FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dati gamadi 1750 karti, onoliko koliko moramo, ni karte vise, nabit ih u onaj sektor bez stolica na jugu i ograditi ****. Nema finjaka sa njima nikakvog.
- robertkosar
- Kontakt:
PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
BILO BI LIJEPO DA MI DATE ODGOVOR
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao?robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa sad mislim da ispod 2000 neće sad opet vidjet ćemo....MortemHz je napisao/la:Šta misliš koliko će vas biti na jugu?emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- napoleon72
- Kontakt:
Uvijek su bili picke s juga, picke su i ostali.zagorski je napisao/la:Dati gamadi 1750 karti, onoliko koliko moramo, ni karte vise, nabit ih u onaj sektor bez stolica na jugu i ograditi ****. Nema finjaka sa njima nikakvog.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- robertkosar
- Kontakt:
Nije problem javljanje nego sta je napisanoskoroalen je napisao/la:Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao?robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I on je njojskoroalen je napisao/la:Ja sam njemu rekao šta sam imao.Denchi je napisao/la:Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la:I on je njojskoroalen je napisao/la:Ja sam njemu rekao šta sam imao.Denchi je napisao/la:Škoro dođi kod Numana kući pa reci šta imaš![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj post o psovkama? Tome nije mjesto na temi i ja sam reagovao pa sam obrisao to i banovan je naravno.robertkosar je napisao/la:Nije problem javljanje nego sta je napisanoskoroalen je napisao/la:Ima l' iko da mu se taj lik nije javljao?robertkosar je napisao/la:PITAM MODERATORE ZASTO SU OBRISALI MOJ POST GDJE SAM ZALIJEPIO PRIVATNU PORUKU OD NAZOVI NAVIJACA belminhordas????????????????
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema na čemu, samo sljedeći put proslijedi na moju privatnu poruku da ne gušimo temu sa tim, to je razlog brisanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma neka skidaju stolice, ionako nas qurac boli... Necemo sjediti
Navijati i pobjediti aBd
Navijati i pobjediti aBd
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Djes sjedit na stolicama onim, da nagrajsemo. Pa da ne vidim oot gol penisom. Nek skidaju i stolice i gace na pola
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Čuj 2 miljeemil02in je napisao/la:
Pa sad mislim da ispod 2000 neće sad opet vidjet ćemo....MortemHz je napisao/la:Šta misliš koliko će vas biti na jugu?emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
ZZ
Svi ponijeti po kilu bordo farbe i prefarbati betonZip je napisao/la:Ma neka skidaju stolice, ionako nas qurac boli... Necemo sjediti![]()
Navijati i pobjediti aBd
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bordopoeta
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Znao sam da ces se javiti jarane . Prebrodi to , kasnije se izmedju RA i Hz stvorilo takvo prijateljstvo da pojedinci iz Uprave , SS,igraci mogu i trebaju razmisljati o interesu svog kluba . Ono sto sigurno za ovaj Velez ne mozemo reci da nisu dali zadnji atom snage da ne izgube od Laznih . Tako se hoce i trebaju ponasati i na Kosevu . Zelim da svakog pobjedimo , pa i Velez naravno , ali kad bih birao ko da odnese bod ili bodove sa Koseva onda neka bude Velez . Nece biti nimalo lahka utakmica . Dudic je lisac i znao nas je nasikirati , vi koji imate bolju memoriju mislim Gosk,Travnik ili ...bordopoeta je napisao/la:
Nisu oni nama u prošlosti bili toliki prijatelji, šta više. A u novije vrijeme sjeti se samo onog njihovog Sadija Ćemalovića, veći nam je bio dušman, možda nego iko iz redova košpicara sa lijeve strane Miljacke.
Jako vazna 3 boda . Opet cu prognozirati 1:1 , ali se nadam da cu opet promasiti (za maloZizovicu
).
Pozdrav @bordopoeta
Pozdrav i tebi prijatelju! Ma ja sam to davno prebrodio, vjeruj. Možda to nisam trebao ni pominjati bitna je sadašnjosti i skorija prošlost i neobično me raduje što je to tako. Vjerujem da je tome u dobrom dijelu pridonio prošli rat, jer smo mi (iz Sarajeva) mnogo pomagali Mostar (starješinski kadar, ljekari i drugo medicinsko osoblje). Mi smo prema svima otvoreni za najbolje odnose, a ako je sa njihove strane ovo prijateljstvo iskreno, mene a i sve ostale ljubitelje bordo boje to može samo da raduje.
Oj poeta posta glupa, a sta mi iz mostara nismo pomagali Sarajevo, civali cijelu liniju dole, nasi borci upadali gore kad je kriza bila.
Od smrti Vedrana prijateljstvo se diglo na najveci moguci nivo i tako treba zauvijek da ostane, a sta je prije bilo, pa svasta ko i svugdje, treba ganjat buducnost, i hradit linepe odnose sa svima, posebno kad su u pitanju nasa dva najljepsa grada i turisticka potencijala..
Od smrti Vedrana prijateljstvo se diglo na najveci moguci nivo i tako treba zauvijek da ostane, a sta je prije bilo, pa svasta ko i svugdje, treba ganjat buducnost, i hradit linepe odnose sa svima, posebno kad su u pitanju nasa dva najljepsa grada i turisticka potencijala..
Dobaremir79 je napisao/la:Svi ponijeti po kilu bordo farbe i prefarbati betonZip je napisao/la:Ma neka skidaju stolice, ionako nas qurac boli... Necemo sjediti![]()
Navijati i pobjediti aBd
Trebali su vam dzaba ulaz pustiti, samo da ne zapinjete.emil02in je napisao/la:Trebali su nam staviti 5 maraka bolan,sad se prodavači fataju za glavu zbog marke kusura
Velež je veliki klub i nas sportski prijatelj...keno83 je napisao/la:Oj poeta posta glupa, a sta mi iz mostara nismo pomagali Sarajevo, civali cijelu liniju dole, nasi borci upadali gore kad je kriza bila.
Uvjek za vas dobrodoslica od srca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.