2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Wade 2 put u karijeri prebacio 27 poena, Brada u zadnjih 5 godina najmanje sto ima je 27, da ne spominjemo asistencije mvp itd. First team ovaj 2 put u karijeri Brada vec 5 puta a tek mu 30 godina. Imat ce 10 do kraja karijere
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je brada imao kobea za konkurenciju kurko bi 5 puta bio all-nba first team.Uostalom kosarka se igra na 2 strane parketa i wade ima fmvp
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mogo je biti uz KobijaBosniaBoston je napisao/la:Da je brada imao kobea za konkurenciju kurko bi 5 puta bio all-nba first team.Uostalom kosarka se igra na 2 strane parketa i wade ima fmvp

Nije ni da Brada nea konkurencije u back-courtu
Ima 2006 sa istoka svaka cast, odigro je jednu sezonu za Mvp, ovaj 4 gdje bio legitimni kandidat jos je coj'ku samo 30 ljeta. Ove ostale 2 titule,nek i Brada ode sad Kawhiju, Bronu, KD (da je zdrav) da bude druga violina uzet ce ih koliko mu dusa zeli

Nisam čitao,al zar je stvarno netko Bryanta ubacio u raspravu sa ovom dvojicomFowl95 je napisao/la:Znaš da je dosadno na temi ako se po milijarditi put izvadi uporedba LBJ-Kobe-MJ.

Neki jos uvijek zive u svijetu gdje imaginarne MVP titule vrijede vise od stvarnih NBA titula i FMVPa 

