FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 22 avg 2019, 17:05

Samozdravlje je napisao/la:
keno83 je napisao/la:Oj poeta posta glupa, a sta mi iz mostara nismo pomagali Sarajevo, civali cijelu liniju dole, nasi borci upadali gore kad je kriza bila.

Od smrti Vedrana prijateljstvo se diglo na najveci moguci nivo i tako treba zauvijek da ostane, a sta je prije bilo, pa svasta ko i svugdje, treba ganjat buducnost, i hradit linepe odnose sa svima, posebno kad su u pitanju nasa dva najljepsa grada i turisticka potencijala..
Halali @keno83 , sve si u pravu . Razumijem ja poetu , cak znam o cemu prica , bilo je to neko drugo vrijeme(gdje se grijesilo). Samo vi (RA i Hz) cuvajte i produbljujte prijateljstvo . Ono je vise od igre . Rezultat nasih utakmica nek bude u drugom planu . Mnogo je vaznije nase , odnosno prijateljstvo te dvije navijacke skupine od Titula . Mnogima ce to prijateljstvo smetati i sada smeta . Vase prijateljstvo je puno , puno vise od 3 boda i Titula. Mostaru i Mostarcima se divim i klanjam . Mozda malo pateticno zvuci , ali cu napisati:
CUVAJTE VASE PRIJATELJSTVO , KAO ZJENICU OKA SVOGA .
Ovo napisa neko ko bas i nije cesto u Mostaru ( u zivotu samo 24 sata). Zivi mi i zdravi bili Mostarci , yebo bodove , prijateljstvo je puno vaznije , mnogima je to prijateljstvo trn u oku . :bih: :bih: :bih:
Da, samozdravlje, griješilo se, ali vjeruj da mi nikada nismo griješili prema sportskim prijateljima. Vjerovatno se sjećaš da sam pisao za jednu od utakmica između nas na Koševu kada je dogovoreno da se igra neriješeno. I tokom cijele utakmice jedan od halfova Veleža ubi Haseta, a pred sami kraj dosuđen slobodan udarac na 20-ak m od gola Veleža na sjevernoj strani. Hase nekako ljutito uzima loptu, prilazi krupnim koracima, postavlja je, šutira a ona skida paučinu sa 90-ke Veležovog gola (branio Esad Dugalić, kasnije će braniti i za nas). Delirijum među navijačima, ja skačem "do neba", ali vidim niko se od igrača ne raduje, svi idu prema centru pognutih glava, samo Ćelo (Biogradlić) nešto govori Hasetu a ovaj ljutito odmahuje rukama. Ne kontam, al' hajde! Nakon dosta godina, sticajem okolnosti, bio sam u društvu u kojem je i Hase (moj rah. zet bio dobar prijatelj sa njim) i on se u priči baš osvrnuo na tu utakmicu. Kaže, dogovoreno je da igramo neriješeno, ali mene ubi onaj njihov iz odbrane (rekao je i ime, ali ne mogu se sjetiti), pa veli, kažem mu ja: bolan, što se udaraš kad je sve dogovoreno, a ovaj će njemu:" ko te je be". I poslije postignutog gola na samom kraju utakmice, pita ga Ćelo - šta uradi, bolan Hase, a on mu odgovori "ma goni ih u pič ku mate rinu" , a utakmica inače završena sa 4:3 za nas.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 avg 2019, 17:22

Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2019, 17:22

Astana-Bate trenutno 3-0 za domace,ima jos 25 min da se igra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 17:31

bordopoeta je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
ko rocky naspram nathana :D

Ih, kad je Paja igrao za juniore, da si ga samo vidio! Noge isto k'o dvije olovke (one grafitne) :D Rek'o bi da će ga onaj koševski vjetar otpuhati, al' je i tada pokazivao da će biti veliki majstor.
Pašić je visok bio pa je imao bar tu prednost, a ovaj Nathan je i nizak i mršav....recimo Resić jest nizak al definitivno nije mršav, radi na tjelesnoj masi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 avg 2019, 17:34

Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli
I ispali lagano od Astane, jednostavno ovako desetkovani(mada mislim da Astani ne bismo mogli nista ni u najjacem sastavu) taj eventualni play off nam ne bi puno dao, mozda je i bolje sto ne igramo mi danas, liga nam je trenutno bitnija jer samo uz dominaciju u domacem prvenstvu mozemo se nadati napretku u Evropi jer ti prije svega i koeficijent raste makar 5 godina ispadao u 1.pretkolu ali zato kad budes nosilac prakticno imas skoro pa otvoren put do play offa EL a kad tad ce biti onda neke nafake i za nas da dobijemo nekog koga se moze proci
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 22 avg 2019, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2019, 17:47

Stameni stoper Fudbalskog kluba Sarajevo i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Besim Šerbečić, koji je povrijeđen u premijerligaškoj utakmici protiv Radnika (2:1), bit će spreman za subotnji (18 sati) derbi s Veležom.

Medicinski tim kluba s Koševa uspješno je sanirao i lakše povrede desnog bočnog Anela Hebibovića i stopera Darka Lazića (dobio jak udarac), tako da će i oni biti u konkurenciji.

Vraća se Hodžić

Nakon sanirane povrede, od danas punim intenzitetom sa ekipom trenira bočni igrač Dušan Hodžić, dok će se stoper Amer Dupovac i veznjak Amar Rahmanović vratiti u tim tek nakon septembarske reprezentativne pauze.

Veznjak Mirko Oremuš će danas u Zagrebu obaviti kontrolni pregled operirane potkoljenice, nakon kojeg bi se mogao znati datum njegovog povratka u trenažni proces. Navodno, povratak bi mogao uslijediti sredinom septembra.

Tada bi se na teren trebao vratiti i Miloš Stanojević, koji pauzira poslije operacije oka. Za razliku od njih, povratak Selmira Pidre očekuje se tek u drugom dijelu sezone...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 avg 2019, 17:52

benko21 je napisao/la:Stameni stoper Fudbalskog kluba Sarajevo i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Besim Šerbečić, koji je povrijeđen u premijerligaškoj utakmici protiv Radnika (2:1), bit će spreman za subotnji (18 sati) derbi s Veležom.

Medicinski tim kluba s Koševa uspješno je sanirao i lakše povrede desnog bočnog Anela Hebibovića i stopera Darka Lazića (dobio jak udarac), tako da će i oni biti u konkurenciji.

Vraća se Hodžić

Nakon sanirane povrede, od danas punim intenzitetom sa ekipom trenira bočni igrač Dušan Hodžić, dok će se stoper Amer Dupovac i veznjak Amar Rahmanović vratiti u tim tek nakon septembarske reprezentativne pauze.

Veznjak Mirko Oremuš će danas u Zagrebu obaviti kontrolni pregled operirane potkoljenice, nakon kojeg bi se mogao znati datum njegovog povratka u trenažni proces. Navodno, povratak bi mogao uslijediti sredinom septembra.

Tada bi se na teren trebao vratiti i Miloš Stanojević, koji pauzira poslije operacije oka. Za razliku od njih, povratak Selmira Pidre očekuje se tek u drugom dijelu sezone...
zar nije hodzic poslije pauze isto

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 avg 2019, 17:54

Ovo volim pročitat više nego se hljeba najest.
Ko je to objavio?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2019, 17:54

Dadox je napisao/la:
benko21 je napisao/la:Stameni stoper Fudbalskog kluba Sarajevo i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Besim Šerbečić, koji je povrijeđen u premijerligaškoj utakmici protiv Radnika (2:1), bit će spreman za subotnji (18 sati) derbi s Veležom.

Vraća se Hodžić

zar nije hodzic poslije pauze isto
ovo sam na avazu nasao tako pise
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2019, 18:01

BordoSarajevo je napisao/la:Ovo volim pročitat više nego se hljeba najest.
Ko je to objavio?
Avaz
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 avg 2019, 18:02

Vraća se Hodžić

:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 avg 2019, 18:20

Vraća se Hodžić

21. septembra gostujemo Tuzli, nadam se da će neko od ovih povrijeđenih, tada biti u konkurenciji.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 avg 2019, 18:21

Ja havazu nista nevjerujem, samo sta klubska stanica izbaci to je pouzdano.

