No za dzaba ne uzimaj smeće od amd.aBosniacum Lilium je napisao/la:Gdje si kupio?SMR187 je napisao/la:Al me yeba frajer za laptop.![]()
Sam se gasi bez ikakvog upozorenja, bez blue screen ili iceg. Kao ono kad pritisnes power i drzis, samo blackout. Upalim ga normalno, ne izbacuje ono start windows normally, kao da je normalno ugasen. Ne pregrijava se, radi normalnom brzinom, djeluje sve normalno samo eto najednom se ugasi.
https://www.olx.ba/artikal/34768678/lap ... f-6mj-gar/
Vrijedi li ovo para? Ne igram igrice godinama, ali eventualno bih mogao cs sa rajom i to je to. Ne treba mi zahtjevan laptop inače
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Radi par dana i onda izgubis premium status tj vrati te na trial,koci racunar svako malo itd...Instaliraj skeniraj i obrisi to ti je moj savjet,a instaliraj Nod32 za svakodnevnu upotrebu.IlCapitano je napisao/la:Koristi li neko Malwarebytes da ima krekovanu licencu za premium?
Jedno upozorenje za raju koja skida repack verzije igara tj pre instalirane verzije dobro pripazite.Nedavno sam skinuo nba 2k19 cisto da probam kako ce ici posto nisam igrao tu igru od 2014,par dana nakon instalacije antivirus mi je uninstaliran automatski i nasao sam (BitCoin Miner Virus)tako da dobro pripazite..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo našao sam neki,zasad je dobar, pa vidjećemo.Ponos Torina je napisao/la:Radi par dana i onda izgubis premium status tj vrati te na trial,koci racunar svako malo itd...Instaliraj skeniraj i obrisi to ti je moj savjet,a instaliraj Nod32 za svakodnevnu upotrebu.IlCapitano je napisao/la:Koristi li neko Malwarebytes da ima krekovanu licencu za premium?
Jedno upozorenje za raju koja skida repack verzije igara tj pre instalirane verzije dobro pripazite.Nedavno sam skinuo nba 2k19 cisto da probam kako ce ici posto nisam igrao tu igru od 2014,par dana nakon instalacije antivirus mi je uninstaliran automatski i nasao sam (BitCoin Miner Virus)tako da dobro pripazite..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tritolone je napisao/la:Nedavno mi se pojavila ona poruka da moram aktivirat windows racun, Jel se moze kupit key na ebayu i aktivirat? Koliko je to pouzdano uopce?

Jesi to na ovo mislio?
Yep, samo meni je smetalo kad gejmam xD gubio sam previse fpsa, ugl. kupio sam kljuc na ebayu za 3-4 dolara i sve je ok.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ASD
- Kontakt:
Juče se samo računar ugasi. Sam od sebe.
Kad sam ga upalio, poremetilo se vrijeme. Svaki put kad ga palim moram riktati vrijeme ponovo. U čemu je problem?
Kad sam ga upalio, poremetilo se vrijeme. Svaki put kad ga palim moram riktati vrijeme ponovo. U čemu je problem?
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Mislim da je problem u bateriji na maticnoj ploci, ali nemoj mi vjerovat,ASD je napisao/la:Juče se samo računar ugasi. Sam od sebe.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Aha i ja msm da je baterija
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Čini se da je ušao u dimenziju u kojoj može savijati prostor i vrijeme.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
je li se moze video snimak koji je poslan u facebook messengeru,spremiti u memoriju laptopa,i ako moze,kako?
- Illmatic09
- Kontakt:
Pitaj koja je zadnja.EdoBa je napisao/la:Isplati li se ovo kupovati?
https://www.olx.ba/artikal/34907638/gam ... -ssd-ddr4/
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel moguce da je ovo ploca sa jednim slotom za ram memoriju ili sam ja oćoravio?Illmatic09 je napisao/la:Pitaj koja je zadnja.EdoBa je napisao/la:Isplati li se ovo kupovati?
https://www.olx.ba/artikal/34907638/gam ... -ssd-ddr4/
EDIT: ipak vidim da ima i drugi slot, ok je
solidan build.
S web verzije fb možeš skinuti video na laptop, ideš dupli klik na video i kad ga otvoriš imaš u lijevom čošku mislim download opciju.filip13 je napisao/la:je li se moze video snimak koji je poslan u facebook messengeru,spremiti u memoriju laptopa,i ako moze,kako?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:S web verzije fb možeš skinuti video na laptop, ideš dupli klik na video i kad ga otvoriš imaš u lijevom čošku mislim download opciju.filip13 je napisao/la:je li se moze video snimak koji je poslan u facebook messengeru,spremiti u memoriju laptopa,i ako moze,kako?
hvala
- LittleCule
- Kontakt:
Zna li neko kako da se maknu one 2cony.com ads?
U zadnje vrijeme mi konstantno izbacuje te 2cony.com i vec me lagano iritira, palio sam i adblock na Chrome ali dzabe opet izlijece, najradje bi Chrome citav obriso i adio.
Eto ako ima ko rijesenje bio bi zahvalan.
U zadnje vrijeme mi konstantno izbacuje te 2cony.com i vec me lagano iritira, palio sam i adblock na Chrome ali dzabe opet izlijece, najradje bi Chrome citav obriso i adio.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Vidi da nisu notifikacije uključene.LittleCule je napisao/la:Zna li neko kako da se maknu one 2cony.com ads?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zvuči ko Adware. Skini Malwarebytes (besplatan je), skeniraj sistem, vjerovatno će ga prepoznat i uklonit.LittleCule je napisao/la:Zna li neko kako da se maknu one 2cony.com ads?
- Illmatic09
- Kontakt:
Mozilla Firefox i dodaj na AdBlock Noscript.LittleCule je napisao/la:Zna li neko kako da se maknu one 2cony.com ads?
- LittleCule
- Kontakt:
To je to, bile su uključene notifikacije od Chromea.Heller je napisao/la:Vidi da nisu notifikacije uključene.LittleCule je napisao/la:Zna li neko kako da se maknu one 2cony.com ads?
Hvala
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.