A vjerujes najgore su mi slike u glavi, sjecanja, i to. Preporučujem ga svakom dusmanuAlfredNobel je napisao/la:Samo ću ti reći da @angeldimaria i dalje nema puni osjećaj u nogama, dok leđa može ispraviti samo za 30 stepeni. Just sayin..obiteljskicovjek je napisao/la:Smiješ se pobit?AlfredNobel je napisao/la:Uskurcio se puno ovaj obiteljski..
Trebao je ovaj naš na kraju reći "svi smo mi Husref", još bi ljepše bilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Meni nije nikako jasno, eto zadnji vlasnik kluba je multi-milionare pa kako ja vidim Vincent Tan nije nista ulozio u kluba, sad imaju novi vlasnik koji je isto multi-milionare i za sad nista nije znacajno uradio.
Znam da ima velike planove da digne vietnama kao fudbalska drzava, ako eto on to zeli Sarajevo mora biti Evropski klub koji redovno ucestuje u Europa League ili Champions League, uprava mora sjesti sa novim vlasnikom i vidjeti koje su mu ambicije, kad bi se ulozilo 10 million eura u infrastrukturu kluba to bi bilo jako znacajno, i poslje toga uloziti pare u igraca.
Dovesti 5-6 solidne igrace, nesto se mora uraditi.
Znam da ima velike planove da digne vietnama kao fudbalska drzava, ako eto on to zeli Sarajevo mora biti Evropski klub koji redovno ucestuje u Europa League ili Champions League, uprava mora sjesti sa novim vlasnikom i vidjeti koje su mu ambicije, kad bi se ulozilo 10 million eura u infrastrukturu kluba to bi bilo jako znacajno, i poslje toga uloziti pare u igraca.
Dovesti 5-6 solidne igrace, nesto se mora uraditi.
Bit ce, polahko, treba vremena za sve. Nije ovo film da se sve izdesava u 2 sata.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sutra akb pobjediti, bilo kako i zasjesti na lidersku poziciju, sa utakmicom manje.
Idu nam tri teske utakmice, pokusati do pauze ostati na celo table, a posle nam se vracaju povrijedjeni igraci,nece nam moci onda niko nista.
Idu nam tri teske utakmice, pokusati do pauze ostati na celo table, a posle nam se vracaju povrijedjeni igraci,nece nam moci onda niko nista.
Sutra akb pobjediti, bilo kako i zasjesti na lidersku poziciju, sa utakmicom manje.
Ma sve do toga kakav je u glavi. Jel hoce da igra i napreduje ili da se zayebava i propadne (Hadzic).Samozdravlje je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Hebiba i jos 100.000 ljami za Serbu
I kad se vec prica potegla oko "moguce kupovine" Serbecica. Sjecam se kad je igro za Radnik, jbte nije znao dodati igracu do sebe, bio samo dobar u skok igri i izbit loptu. Sad je dobar i u predaji, taktickom postavljanju, citanju igre, koncentracija, skoku jos bolji i duel igri. Sta znaci godina i po dana pravilnog treninga, strucnih trenera i dobri uslovi, i to u Rosenborgu, jbm ti zemlju
Prvi put da procitam da neko zagovara rani odlazak u Evropu . Moje misljenje je da nema pravila , sve je od slucaja do slucaja (Dzeko ...).
Sabrija Topalović (Ze) nam sudi sutra; pomoćnici Tešanović (opet) i Novalić, 4. Mujić 

