FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 14 apr 2009, 00:21

VanBasten je napisao/la:Mark Van Bommel
"Imamo šanse ako dođu s osmoricom"

Nakon što je Barcelona na stadionu Camp Nou deklasirala Bayern s 4-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka, Bayernov kapetan Mark Van Bommel niti najmanje ne vjeruje u mogućnost prolaska svog kluba u polufinale.

Bayern je u Barceloni pretrpio rezultatski debakl, ali možda još više i igrački. S obzirom na razliku u klasi demonstriranu u toj utakmici, može se reći da je bavarski gigant još i dobro prošao.

Kapiten Bayerna Mark Van Bommel, koji je jednu sezonu proveo u Barceloni, nije posegnuo za frazama tipa ''dok se igra, ima nade''. Naprotiv, realno je u jednoj rečenici procijenio izglede svog kluba za ukupnu pobjedu.

- Kada bi kojim slučajem Barcelona u München dovela osmoricu igrača, tada bi možda i imali nekakve šanse za prolaz – rekao je Van Bommel

(Totalsport)

Koji kretenko, da hoće više otić da mu onu njušku ne gledam više tako često na TV-u.
ISKRENI kretenko :lol:
P.S Mada ja mislim da bi Bajern i protiv devet igraca barcelone imao sansu ali da im igra makar 12-13 bajernovaca :mrgreen:ono dzuture.
Ma sta vas brige bit cete bolji od Herthe ako nista drugo :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2009, 00:23

Iskren neiskren, gdje će ovo izjaviti ba.
debil
Ma sta vas brige bit cete bolji od Herthe ako nista drugo
Nisam navijač Bayerna.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 apr 2009, 00:47

Rz88 je napisao/la:Igrat će Messi, tako makar kažu, ima nade da prođemo ako budemo vodili 1.Poluvrijeme 2:0, odmah bi se prepali katalonic, nikad ne reci nikad ali teško veoma teško, da smo makar zabili 1 na Nou Campu sve bi drugačije bilo.
hahah...Ja mislim da će ovaj put biti drugačiji rezultat,ali Bayern nema apsolutno nikakve šanse...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2009, 09:29

U ekipu se vraca Van Buyten i Lahm,Klinsmann zeli pobjedu za kraj u LP,Bayern zaradio 45 miliona eura do sada u Lp,eventualnom pobjedom veceras taj broj ce preci 46 miliona :D

U subotu gostujemo Bielefeldu,prosle godine smo se namucili(0-1 bilal),ipak pobjeda ne smije doci u pitanje 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2009, 09:59

Moguci sastavi za veceras:
Bayern München: Butt - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Ottl, Zé Roberto - Ribéry - Toni

FC Barcelona: Víctor Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Sylvinho - Touré Yaya, Keita, Xavi - Iniesta, Eto'o, Henry

Van Buyten ponovo u kadru, Podolski pod upitnikom zbog ozljede, Oddo out.
Kod Barce ne igra Marquez zbog parnih zutih, zbog straha da Messi ne dobije drugi zuti, vjerovatno nece ni on igrati, bar ne od pocetka. Henry upitan zbog temperature, Guardiola mora ponovo na tribine. Sudi Talijan Rosetti.

Veliku prasinu je digao van Bommel, javno izjavivsi da je Ribery-u najbolje da ide u Barcelonu...ja lika :evil:
Trener AZ Alkmaar-a Louis van Gaal izrazio zelju da bi mu bio izazov da postane trener Bayerna.

