FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 22 avg 2019, 19:32

collector je napisao/la:Mi se trebamo fokusirati na potpisivanje najboljih ligaskih igraca, na nekolicinu nasih slobodnih igraca u inostranstvu radi papira i par kvalitetnih stranaca i taj broj igraca treba biti u rangu od 8 do 10, a ostalo puniti bilo mladim igracima iz lige, bilo akademcima....Svoje mlade afirmises, oni stasaju uz kvalitetne strance i par nasih momaka i onda ih prodajes u kontinuitetu. Samim tim klub je samoodrziv, a i akumuliraju se veca sredstva koja ti omogucuju fleksibilnost pri dovodjenju pojacanja i gradis tim iz godine u godinu. Dugotrajan proces, ali se nadam da ova garnitura ljudi nece biti kao i prosla...

Zato forisranje akademije, ulaganje u njen razvoj, kako bi momci imali sto bolje uslove, a koliko vole klub i koliko su u akademiji povezani sa klubom jasno pokazuju novi ugovori koje su svi potpisali, vidis ih kako se druze, slave, bodre se i bore se, i na kraju kako igraju, tako da je to nasa buducnost...
Zato forisranje akademije, ulaganje u njen razvoj, kako bi momci imali sto bolje uslove, a koliko vole klub i koliko su u akademiji povezani sa klubom jasno pokazuju novi ugovori koje su svi potpisali, vidis ih kako se druze, slave, bodre se i bore se, i na kraju kako igraju, tako da je to nasa buducnost...
Mi se trebamo fokusirati na potpisivanje najboljih ligaskih igraca, na nekolicinu nasih slobodnih igraca u inostranstvu radi papira i par kvalitetnih stranaca i taj broj igraca treba biti u rangu od 8 do 10, a ostalo puniti bilo mladim igracima iz lige, bilo akademcima....Svoje mlade afirmises, oni stasaju uz kvalitetne strance i par nasih momaka i onda ih prodajes u kontinuitetu. Samim tim klub je samoodrziv, a i akumuliraju se veca sredstva koja ti omogucuju fleksibilnost pri dovodjenju pojacanja i gradis tim iz godine u godinu. Dugotrajan proces, ali se nadam da ova garnitura ljudi nece biti kao i prosla...

Samo bih redosljed promjenio i potpis . :clap: :clap: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 avg 2019, 19:40

Vanja8 je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Evo sad se dokazalo da je Bate qarina od ekipe, uz malo vise srece i kompletan tim siguran sam da bi ih prosli

Imamo isto mišljenje, samo nas yebe strašljiva taktika i luzerski mntalitet.
Stvarno te ne razumijem @Bordopoeta...
Kad god napises post uvijek je vezan za nekakvo stelanje rezultata,kupovine titula...
Nedavno si pisao kako je titula 2015 po mahalskoj prici kupljena,sad potenciras neku tekmu sa Veležom koja je bila dogovorena da bude remi...
Ne shvatam sta hoces tim stvarima da kažes...
Na kraju krajeva otkud tebi te informacije...
Brate mili ,ne znam za koga navijas,ali nas navijac sigurno nisi jer takve stvari ovisnik o bordo boji niti ce napisati niti ce reci...
Pa i da je sve tako,a nije, neces bacati mrlju na klub koji nosis u srcu...
Ja prosto ne mogu da se sjetim nekog tvog posta kojim u pozitivi govoris i o klubu i o nekom uspijehu...
Molim te postedi nas nekakvih tekmi o kojim samo ti imas "pouzdane" info ili mahalaske rekla kazala, jer nas ovdje tvoja saznanja apsolutno ne interesuju...
I mislim da zaista nema smisla da ovakve hinjske postove o nekakvim malverzacijama Fk Sarajevo u dalekoj proslosti objavljujes na nasem PDF...
Ako neces poslat podatke ko si i zavezat tog kera kad ti dodjem na adresu, nemoj mi se ni obracati :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 avg 2019, 19:49

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Kad god napises post uvijek je vezan za nekakvo stelanje rezultata,kupovine titula...
Nedavno si pisao kako je titula 2015 po mahalskoj prici kupljena,sad potenciras neku tekmu sa Veležom koja je bila dogovorena da bude remi...
Brate mili ,ne znam za koga navijas,ali nas navijac sigurno nisi jer takve stvari ovisnik o bordo boji niti ce napisati niti ce reci...
Ja prosto ne mogu da se sjetim nekog tvog posta kojim u pozitivi govoris i o klubu i o nekom uspijehu...
Molim te postedi nas nekakvih tekmi o kojim samo ti imas "pouzdane" info ili mahalaske rekla kazala, jer nas ovdje tvoja saznanja apsolutno ne interesuju...
I mislim da zaista nema smisla da ovakve hinjske postove o nekakvim malverzacijama Fk Sarajevo u dalekoj proslosti objavljujes na nasem PDF...
Mog'o bi tebi @Vanja, Mućo usta razvalit' za ovo.
Treba vidjeti s njim da nam kupi sad titulu, valjala bi nam pravo.
Zaboravljas Bizzija... :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 avg 2019, 19:51