Samo nemojte da prizivamo glat pobjede, Velež ce nas dobrano namuciti, njima gori pod nogama.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
- Duel starih rivala, što je lijepo i što je dobro za naš fudbal. Želimo osvojiti tri boda, Velež je sasvim drugi tim sa novim trenerom i nova tri ili četiri igrača i to su pokazali u prethodna dva kola. Vjerovatno su dobili samopouzdanje, mi ulazimo kao favoriti i od toga ne bježimo. Očekuju nas tri teške utakmice u kratkom roku, ali smo navikli na to. Hodžić se vratio i neće biti u konkurenciji. Ostali su tu, rekao je Musemić
Znači Milanović je tu??
Lakste zaslužuje ban, baca bombe često, zadnja je da Tatara nema u ove 3 tekme.
Znači Milanović je tu??
Lakste zaslužuje ban, baca bombe često, zadnja je da Tatara nema u ove 3 tekme.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
@Totti, pisi meni 2:0 rezultat sutra.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
To sto smo ok sa nekim klubom, i(li) navijacima, ne znaci da nam se neko treba skloniti na terenu.
Velez je veliko ime bh. fudbala, i normalno je da se ljudi bore u svakoj utakmici, pa tako i protiv nas. "U kost" i jedni i drugi na terenu, a na tribinama i u gradu prijateljski...
Velez je veliko ime bh. fudbala, i normalno je da se ljudi bore u svakoj utakmici, pa tako i protiv nas. "U kost" i jedni i drugi na terenu, a na tribinama i u gradu prijateljski...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
prijateljski dobit 3 0, aplauz igracima i navijacima, i nek se druze. bas bitna utakmica zbog naredne dvije jer kiksom pravimo pritisak na utakmicama sa skutorima i gov.nima.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Sutrašnja pobjeda je imperativi, iz razloga sto igramo naredne dvije u Sirokom i na Grbavici.
Kiksom sura, moramo se vaditi na pomenutim mjestima.
Puno je bolje sutra dobiti, pa i da se desi kiks protiv sirokog i kona jbga... Samo da se ne moramo vaditi na velikim utakmicama
Kiksom sura, moramo se vaditi na pomenutim mjestima.
Puno je bolje sutra dobiti, pa i da se desi kiks protiv sirokog i kona jbga... Samo da se ne moramo vaditi na velikim utakmicama
5 - 0
Dosta i minimalna pobjeda, mada mi se cini da su nasi prijatelji Velez tanji od Radnika, al opet zadovoljan bilo kakvom pobjedom, jos kad bi se mogao odmoriti neko npr Tatar , extra bi bilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Sutrasnju utakmicu ja bih najsretniji bio da pobjedimo bilo kako, kojim rezultatom nije ni bitno, vidjeli smo sad protiv radnika , kako smo moze se reci “ jedva “ pobjedili, umor je pokazao svoje i ostalo....
Tako da braco i 1-0 super

Tako da braco i 1-0 super

04.10.2009 !
Pred gostova je Sirokom i Zelji ovo moramo uzet pa kako god.. Ionako nas nema, daj Boze da izdrzimo ovaj tempo...
Moja prognoza 1:1, Fajic nam mora dati go...
Moja prognoza 1:1, Fajic nam mora dati go...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra pobjedit, bit će teško kao protiv Radnika al uvjeren sam u pobjedu.
Sa sutrašnjom pobjedom, protiv lištice bi maximalno kombinovo, što zbog umora, što zbog kartona. Sumnjam da možemo sve tri utakmice bez pola ekipe kvalitetno iznijeti jer smo dosta istrošeni, roviti, umorni, a tri utakmice u roku 8 dana.
Protiv Veleža ovako: Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Letić, Đokanović, Gavrić, Velkoski, Tatar, Milanović, Ahmetović
Protiv lištice: Kovačević, Šabanović, xxx, Kurdić, Imamović, Mustafić, Đokanović, Salčin, Šišić, Cruz, Handžić
Protiv kona: Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Gavrić, Tatar, Hebibović, Milanović, Ahmetović
Sa sutrašnjom pobjedom, protiv lištice bi maximalno kombinovo, što zbog umora, što zbog kartona. Sumnjam da možemo sve tri utakmice bez pola ekipe kvalitetno iznijeti jer smo dosta istrošeni, roviti, umorni, a tri utakmice u roku 8 dana.
Protiv Veleža ovako: Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Letić, Đokanović, Gavrić, Velkoski, Tatar, Milanović, Ahmetović
Protiv lištice: Kovačević, Šabanović, xxx, Kurdić, Imamović, Mustafić, Đokanović, Salčin, Šišić, Cruz, Handžić
Protiv kona: Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Gavrić, Tatar, Hebibović, Milanović, Ahmetović
FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], kogmagie46, rimljanin90, Rule_hz i 73 gosta.