Bayern4Ever
Vom Jäger zum Gejagten

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 14 apr 2009, 10:57

joj Van Bommela jest lud. Kad pročitam ovu njegovu izjavu sjetim se one: ''Kada neko hoće da ga yebu same mu gaće spadaju :mrgreen: ''. Barcelona sa drugim timom počinje. Neriješeno večeras sve mi se čini.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 apr 2009, 11:05

bayern pobjedjuje 4:0 potcijenice ih barca< nijamci su to
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 apr 2009, 11:44

Nebih volio da Bayern pobjedi danas sa rez 1:0 2:0,naravno da bi volio da ih izbacimo ali realno sanse su 1:10000 ipak je to Barca, a ako ih dobijemo sa minimalnim rezultatom odma ce se oni iz uprave nafurati dobili smo Barcu hu ha nama netrebaju nikakva pojacana bla bla (standardno) ... Neka opet izgube i nek se izofiraju ako treba ali neka Klinsman dobije otkaz vise ! Neka dovedu novog trenera i nova pojacanja za novu sezonu ! NEMOZE VISE OVAKO!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 apr 2009, 12:03

mislim da imamo sanse ako napadnu od pocetka utakmice zabiju 2 gola u prvom poluvremenu 100%zabijamo i 2 drugom poluvremenu mislim moze nesto biti,ali opet kazem tesko ce biti stvarno
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 apr 2009, 13:28

Ribery želi u Barcelonu
On je najbolji fudbaler u Njemačkoj i mislim da bi se odlično uklopio u ekipu Barcelone, rekao je Van Bommel...
14.04.2009. 12:19

Najbolji fudbaler munchenskog Bayerna Francuz Franck Ribery karijeru želi da nastavi u Barceloni, izjavio je njegov timski kolega Mark van Bommel za radio RAC1.

- Ribery mi je rekao da želi igrati za Barcelonu. On je najbolji fudbaler u Njemačkoj i mislim da bi se odlično uklopio u ekipu Barcelone, rekao je Van Bommel.

Ribery je pozornost svjetske fudbalske javnosti pridobio na SP-u 2006. Trenutno važi za jednog od najboljih fudbalera svijeta uz Lionela Messija (Barcelona) i Cristiana Ronalda (Manchester United).

Sta ovaj Van Bomel vise sere :evil: Kako je pogan ! I on jos kapiten BOZE !

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 apr 2009, 13:51

van bomel to sto je izjavio da riberry zeli u barcu je bio njegov slab spanski jezik,,krivo se to protumacilo, demanti su pali,,van bomel je rekao da bi se ribery mogao uklopiti u sistem igre gvardiole a ne i da zeli otici u barcalonu,,,, VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 apr 2009, 14:42

Ma mi dobijamo 100%, Barca je imala sreće što nam nije igralo pola ekipe, ne tješim se ja, već je tako, Lahm, Lucio, Klose......

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 14 apr 2009, 14:46

Lijepo je živjeti u nadi za sve navijače Bayerna
SAMO ŽELJO

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 15:44

SINE je napisao/la:Lijepo je živjeti u nadi za sve navijače Bayerna
Nada posljednja umire. Mada se ja ne nadam prolasku, nego casnom ispadanju. Dakle, pobjeda pa makar minimalna. :)

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 apr 2009, 16:38

Ako nece zbog sebe,nek pobjede zbog nas koji su igrali keca na kladionici makar :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 14 apr 2009, 17:02

kakva je postava bayerna za veceras , igra li lahm

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 apr 2009, 17:15

Raja, nemojte zaboraviti linkove za tekmu.. bitte.. :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 14 apr 2009, 18:04

4:0 veceras za bayern, al ozbiljno bez zajebancije

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2009, 18:36

ja mislim da cemo veceras pobjediti 10-0,jer ipak nece igrati messi a nama ce braniti butt,a vraca nam se i lucio i lahm :roll:
Sta vam je nema nista od prolaza prestanite sanjati,vazno se oprostiti pobjedom i koncentrisati se na silne milione zarađene u LP i Bundesligu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 apr 2009, 19:05

Zar neće Messi igrat, još gore Hleb igra hehehe, ma ja slažem se u potpunosti, zaradili su dosta toga, vrijeme je da se to malo potroši.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.