Pa Kobe i Harden imaju jednak broj MVP-a. Vjerovatno ce ga Harden prestici do kraja karijere. A ocekujem da od ove sezone krene i sa osvajanje FMVP titula. Kad je mogao les Paula da vuce, sa Russom je finale sigurno. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Zato sto se gleda samo napad.Da se realno biralo Kobi bi imo 3-4 mvp-a.Justin je napisao/la:Pa Kobe i Harden imaju jednak broj MVP-a. Vjerovatno ce ga Harden prestici do kraja karijere. A ocekujem da od ove sezone krene i sa osvajanje FMVP titula. Kad je mogao les Paula da vuce, sa Russom je finale sigurno.
23
Nea sta zivjet, Wade je jednu sezonu odigro za mvp u karijeri da je bio legitiman kandidat, i nije bio mvp. Harden je 4 takve odigro u zadnjih 5 godina, to je fakt druze.Epidaurus je napisao/la:Neki jos uvijek zive u svijetu gdje imaginarne MVP titule vrijede vise od stvarnih NBA titula i FMVPa
U te 4 sezone bilo Harden "ili", drugi se mjenjali Brada ostao konstantan. Fakt
Harden ili Curry
Harden ili WB
Harden ili Bron
Harden ili Grk
Fakt
I kao takav opet bolji od Hardena...Ja ne znam u kom svijetu ti zivis al trenutno se nadam da trolas..
- najrodjeniji
- Kontakt:
Hjuston je ekipa za gledati ove godine. Oćekujem tuču Hardena i Russa okrunjenu titulom na kraju sa 300 striptizeta na terenu po isteku vremena posljednje utkamice finala. No kiddin'
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Wadeov PO 2006. vrijedi vise od svih tih Hardenovih "ili" zadnjih nekoliko godina jer se lik redovno raspadne u PO. Seriji kakvu je Wade odigrao u finalu 2006. Harden jos ni prismrdio nije. Neumjesno ga je poredit s Wadeom dok nesto ne napravi u PO. Cak ni prime Harden nije bolji igrac od prime Wadea.alemsa je napisao/la:Nea sta zivjet, Wade je jednu sezonu odigro za mvp u karijeri da je bio legitiman kandidat, i nije bio mvp. Harden je 4 takve odigro u zadnjih 5 godina, to je fakt druze.Epidaurus je napisao/la:Neki jos uvijek zive u svijetu gdje imaginarne MVP titule vrijede vise od stvarnih NBA titula i FMVPa
Harden ili Curry
Harden ili WB
Harden ili Bron
Harden ili Grk
Fakt
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam na alemovoj strani ali samo da napomenem da harden ima u PO otkad je u HOU 29-5-7-2 na 57% TS.Njegovo raspadanje je preuvelicanoEpidaurus je napisao/la:Wadeov PO 2006. vrijedi vise od svih tih Hardenovih "ili" zadnjih nekoliko godina jer se lik redovno raspadne u PO. Seriji kakvu je Wade odigrao u finalu 2006. Harden jos ni prismrdio nije. Neumjesno ga je poredit s Wadeom dok nesto ne napravi u PO. Cak ni prime Harden nije bolji igrac od prime Wadea.alemsa je napisao/la:Nea sta zivjet, Wade je jednu sezonu odigro za mvp u karijeri da je bio legitiman kandidat, i nije bio mvp. Harden je 4 takve odigro u zadnjih 5 godina, to je fakt druze.Epidaurus je napisao/la:Neki jos uvijek zive u svijetu gdje imaginarne MVP titule vrijede vise od stvarnih NBA titula i FMVPa
Harden ili Curry
Harden ili WB
Harden ili Bron
Harden ili Grk
Fakt
#Punoljetstvo
Harden ce uvijek imat dobre napredne statse zbog kombinacije ogromne potrosnje, elitnog talenta i "matematicke" kosarke koju igra. To sve na papiru izgleda lijepo i krasno al je u stvarnosti daleko od toga. Evo recimo pogledas mu napredne statse iz ovogodisnje serije s Dubsima i to izgleda prilicno dobro al ko je gledao seriju zna da je to nikako nije bila neka serija na elitnom nivou kakva se ocekuje od tog top 5 igraca lige. Serija koja je bila zaista vrhunska je ona s Dubsima iz 2015. al i tu se uspio epski raspat u 5. utakmici.
Da se realno biralo, Kobe ne bi imao nijednu MVP ritulu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Kontakt:
da Wade nema titulu iz 2006, čak bih i diskutovao, ali bih opet došao da zaključka da je Wade bolji. ovako je samo smiješno porediti. Harden - Iverson je konverzacija, po meni je idalje Iverson ispred, ali vjerujem da kad Brada završi karijeru prestići će ga.
@TonySosa ne pričaj gluposti.
@TonySosa ne pričaj gluposti.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Harden je miljama bolji od iversona,jedini razlog sto neki smatraju AIa boljim je nostalgija
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
mvp, 4x scoring title, a nisam siguran da bi Harden uveo onu Filadelfiju u finale.BosniaBoston je napisao/la:Harden je miljama bolji od iversona,jedini razlog sto neki smatraju AIa boljim je nostalgija
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
I harden je osvojio mvp.I harden bi uzeo 4 scoring titule da je uzimao suteva kao iverson.Bokji je playmaker,i vjerovatno bi uveo onu phi u finale.Slab istok + sudije siljile protiv bucksa u ecfBordeaux46 je napisao/la:mvp, 4x scoring title, a nisam siguran da bi Harden uveo onu Filadelfiju u finale.BosniaBoston je napisao/la:Harden je miljama bolji od iversona,jedini razlog sto neki smatraju AIa boljim je nostalgija
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
pa dobro, ne slažemo se, ali kažem - tu vidim konverzaciju i nemam problem kad ti kažeš da je Harden bolji. ali ono za Wadea je glupost obična.BosniaBoston je napisao/la:I harden je osvojio mvp.I harden bi uzeo 4 scoring titule da je uzimao suteva kao iverson.Bokji je playmaker,i vjerovatno bi uveo onu phi u finale.Slab istok + sudije siljile protiv bucksa u ecfBordeaux46 je napisao/la:mvp, 4x scoring title, a nisam siguran da bi Harden uveo onu Filadelfiju u finale.BosniaBoston je napisao/la:Harden je miljama bolji od iversona,jedini razlog sto neki smatraju AIa boljim je nostalgija
Upravo tako. Isto kao sto je mnogim debeli Ronaldo bolji od Cristiana sto veze sa vezom nema.BosniaBoston je napisao/la:Harden je miljama bolji od iversona,jedini razlog sto neki smatraju AIa boljim je nostalgija
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.