nista kao da je kroz zemlju propao, ali to njemu na dusu, mislim da nema morala prema domovini i da zivi u svom svijetu..
Pila se negdje kafica, pa ti je doslo do usiju cula-kazala, lafo da je izmisljao povrede. Jao, jao...to kao onda kad mu se cijeli stadion na BP sjetio majke protiv San Marina, kad je dobio karton, rulja pomislila evo papka namjerno dobio karton da ne igra protiv SiCG, pa mu svi odreda po familiji, da bi se za koji dan razjasnilo, da ipak Hasan nema parne kartone, i covjek moze normalno igrao ko i svi drugi. Eh, da mi je samo znati kako su se oni dusmani sa stadiona osjecali kad su saznali da su uzalud mu psovali sve zivo. Stoka jedna. Mi smo narod koji ne trpi uspjeh, i zato se Hasan pljuje i pljuvat ce se dok je ziv od pojedinih.
I ti se cudis sto ga nema u BIH. Da sam na njegovom mjestu, nikad ne bi ni pomislio da dodjem, kroz sta je ovaj covjek sve prosao. Kako te nije stid to pisati. Da imas imalo mozga ovo ne bi ni pomislio. Ovo za Sergeja da je najveci cu ti precutat, pa ako bude druge prilike !! I jos jednom stidi se sta pises.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sa 17 je debitovao za A tim, koliko znam. Tada apsolutno nije mogao sigurno računati na mjesto u A timu Njemačke, u kojoj je proveo tek nekoliko godina.Virtu4l je napisao/la:Ma smiješno je uopšte pričati o Hasanovom patriotizmu, čovjek je mogao igrati za Njemačku, ići na velika takmičenja, ali nije. Ovo moram ponoviti na svakoj stranici ove teme.
I vidim nešto ga se rangira, kao da je to dilema. On je najbolji igrač Bosne i Hercegovine svih vremena! Ne gleda se tu ljepota driblinga, već isključivo udio u trofejima i veličina istih. Ne može se niko ni porediti sa Hasanom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Adinjo kako god ti kazes rekla kazala, ovo ono, kafice... 
Ja sam rekao svoje, ti svoje, da ja nemam nimalo mozga, ti ga imas jer nemamo isto misljnje
Cestitam.
Volio bi da grijesim...da lik ima bar vise morala (ljubavi) prema svojoj domovini..To sto je pokazao na pocetku karijere svoje nogometne pred tv kamarama itd, okaci macku o rep.
Gdje je lice Hasana u rep.BIH u toku igranja za Bayern.M, ufurao se nesto, ko sam ja sam
Zdravo
Ja sam rekao svoje, ti svoje, da ja nemam nimalo mozga, ti ga imas jer nemamo isto misljnje
Volio bi da grijesim...da lik ima bar vise morala (ljubavi) prema svojoj domovini..To sto je pokazao na pocetku karijere svoje nogometne pred tv kamarama itd, okaci macku o rep.
Gdje je lice Hasana u rep.BIH u toku igranja za Bayern.M, ufurao se nesto, ko sam ja sam
Zdravo
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:@Adinjo kako god ti kazes rekla kazala, ovo ono, kafice...
Ja sam rekao svoje, ti svoje, da ja nemam nimalo mozga, ti ga imas jer nemamo isto misljnjeCestitam.
Gdje je lice Hasana u rep.BIH u toku igranja za Bayern.M, ufurao se nesto, ko sam ja sam![]()
Zdravo
Ma jasta, i to sto kazes. Haj' zdra'o
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Interesantno je da kad Hasan ili asistira ili zabije gol masa ljubomornih tinejđera koji BiH prate od Ćirine ere počne čupati kose... Tako i ovaj naš los blamos tvrdi citiram:"Samo cudno kako neki igraci kad zavrs.rep karijeru oni imaju kontakt s BIH ovaj do sada nista kao da je kroz zemlju propao, ali to njemu na dusu, mislim da nema morala prema domovini i da zivi u svom svijetu.."
Rekoh ako je kotakt sa domovinom doletjeti avionom i otići na Hayat zapjevati ili u Boeme na muziku i platiti desetak piva i ufotkati se ...drama ali ja ipak više cijenim kontakt gdje neko pošalje onim siročićima u Domu za dijecu u zenici po par patika i još im odradi krov pride i pošalje još koji kamion robe i potrepština da im se nadje e to bi za tebe vjerovatno bilo bacanje para , možda bi bio veći Hađo da sa to lovom zakiti selmu Bajrami u nekoj kafani i usput snimi po koji Damar, u društvu sa ...ili bar reklamu za konzum
Živio turbo folk način života ...
Rekoh ako je kotakt sa domovinom doletjeti avionom i otići na Hayat zapjevati ili u Boeme na muziku i platiti desetak piva i ufotkati se ...drama ali ja ipak više cijenim kontakt gdje neko pošalje onim siročićima u Domu za dijecu u zenici po par patika i još im odradi krov pride i pošalje još koji kamion robe i potrepština da im se nadje e to bi za tebe vjerovatno bilo bacanje para , možda bi bio veći Hađo da sa to lovom zakiti selmu Bajrami u nekoj kafani i usput snimi po koji Damar, u društvu sa ...ili bar reklamu za konzum
- Los_Blanos2
- Kontakt:
tropico je napisao/la:Interesantno je da kad Hasan ili asistira ili zabije gol masa ljubomornih tinejđera koji BiH prate od Ćirine ere počne čupati kose... Tako i ovaj naš los blamos tvrdi citiram:"Samo cudno kako neki igraci kad zavrs.rep karijeru oni imaju kontakt s BIH ovaj do sada nista kao da je kroz zemlju propao, ali to njemu na dusu, mislim da nema morala prema domovini i da zivi u svom svijetu.."
Nemoras mene da citiras s tim glupostima.
Kakvih na ovom forumu sve ljudi ima, boze moj.
Ja bih volio da grijesim u vezi Hasana, nisi me razumio, i ides po svome...
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hasan jest nas najtrofejniji igrac i strahota
od igraca,kad se samo sjetim onog njegovog specificnog trcanja,onaj sitni korak
ali istina je da nikad nije pruzao iste partije u reprezentaciji i u klubu,zasto?to on zna a mi mozemo spekulisati,mada su i sastavi reprezentacije tada bili "cudni" pa nije imao ni puno podrske.
Hasan je uz Musica bio i ostao nas jedini pravi trkac,uh sto nam fali takvih.....
Hasan je uz Musica bio i ostao nas jedini pravi trkac,uh sto nam fali takvih.....
RIP SALE VILENJAK
Ni prvi ni zadnji veliki igrač kojeg je Hasan strpao u džep.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Braco ponovo zabilježio nastup za Juventus u pobjedi 0-2 protiv Genoe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma tanko je to sve. Gledao sam kad je ušao u igru ('79 min.) ako ne može izboriti veću minutažu uprkos silnim povredama koje Juve ima, bolje mu je da pakuje kofere.Virtu4l je napisao/la:Braco ponovo zabilježio nastup za Juventus u pobjedi 0-2 protiv Genoe.
Ima (valjda) nekoliko interesanata iz Bundeslige. Pitanje je, ide l' se njemu ili mu je i ovo dovoljno.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.