Prem da je ovaj interview sa hadzicom dobro odraden, ko god da ga je uradio svaka cast.

Nema pickasti pitanja

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 avg 2019, 18:24

Samo da se svi vrate i da ne bude povreda. Na proljeće pravo Sarajevo u punom sastavu da gledamo i duplu opet da slavimo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2019, 18:41

Ma sto neko rece samo veznjak da se vrati neki ovo ostalo sve imaju zamjene i nije neka razlika,jel mi ovako igramo dosta oprezno i nemozemo nikome loptu nesto uzeti,uglavnom cekaj nazad ,igraj disciplinovano nemozes se protiv nikoga postaviti kao glavni na terenu.Sve su nam utakmice od Celtica do Radnika uglavnom bile iza lopte stajanje i pici tranziciju.Mislim dobro je to i zrelo daje to rezultata,ali nije to to,samo ovi uz sredine da se oporave Amar mi tu najvise fali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 22 avg 2019, 18:45

Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli

Imamo isto mišljenje, samo nas yebe strašljiva taktika i luzerski mntalitet.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 18:54

**** nas neigranje destruktivca
i ne dovođenje istog za Celtic već
do tekme s BATOM bi bili ko bombon

al jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 avg 2019, 19:00

Stvarno te ne razumijem @Bordopoeta...
Kad god napises post uvijek je vezan za nekakvo stelanje rezultata,kupovine titula...
Nedavno si pisao kako je titula 2015 po mahalskoj prici kupljena,sad potenciras neku tekmu sa Veležom koja je bila dogovorena da bude remi...
Ne shvatam sta hoces tim stvarima da kažes...
Na kraju krajeva otkud tebi te informacije...
Brate mili ,ne znam za koga navijas,ali nas navijac sigurno nisi jer takve stvari ovisnik o bordo boji niti ce napisati niti ce reci...
Pa i da je sve tako,a nije, neces bacati mrlju na klub koji nosis u srcu...
Ja prosto ne mogu da se sjetim nekog tvog posta kojim u pozitivi govoris i o klubu i o nekom uspijehu...
Molim te postedi nas nekakvih tekmi o kojim samo ti imas "pouzdane" info ili mahalaske rekla kazala, jer nas ovdje tvoja saznanja apsolutno ne interesuju...
I mislim da zaista nema smisla da ovakve hinjske postove o nekakvim malverzacijama Fk Sarajevo u dalekoj proslosti objavljujes na nasem PDF...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 avg 2019, 19:10

Nama treba napadac kompletan kao Benko sto je bio
1946~

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 avg 2019, 19:24

Vanja8 je napisao/la:

Stvarno te ne razumijem @Bordopoeta...
Kad god napises post uvijek je vezan za nekakvo stelanje rezultata,kupovine titula...
Nedavno si pisao kako je titula 2015 po mahalskoj prici kupljena,sad potenciras neku tekmu sa Veležom koja je bila dogovorena da bude remi...
Ne shvatam sta hoces tim stvarima da kažes...
Na kraju krajeva otkud tebi te informacije...
Brate mili ,ne znam za koga navijas,ali nas navijac sigurno nisi jer takve stvari ovisnik o bordo boji niti ce napisati niti ce reci...
Pa i da je sve tako,a nije, neces bacati mrlju na klub koji nosis u srcu...
Ja prosto ne mogu da se sjetim nekog tvog posta kojim u pozitivi govoris i o klubu i o nekom uspijehu...
Molim te postedi nas nekakvih tekmi o kojim samo ti imas "pouzdane" info ili mahalaske rekla kazala, jer nas ovdje tvoja saznanja apsolutno ne interesuju...
I mislim da zaista nema smisla da ovakve hinjske postove o nekakvim malverzacijama Fk Sarajevo u dalekoj proslosti objavljujes na nasem PDF...
Mog'o bi tebi @Vanja, Mućo usta razvalit' za ovo.
Treba vidjeti s njim da nam kupi sad titulu, valjala bi nam pravo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, OzmoodPinglewood, Pact1921 i 24 gosta.