Inijesta je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Ako neces poslat podatke ko si i zavezat tog kera kad ti dodjem na adresu, nemoj mi se ni obracati :mrgreen:
Bizzi nikada nije bi vezan, niti ce, prema tome Bujrum samo... :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2019, 19:54

Kakav video na zvanicnoj! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 avg 2019, 19:55

Da, samozdravlje, griješilo se, ali vjeruj da mi nikada nismo griješili prema sportskim prijateljima. Vjerovatno se sjećaš da sam pisao za jednu od utakmica između nas na Koševu kada je dogovoreno da se igra neriješeno. I tokom cijele utakmice jedan od halfova Veleža ubi Haseta, a pred sami kraj dosuđen slobodan udarac na 20-ak m od gola Veleža na sjevernoj strani. Hase nekako ljutito uzima loptu, prilazi krupnim koracima, postavlja je, šutira a ona skida paučinu sa 90-ke Veležovog gola (branio Esad Dugalić, kasnije će braniti i za nas). Delirijum među navijačima, ja skačem "do neba", ali vidim niko se od igrača ne raduje, svi idu prema centru pognutih glava, samo Ćelo (Biogradlić) nešto govori Hasetu a ovaj ljutito odmahuje rukama. Ne kontam, al' hajde! Nakon dosta godina, sticajem okolnosti, bio sam u društvu u kojem je i Hase (moj rah. zet bio dobar prijatelj sa njim) i on se u priči baš osvrnuo na tu utakmicu. Kaže, dogovoreno je da igramo neriješeno, ali mene ubi onaj njihov iz odbrane (rekao je i ime, ali ne mogu se sjetiti), pa veli, kažem mu ja: bolan, što se udaraš kad je sve dogovoreno, a ovaj će njemu:" ko te je be". I poslije postignutog gola na samom kraju utakmice, pita ga Ćelo - šta uradi, bolan Hase, a on mu odgovori "ma goni ih u pič ku mate rinu" , a utakmica inače završena sa 4:3 za nas.
Pustimo ovu djecu da sire prijateljsvo izmedju dva velika kluba . Mi to nismo trebali , jer je bilo drugacije vrijeme . Ne sumnjam ja u ono sto Ti pises , cak ni ovi mladi ne sumnjaju , ali ovakvi komentari im ne odgovaraju u ovom trenutku . Ustvari oni su puno pametniji od nas , iako mi vise pamtimo . Nece oni dozvoliti , mislim na Hz da zaborave pomoc koju su dobili od MOSTARACA (naglasavam Mostarca) , a kad bi zaboravili haram im bilo .
U inat dusmanima nek se postuju i vole RA i Hz , a mi im mozemo pomoci sutnjom o vremenu kad smo bili mladi . Mozes to podijeliti sa nekim Mostarcima izvan foruma i u dobroj namjeri . Postovanje :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 avg 2019, 19:59

Jao kakva najava tekme, strašno ima te na facebook-u.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2019, 20:06

joker90 je napisao/la:Kakav video na zvanicnoj! :bow:
I prvi komentar ispod j.ebo vam Tifa mater :urnebes:

Ja nisam ni obracao paznju,fakat prejak video.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 avg 2019, 20:07

Vrh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2019, 20:08

miky_hz je napisao/la:

Fake profil koji se hvata gluposti i takve nebitne stvari pored onakvog videa. Svaka čast onom ko se sjetio ove ideje sa skokom. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 20:08

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 avg 2019, 20:10

joker90 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Fake profil koji se hvata gluposti i takve nebitne stvari pored onakvog videa. Svaka čast onom ko se sjetio ove ideje sa skokom. :salut:
Hajd što je on al što ima desetak lajkova, to je zabrinjavajuće. :facepalm:

Strašan video, strašna najava! :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 avg 2019, 20:17

Svaka čast za video i ideju, respekt.
Marketing za ovu tekmu odličan.

Očekujem dobru posjetu, nadam se može ići preko 8 hiljada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 avg 2019, 20:20

Od ponedjeljka se marketing aktivirao za ovu utakmicu kada smo na stadionu dobili letke a klub je nastavio sa aktivnostima odmah dan poslije, sve pohvale još jednom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2019, 20:24

Bas, prekucali su sa marketingom za ovu tekmu, svaka cast. Sad je do nas.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2019, 20:25

Sve ispod 10K je sramota

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 avg 2019, 20:28

Riga donre sanse za grupnu, ararat,suduva jao

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 avg 2019, 20:28

Jel se Milanovic oporavio. :?:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 avg 2019, 20:29

zagorski je napisao/la:Bas, prekucali su sa marketingom za ovu tekmu, svaka cast. Sad je do nas.
Ovo me podsjeća na tekmu protiv Zrinje u sezoni 16/17, ona kad je Sarić penal promašio. Isto ovako najave krenule par dana ranije, video je neki bio ako se ne varam. I ispoštovali smo, dođe nas preko 10 hiljada. I sad očekujem oko 9 milja, a sve ispod 8 je sramota. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 avg 2019, 20:31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.